Извинявай, а как да говоря? Не може да защитавате човек, който обижда другите, а аз, който не обиждам да ме блокирате! Ако искате, ме блокирайте за постоянно, аз ще си направя нов профил и ще си изразявам мнението. Извинявам се, ако наистина съм обидил някого, ще гледам да не обиждам, освен, ако не съм предизвикан. Но някои трябва да са баннати вече, мое мнение!Stringmeteo написа: ↑13 яну 2026, 00:06А теб съвсем скоро пак ще те блокирам, този път за постоянно, за системно ръсене на тъпотии и задръстване на прогнозните теми с безсмислици. Да не кажеш после, че не съм те предупредил.Vasil2001 написа: ↑13 яну 2026, 00:00Хора, не вярвайте на Иво некитов, този човек иска да му е топло, недейте му вярвайте, кълне студа, за да му е топло. Винаги ще е и ще има зима в България!!! Първата зимна обстановка започва от 16.01.2026, след това от 20.01.2026 започва втората зимна обстановка, а от 24-25.01.2026 - третата. Вярвайте и се молете!
П.с. нека администраторът да блокира врачанина, защото обижда тук във форума, щом не го правят останалите, значи и той да не го прави!![]()
ВАЖНИ АДМИНИСТРАТОРСКИ
- king_montana
- Регистриран: 01 юли 2020, 12:49
Стринг, тоя
https://www.stringmeteo.com/forum_new/v ... 67#p841467
тъп дегенерат на теб ли се подиграва или на форума...?
https://www.stringmeteo.com/forum_new/v ... 67#p841467
тъп дегенерат на теб ли се подиграва или на форума...?
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
- Контакти:
След малко Vasil2001 ще получи постоянен бан. Поначало съм доста алергичен към хаоса и нискокачествената плява в Интернет, а в случая имам допълнително и много уважителни, съвсем лични съображения (нямам никаква полза и нужда във форума от форумци, които единствено биха ми създавали нерви, главоболия и необходимост от безсмислено пилеене на време за почистване и подреждане след всяка техна "разходка" тук)...
Освен всички останали съображения и вече направените предупреждения към автора по много други (включително и подобни) поводи, това поредно, "дълбокосмислено" излияние, цитирано по-долу, какво общо има с темата "Президентски избори 2026"?
И не, банът не е заради това мнение, трябва ли да изхабя още 5-10 минути, за да обосновавам и доказвам очевидни (още от преди едномесечния бан на Vasil2001) неща?
Освен това, да, банове мога да слагам и без грам обосновка, просто защото така искам
, който не е доволен, да се консултира с любимеца на сигурно поне 70-75% от форумците тук (за щастие - не и на мен
) Тръмп - той обяснява и обосновава доста добре (или поне - доста категорично
) подобни неща
...
Освен всички останали съображения и вече направените предупреждения към автора по много други (включително и подобни) поводи, това поредно, "дълбокосмислено" излияние, цитирано по-долу, какво общо има с темата "Президентски избори 2026"?
Vasil2001 написа: ↑21 яну 2026, 14:44С иво некитов може да не сме на едно мнение за времето, щото той е главатярят на топломанската клика, но тук в политиката съм съгласен с него. ппдблгбт ще са партньори на Радев САМО за промени в Конституцията, а после той ще си управлява сам, ще вземе пълно мнозинство, без да образува коалиции, очаквам 2 мандата да е премиер, президент ще е Йотова и ще арестуваме б*клуците боко и шиши. шиши да не бяга, защото тук ще е поне в ЦСЗ, а в Дубай като го хванат американците да го екстрадират в някой си затвор на м*йната си или руснаците да го набият 2 път, но да не остане жив. Така че тоя е в капан отвсякъде. БОКО, ТИКВО, ШИШИ ПЕЕВСКИ - В ЗАТВОРА СТЕ ВЕЧЕ
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
Тъй като пак започва заливане на пощата ми с неадекватни въпроси, на които нямам никакво намерение да отговарям там, отговарям учтиво (доста нехарактерно за мен
) тук:
), този път за постоянно, и не, няма шанс да си направите профил от друг имейл, аз да ви одобря регистрацията и да продължите да пишете тук глупостите си. Кратко и изчерпателно, мисля.
P.S.: Някой знае ли единица за оценяване на неадекватност на поведение на форумец във форум?
Здравейте, пак ли са ме блокирали, защото не мога да си влезна в профила?
Да, пак СА ви блокирали (всъщност, лично аз съм ви блокиралИ, ако съм блокиран, може ли от друг имейл да си направя профил?
P.S.: Някой знае ли единица за оценяване на неадекватност на поведение на форумец във форум?
Всеки ден се сблъсквам с неадекватни хора,които просто не възприемат казаното от отсрещният “адекватен” и не се поправят по никакъв начин. Има хора,които те разбират на секундата и се поправят. При този за мен безобиден индивид и сто години да минат и хиляди предупреждения да му се отправят,няма да се промени нищо. Не знам дали става дума за интелект или някаква емоционална незрялост,макар че са взаимносвързани де. 
Последна промяна от Frape на 22 яну 2026, 11:53, променено общо 4 пъти.
- lancelot
- Регистриран: 08 фев 2013, 12:10
Тошко (Йорданов) Африкански.Stringmeteo написа: ↑22 яну 2026, 11:32P.S.: Някой знае ли единица за оценяване на неадекватност на поведение на форумец във форум?![]()
Be an encourager. The world has enough critics already.
Продължавам да смятам, че вероятността това да е бот и някой да си прави майтап с форума (и Стринг) е голяма. Иначе вече не го чета - позабавлявахме се преди НГ, стига ми. Иначе ще зациклим, като някой, който гледа забавен сериал не 2 или хайде, 3 пъти, а непрекъснато.
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
Пореден бан за weather_master, този път да кажем за... 1 месец (той май отдавна не е имал такъв
), важното е, че той поне ще разбере за какво е, нищо че може и да каже, че това е страшно несправедливо и несъразмерно и че съм направил от мухата слон. Ама да припомням ли пак теорията си за капките? Кап, кап, кап, кап... кап, кап... И без това ползата му за форума от много години е практически нулева, защо подобни хора трябва да могат да пишат изобщо, четенето не е ли достатъчно?