ВАЖНИ АДМИНИСТРАТОРСКИ

Този подфорум е най-вече за по-глобални проблеми около форумите и целия сайт, свързани с цялостната атмосфера, поведението на потребителите, сигурността и др...
Vasil2001
Регистриран: 26 ное 2023, 13:37

Мнение от Vasil2001 » 13 яну 2026, 01:54

Stringmeteo написа:
13 яну 2026, 00:06
Vasil2001 написа:
13 яну 2026, 00:00
Хора, не вярвайте на Иво некитов, този човек иска да му е топло, недейте му вярвайте, кълне студа, за да му е топло. Винаги ще е и ще има зима в България!!! Първата зимна обстановка започва от 16.01.2026, след това от 20.01.2026 започва втората зимна обстановка, а от 24-25.01.2026 - третата. Вярвайте и се молете!
П.с. нека администраторът да блокира врачанина, защото обижда тук във форума, щом не го правят останалите, значи и той да не го прави!
А теб съвсем скоро пак ще те блокирам, този път за постоянно, за системно ръсене на тъпотии и задръстване на прогнозните теми с безсмислици. Да не кажеш после, че не съм те предупредил. :deal:
Извинявай, а как да говоря? Не може да защитавате човек, който обижда другите, а аз, който не обиждам да ме блокирате! Ако искате, ме блокирайте за постоянно, аз ще си направя нов профил и ще си изразявам мнението. Извинявам се, ако наистина съм обидил някого, ще гледам да не обиждам, освен, ако не съм предизвикан. Но някои трябва да са баннати вече, мое мнение!

Потребителски аватар
king_montana
Регистриран: 01 юли 2020, 12:49

Мнение от king_montana » 18 яну 2026, 17:38

Колегата сред нас ли е още в крайна сметка? :hmm:

Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 19 яну 2026, 23:37

Стринг, тоя

https://www.stringmeteo.com/forum_new/v ... 67#p841467

тъп дегенерат на теб ли се подиграва или на форума...? 8-)

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 21 яну 2026, 16:45

След малко Vasil2001 ще получи постоянен бан. Поначало съм доста алергичен към хаоса и нискокачествената плява в Интернет, а в случая имам допълнително и много уважителни, съвсем лични съображения (нямам никаква полза и нужда във форума от форумци, които единствено биха ми създавали нерви, главоболия и необходимост от безсмислено пилеене на време за почистване и подреждане след всяка техна "разходка" тук)... :dontknow:

Освен всички останали съображения и вече направените предупреждения към автора по много други (включително и подобни) поводи, това поредно, "дълбокосмислено" излияние, цитирано по-долу, какво общо има с темата "Президентски избори 2026"? :-? :hmm: И не, банът не е заради това мнение, трябва ли да изхабя още 5-10 минути, за да обосновавам и доказвам очевидни (още от преди едномесечния бан на Vasil2001) неща? :dontknow: Освен това, да, банове мога да слагам и без грам обосновка, просто защото така искам :deal: , който не е доволен, да се консултира с любимеца на сигурно поне 70-75% от форумците тук (за щастие - не и на мен :bowuu: ) Тръмп - той обяснява и обосновава доста добре (или поне - доста категорично :laughm: ) подобни неща :grin1: :laughm: ...
Vasil2001 написа:
21 яну 2026, 14:44
С иво некитов може да не сме на едно мнение за времето, щото той е главатярят на топломанската клика, но тук в политиката съм съгласен с него. ппдблгбт ще са партньори на Радев САМО за промени в Конституцията, а после той ще си управлява сам, ще вземе пълно мнозинство, без да образува коалиции, очаквам 2 мандата да е премиер, президент ще е Йотова и ще арестуваме б*клуците боко и шиши. шиши да не бяга, защото тук ще е поне в ЦСЗ, а в Дубай като го хванат американците да го екстрадират в някой си затвор на м*йната си или руснаците да го набият 2 път, но да не остане жив. Така че тоя е в капан отвсякъде. БОКО, ТИКВО, ШИШИ ПЕЕВСКИ - В ЗАТВОРА СТЕ ВЕЧЕ 😁😁😁

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 22 яну 2026, 11:32

Тъй като пак започва заливане на пощата ми с неадекватни въпроси, на които нямам никакво намерение да отговарям там, отговарям учтиво (доста нехарактерно за мен :grin1: ) тук:
Здравейте, пак ли са ме блокирали, защото не мога да си влезна в профила?
И, ако съм блокиран, може ли от друг имейл да си направя профил?
Да, пак СА ви блокирали (всъщност, лично аз съм ви блокирал :D ), този път за постоянно, и не, няма шанс да си направите профил от друг имейл, аз да ви одобря регистрацията и да продължите да пишете тук глупостите си. Кратко и изчерпателно, мисля.

