Нов български метеофорум

За първите три неща е почти ясно, а за творчеството - става въпрос за лични или чужди произведения, тясно свързани с науките метеорология и климатология...

Модератор: angilari

wilkosz
Мнения: 23749
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Нов български метеофорум

Мнение от wilkosz » нед фев 20, 2011 8:23 pm

Уважаваме много форумът Стрингметео, който беше първи от рода си в България. Той ни запозна, и събра заедно в множество интересни дискусси, преживяваме заедно трепетни очаквания, вълнуващи развития на времето, радости и разочарования, безсънни нощи, споделяме, израстваме заедно в тази необятна и наука.
Но в последните 1-2 години започнаха да се случват и не много приятни неща между някои участници. Всичко това с начина на модериране не се повлиява успешно, не съм съгласен с този метод, защото го намирам за неефективен е няма да го поддържам. Разбирам добре, че е нормално понякога на човек да не му издържат нервите, защото сме хора. Но не разбирам и не приемам системното показване на мускули, на обиждане, провокиране и некоректно квалифициране на други човешки души, което често се случва тук. Аз смятам, че трябва да има ясни правила, които да възпират изблиците на агресия и обидни реплики, на сарказъм и подигравки, които ги съпровождат. Иначе проблемите остават нерешени. Ето защо Времето.орг създаде свой форум, в който Метеоинф1 и аз бяхме поканени за администратори и за съставянето на форума. Като основната ни цел беше не да създаваме конкуренция на този форум, а да създадем едно тихо и спокойно място, където всеки ще се чувства уважаван, съставени са прости правила, които няма да позволят подобен език и подобно некоректно отношение между участници, на каквото ставаме свидетели понякога тук. Нито аз, нито метеоинф сме спрели да пишем тук, но виждаме, че нещата продължават в недобра посока и затихващите конфликти се възпламеняват отново и отново и то от почти все едни и същи източници. Така, че на когото му се струва задушаващо да бъде очевидец на престрелките в този форум, може да намира пространство за себе си в нашият нов форум на следния адрес. Форумът работи от 1 месец и все още не е богат, но от нас зависи, нали. Всеки форум започва така.
http://forum.vremeto.org/index.php#1
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.

Voivodata

Мнение от Voivodata » нед фев 20, 2011 9:15 pm

В общите условия на новия форум пише : "С ШУМЕН ШЕГА НЕ БИВА И ВСЯКО СРАВНЕНИЕ С ГРАДА МИ ЩЕ Е НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛАТА "!
Айде със здраве... :beer: :popc:

Потребителски аватар
bismarck
Мнения: 20240
Регистриран: чет май 29, 2008 12:18 pm
Местоположение: София, Видин

Мнение от bismarck » нед фев 20, 2011 9:28 pm

Voivodata написа:В общите условия на новия форум пише : "С ШУМЕН ШЕГА НЕ БИВА И ВСЯКО СРАВНЕНИЕ С ГРАДА МИ ЩЕ Е НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛАТА "!
Айде със здраве... :beer: :popc:
Войводо, всеки си е бамбашка луд, ама тоя е за цял батальон.
Всъщност сега ще се преброят женките, които отидат при тая неосъзната мадама. :buble:

Voivodata

Мнение от Voivodata » нед фев 20, 2011 9:35 pm

Да не говорим повече, но в заключение искам да му кажа ,че можеше поне да приема фактите и да си драска в книжките важни неща , които явно досега не е и помислял че съществуват...в.з. Осеново :flourish:

wilkosz
Мнения: 23749
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » нед фев 20, 2011 9:41 pm

Voivodata написа:В общите условия на новия форум пише : "С ШУМЕН ШЕГА НЕ БИВА И ВСЯКО СРАВНЕНИЕ С ГРАДА МИ ЩЕ Е НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛАТА "!
Айде със здраве... :beer: :popc:
Така ли пише? Мм, много интересно. Правилата са съставени от Метеоинф, а не от мен. Никого не каним на сила. Малко, но с качество да е. :wink:
Ето ключовата точка
1.4 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат мнението ще бъде редактирано или отстранено от темата. Потребителските имена на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*" или мненията ще бъдат изтривани.
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.

Георги7
Мнения: 3716
Регистриран: чет юли 01, 2010 4:16 pm
Местоположение: Студентски град, София/ с. Здравец, Варна

Мнение от Георги7 » съб юли 30, 2011 1:13 am

Не знам защо се заяждате толкова с Макс, особено ти, Войводо :-? ?? Но пък и това, че във форума имало прекалено много обиди, пак не е съвсем вярно.. БТВ, чудно ми е дали ще си изпълниш обещанието да не пишеш седмица тук :hmm: , Макс?
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix

Отговори

Върни се в “Медии. Линкове. Софтуер. Метео-творчество”