Зелената трансформация на Югоизточна Европа

Тази тема също е доста популярна и няма нужда от много обяснения, струва ми се.
viaexpo
Мнения: 6
Регистриран: пон авг 29, 2011 1:07 pm

Зелената трансформация на Югоизточна

Мнение от viaexpo » пет окт 26, 2012 10:15 am

Зелената трансформация на Югоизточна Европа

Използването на екологични технологии е от изключителна важност за устойчивото развитие на страните от Югоизточна Европа. Въпреки трудностите този пазар притежава добър потенциал за растеж.

Какви са настоящите тенденции, свободни пазарни ниши и възможностите за създаване на печеливши партньорства?

На тези въпроси ще даде отговор ежегодният Форум и изложба за Югоизточна Европа (29-31 май 2013, София). През годините организаторите от Виа Експо постоянно развиват формата му и като резултат от това, изданието през 2013 година ще включи няколко паралелни събития на теми, свързани с влиянието върху околната среда: енергийна ефективност, възобновяема енергия, интелигентни сгради, управление на отпадъци и рециклиране.

Изявата е успешна платформа за трансфер на нови продукти в съответствие на световните новости и за бизнес контакти между лидерите в тези сектори.

Изображение

ФОРУМЪТ

Водещи лектори от Европейската комисия – Дирекция Енергетика, Европейската комисия – Дирекция Околна среда, Европейски съвет за възобновяема енергия, Асоциация на градовете и регионите за рециклиране и устойчиво управление на ресурсите, Асоциация за третиране на отпадъците - част от структурата на VDMA (Федерация на немските инженери) и др.
Семинарни прояви: "Получаване на биогаз от депата" и друг семинар, посветен на италианския опит в управлението на отпадъците
Конкурс "Българска екообщина"
Силна промоция в чужбина и България – над 100 партньори и медии

ИЗЛОЖБАТА

"Интелигентни сгради" – нов акцент. Този тип сгради провокират иновативно мислене и те са рентабилна инвестиция, отличават се с несравним комфорт и ниски експлоатационни разходи.
Австрия е страна партньор. Австрийското ноу-хау в областта на екологията ще бъде представено на традиционния Австрийски павилион
За първи път Унгарската агенция за инвестиции и търговия организира унгарско национално участие.
Изложителите ще демонстрират технологии за производство на зелена енергия, модерни решения за намаляване на енергийната консумация, сграден мениджмънт, електромобилност и управление на отпадъци.
Очакват се над 6 000 професионалисти да посетят изявата.

Организатор: Виа Експо

www.viaexpo.com, 032/945 459, office@viaexpo.com

Източник

Отговори

Върни се в “Как да живеем екологично”