P.S.: Някой знае ли единица за оценяване на неадекватност на поведение на форумец във форум? :hmm:

Потребителски аватар
Leberkez
Регистриран: 20 мар 2015, 19:27
Местоположение: София,Стрелбище, н.в 575м; Габрово, кв. Палаузово, н.в. 419м.; с.Каравелово(общ.Карлово) н.в 387м.

Мнение от Leberkez » 22 яну 2026, 11:49

Кажи му, че ще го пуснеш да пише, обаче ако на всяко първо число ти пуска месечен внос 50 ойро. :grin1:
Като нищо ще се навие тая гъдулка. :grin1:

Frape
Регистриран: 03 юли 2011, 20:29

Мнение от Frape » 22 яну 2026, 11:51

Всеки ден се сблъсквам с неадекватни хора,които просто не възприемат казаното от отсрещният “адекватен” и не се поправят по никакъв начин. Има хора,които те разбират на секундата и се поправят. При този за мен безобиден индивид и сто години да минат и хиляди предупреждения да му се отправят,няма да се промени нищо. Не знам дали става дума за интелект или някаква емоционална незрялост,макар че са взаимносвързани де. :dontknow:
Последна промяна от Frape на 22 яну 2026, 11:53, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
lancelot
Регистриран: 08 фев 2013, 12:10

Мнение от lancelot » 22 яну 2026, 11:52

Stringmeteo написа:
22 яну 2026, 11:32
P.S.: Някой знае ли единица за оценяване на неадекватност на поведение на форумец във форум? :hmm:
Тошко (Йорданов) Африкански. :grin1:
Be an encourager. The world has enough critics already.

Потребителски аватар
dak_evil
Регистриран: 24 юни 2009, 19:12

Мнение от dak_evil » 22 яну 2026, 12:04

Неадекватен > По-неадекватен > Най-неадекватен > Васил2001

Единицата е един "Vasil2001"

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 22 яну 2026, 12:05

Leberkez написа:
22 яну 2026, 11:49
Кажи му, че ще го пуснеш да пише, обаче ако на всяко първо число ти пуска месечен внос 50 ойро. :grin1:
Като нищо ще се навие тая гъдулка. :grin1:
Продължавам да смятам, че вероятността това да е бот и някой да си прави майтап с форума (и Стринг) е голяма. Иначе вече не го чета - позабавлявахме се преди НГ, стига ми. Иначе ще зациклим, като някой, който гледа забавен сериал не 2 или хайде, 3 пъти, а непрекъснато. :nono: Той няма развитие, нещо като Виндъ, ама оня не е злокачествен.

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 22 яну 2026, 12:06

dak_evil написа:
22 яну 2026, 12:04
Неадекватен > По-неадекватен > Най-неадекватен > Васил2001

Единицата е един "Vasil2001"
Само че единицата трябва да бъде като оная във вица за милиционера. ("Каква е единицата за интелект? - Ционер.....")

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 03 мар 2026, 17:00

Пореден бан за weather_master, този път да кажем за... 1 месец (той май отдавна не е имал такъв :hmm: ), важното е, че той поне ще разбере за какво е, нищо че може и да каже, че това е страшно несправедливо и несъразмерно и че съм направил от мухата слон. Ама да припомням ли пак теорията си за капките? Кап, кап, кап, кап... кап, кап... И без това ползата му за форума от много години е практически нулева, защо подобни хора трябва да могат да пишат изобщо, четенето не е ли достатъчно? :hmm: :dontknow:

Отговори

Върни се в “Проблеми около форумите и сайта изобщо”