Онлайн чат в началната страница на сайта ?

Накратко: отворен съм за всякакви критики (включително за бъгове), забележки и препоръки за това, какво може да се реорганизира (промени, добави, махне и т.н.) в сайта (естествено, кой би се отказал от подобни безплатни идеи?!). А ако някои от идеите ми харесат и мога да ги осъществя... ;)
Потребителски аватар
DANNIS
Мнения: 9553
Регистриран: чет окт 08, 2009 11:42 pm
Местоположение: Шумен/Shumen/340 м.

Онлайн чат в началната страница на сай

Мнение от DANNIS » пет дек 28, 2018 8:19 am

Здравейте,имам една идея и ще ви я предоставя в момента и ако ви хареса може да се реализира. Става на въпрос ако искате, стринг да направи онлайн чат точно в началната страница на сайта,ето тук примерно?
ИзображениеХем ще има къде да коментираме в реално време обновления на моделите, или за срещи или ей така за лаф,вместо да спамим в темите... тая идея я взех от едн друг спортен сайт. :)

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 51781
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Местоположение: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » пет дек 28, 2018 11:10 am

Не знам от кога влизаш тук, но преди 7-8-9 години многократно е коментиран този въпрос. По принцип - сметни го ако искаш за лично изкривяване - аз много мразя чатовете (онлайн или всякакви други видове :laughm: ). Не случайно съм вкарал и специално правило за форума в този смисъл (правило 2*). Да, ти веднага можеш да ме репликираш, че с вкарването на отделен чат, ще се намали допълнително чата в основните теми на форума. Първо, изобщо не съм убеден в това ;) и второ, ако съм пропуснал да кажа :grin1: , ще повторя - не обичам чатове. Всеки чат в 70-80-90... 95... 99% :) от времетраенето си (в зависимост от характеристиките на конкретните чатещи ;) ) всъщност се използва просто за убиване на времето (или за запълване на времето, казано само малко по-меко)... :dontknow: Никога не съм можел да разбера концепцията за "убиване на времето". Времето ни, животът ни и без това са твърде ограничени, за да е оправдано по каквито и да било съображения "убиването" им :dontknow: ... Да, остават и някакви малки смислени проценти в полза на чата, но пък допълнителните проблеми, които би ми създал той :) , както и фактът, че информативността му (доколкото я има) спокойно може да се реализира и "легално", в темите на форума, напълно обезсмислят занимването ми с това...

Иначе, в интерес на истината, още с пускането на сайта имаше готова чат-програма, която само трябваше да вкарам официално в употреба. Е, не я вкарах и фактът, че тя се задръстваше от спамърски регистрации и без да е вкарана официално в употреба, изобщо не беше най-важната причина за това. Сигурно вече спамърите не са особено сериозен проблем (има достатъчно ефективни мерки срещу това), но всички останали спирачки си ми важат с пълна сила ;) ...

Отговори

Върни се в “Подобрения в сайта. Мнения и предложения”