(Олигархична) КОРУПЦИЯ ПО ЕТАЖИТЕ НА ВЛАСТТА (2023-...)

Твърде много хора претендират, че разбират от политика, а дали наистина е така?
Потребителски аватар
nikolson
Регистриран: 10 яну 2024, 21:53

Мнение от nikolson » 11 окт 2025, 10:40

Гледам, почнал си да грухтиш. Това ли е новата лингва франка на сектата? Затова ти се струва "тънко".

4uk
Регистриран: 10 май 2019, 13:02
Контакти:

Мнение от 4uk » 11 окт 2025, 13:26

Отдавна се чудя, защо nikolskunks си е сложил на профила снимката на Асен Василеж !? Едното ми предположение е, че иска да предизвика у хората същото отвращение, каквото Асен предизвиква!? Другото ми предположение е, че иска да му е любовница!? Ако все още не е, то пожелавам на тез отвратяги все пак да се съберат... и да се праскат, докато си родят дете от съответното място. И да се къпят с него във ваната! :twisted:
"Той попитал той:
- Какво правиш, с това лай.. мила?
- Не виждаш ли, че се къпем с детето във ваната!"
:lol:

Потребителски аватар
nikolson

Мнение от nikolson » 11 окт 2025, 16:42

На 4uk и ВИНЕТУ лАПАЧА не може да му налее акъл. То мо'е само да се пльосне на амбразурата и да плиска кафЕво.

4uk
Контакти:

Мнение от 4uk » 11 окт 2025, 18:45

nikolson написа:
11 окт 2025, 16:42
На 4uk и ВИНЕТУ лАПАЧА не може да му налее акъл. То мо'е само да се пльосне на амбразурата и да плиска кафЕво.
Я не ставай смешен - не приписвай своите патологии на други хора! Аз пиша по 1 пост на 2 седмици,...и то най-вече, когато ти много изнаглееш! Ти обаче си ежедневно на амбразурата - хората виждат, не можеш ги излъга! В колко още форума пишеш и колко ти плащат за всяка написана тъпня, с която допълнително закопаваш нищожния имидж на жълтопаветната леберастия!? Щото, ако феновете й са като тебе, то "беж лиске да бягаме" от таз тотал щета! Предполагам, че ти плащат на бройка,...защото качеството е нищожно. Ако аз ти бях работодател, щях да те глобявам за всеки тъп пост, а то други няма. Дано си пестил, че имаш да връщаш! :grin1:
:flourish:

Потребителски аватар
nikolson

Мнение от nikolson » 11 окт 2025, 19:09

4uk написа:
11 окт 2025, 18:45
Я не ставай смешен - не приписвай своите патологии на други хора! В колко още форума пишеш и колко ти плащат за всяка написана тъпня, с която допълнително закопаваш нищожния имидж на жълтопаветната леберастия!? Щото, ако феновете й са като тебе, то "беж лиске да бягаме" от таз тотал щета! Предполагам, че ти плащат на бройка,...защото качеството е нищожно. Ако аз ти бях работодател, щях да те глобявам за всеки тъп пост, а то други няма. Дано си пестил, че имаш да връщаш! :grin1:
Виж сега, моето момче. Нека ти кажа нещо, белким спреш да се напъваш. Няма нужда да ми плащат, за да пиша, каквото мисля. Нещо повече, за една година изплащам заплати, колкото ти не си заработил за целия си живот. А данъците, които внасям всеки месец на държавата, хранят трийсет средни като тебе.
Компренде?

П.П. И, ако искаш да си играеш на каламбури, пробвай. 4ukундур.

Потребителски аватар
misacho
Регистриран: 09 ное 2010, 09:09

Мнение от misacho » 11 окт 2025, 20:32

Изхранваш друг път. По цял ден да се ровиш в нета и да пускаш постове, само тук, а и на 10 други форума сигурно, едва ли си работодател. Плюс нито един пост свързан с времето. Най-вероятно платен трол :wink:

4uk
Контакти:

Мнение от 4uk » 12 окт 2025, 05:54

nikolson написа:
11 окт 2025, 19:09
4uk написа:
11 окт 2025, 18:45
Я не ставай смешен - не приписвай своите патологии на други хора! В колко още форума пишеш и колко ти плащат за всяка написана тъпня, с която допълнително закопаваш нищожния имидж на жълтопаветната леберастия!? Щото, ако феновете й са като тебе, то "беж лиске да бягаме" от таз тотал щета! Предполагам, че ти плащат на бройка,...защото качеството е нищожно. Ако аз ти бях работодател, щях да те глобявам за всеки тъп пост, а то други няма. Дано си пестил, че имаш да връщаш! :grin1:
Виж сега, моето момче. Нека ти кажа нещо, белким спреш да се напъваш. Няма нужда да ми плащат, за да пиша, каквото мисля. Нещо повече, за една година изплащам заплати, колкото ти не си заработил за целия си живот. А данъците, които внасям всеки месец на държавата, хранят трийсет средни като тебе.
Компренде?
П.П. И, ако искаш да си играеш на каламбури, пробвай. 4ukундур.
Ама верно надхвърли представите ми, колко някой може да е тъп - когато нямаш аргументи, започваш да се хвалиш, че имаш пари. Нерде Ямбол, нерде Стамбул - тук не сме за да си мерим парите,...изключая хората, които нямат други достойнства. Звучиш ми като - "много съм тъп, ама поне имам пари!" Парите и бизнеса са най-вероятно на баща ти и е дебилно някой друг да се фука със тях.
Я по-добре спри да пишеш, защото с всеки пост се излагаш още повече! Пускай само линковета, които ти свеждат отгоре!

yavor_zhekov
Регистриран: 31 юли 2014, 16:02

Мнение от yavor_zhekov » 13 окт 2025, 14:32

doncho написа:
11 окт 2025, 10:16

Никъде не съм бил, че някъде да ходя. Като гледам и ти не си мръднал, все същия обратното на острото жълтурник си.

