Е, ако отхлабят режима. Иначе трябва да съчинява декларация... те пък сега тръгнаха да правят проверки за невярно съдържание... дА му се невиди.4itatel написа: ↑чет апр 16, 2020 4:35 pmСпоред теб ще хвърлят сумати пари за генериране на изкуствен сняг при празен курорт и неработеща ски зона. Да не мислиш, че правенето на сняг е безплатно. После аз съм бил мозънчият инвалид.blue написа: ↑чет апр 16, 2020 3:45 pmАбе охлюв, принципно не контактувам с мозъчно скопени инвалиди като теб, но сега ще те удостоя с моя отговор еднократно.
Пампорово камерата за мен не е критерий - там не се знае кое е естествен/изкуствен сняг. Рожен - снега е на издихание. За другите линкове , видни от предходното ми мнение ясно показват къде е отишъл снега - в НЕБИТИЕТО.Кои други камери на Манастир ясно се вижда, че в гората също има сняг и малко останал по дърветата също, на Рожен също има освен на местата директно изложени към слънцето. Май си се изнервил, че тази година летен сезон няма да има и ще се наложи емиграция от града на нафтата
![]()

Малко по темата - тук цял ден е слънчево, вятър вече няма. Леко хладно си е, въпреки високото слънце. Синоптика дава +16С в момента.