Със сигурност съм чел много повече от теб и разбирам политическите процеси по-добре от теб. Ако решиш съм отворен да преместим политическата дискусия извън този форум.
"Страхът е просто състояние на ума, а състоянията на ума подлежат на контрол и насочване" - Наполеон Хил, Мисли и забогатявай..

Потребителски аватар
nikolson

Мнение от nikolson » 16 окт 2025, 20:20

Съдът пусна Барбутов и остави в ареста Коцев

Сигурно някой беше наклеветил Благо К., защото една сутрин го арестуваха, без да беше извършил някакво зло.
Кафка, "Процесът"

_Stranger
Регистриран: 11 юни 2025, 22:46

Мнение от _Stranger » 16 окт 2025, 20:38

И сто години да стои в пандиза Коцев, вековната гора до плаж Кабакум няма да се върне.
Де що варненски мутри се изредиха за 35 години да секат и изсичат местните гори за да си правят вили и хотели, но точно тази гора в Природен парк "Златни пясъци" никой не посмя да пипне - все пак стоеше някаква "червена линия".
Но ето, че дойде тоя продажен копелдак Коцев - сиамския близнак на Терзиев и също като него префасонирал се комунистически отрок, и по "молба" на украинския посланик я хариза на корпорацията "БУК" - украинска фирма, която масово строи затворени комплекси по морето за украинци.
Изсякоха без жалост и без милост 170 декара гора, която даже най-алчната варненска и софийска мутра не се осмели да изсече.
Изсякоха я не само за да построят, но и да си отворят гледка към морето. 170 декара гора, оцеляла векове.

Потребителски аватар
nikolson

Мнение от nikolson » 16 окт 2025, 21:27

_Stranger написа:
16 окт 2025, 20:38
И сто години да стои в пандиза Коцев, вековната гора до плаж Кабакум няма да се върне.
Де що варненски мутри се изредиха за 35 години да секат и изсичат местните гори за да си правят вили и хотели, но точно тази гора в Природен парк "Златни пясъци" никой не посмя да пипне - все пак стоеше някаква "червена линия".
Но ето, че дойде тоя продажен копелдак Коцев - сиамския близнак на Терзиев и също като него префасонирал се комунистически отрок, и по "молба" на украинския посланик я хариза на корпорацията "БУК" - украинска фирма, която масово строи затворени комплекси по морето за украинци.
Изсякоха без жалост и без милост 170 декара гора, която даже най-алчната варненска и софийска мутра не се осмели да изсече.
Изсякоха я не само за да построят, но и да си отворят гледка към морето. 170 декара гора, оцеляла векове.
Да не намекваш, че всички сякоха 35 години, но тези 170 дка те възмутиха? (Не съм варненец, но Кабакум не е ли край Златните?)

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 16 окт 2025, 22:22

Прокурор Ивайло Занев, който беше отстранен от разследването на „Хемусгейт“ малко преди да внесе обвинителен акт, разказва в пространно интервю за работата си и отстраняването си от казуса

Kъде са 55 милиона лева за магистрала "Хемус"? Прокурор Ивайло Занев разказа за схемата пред bTV
По думите му пътят на изчезналите пари „първоначално е банков до момента, в който пристигнат по сметките на така наречените мними подизпълнители на подизпълнителя
09:53 ч. 13.10.2025 г.
Преди седмица от Антикорупционният фонд публикуваха документ, за който твърдят, че е проект на обвинителния акт по “Хемусгейт”, изготвен от прокурор Ивайло Занев – от Софийската градска прокуратура, който обаче е отстранен от разследването на казуса точно преди да внесе въпросните 400 страници за разглеждане в съда.

До какви разкрития е стигнало държавното обвинение в крайна сметка?
...

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 16 окт 2025, 23:15

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 31 окт 2025, 00:09

Борисов обикаля хора с връзки със САЩ, за да лобира за Пеевски?
Oct 30, 2025
Защо „Демократична България“ разкритикува законопроект на „Възраждане“, насочен срещу Делян Пеевски?
Обикаля ли Бойко Борисов хора, свързани със САЩ, за да лобира за премахване на санкциите срещу Пеевски?
Искала ли е същото Мария Габриел от Великобритания?

Мухи, лютеници и снимки – защо Пеевски атакува Бойко Рашков и „Продължаваме промяната“?
Имат ли сигнали в „Да, България“ за злоупотреби със субсидията на партия „Величие“?
Не иска ли Пеевски избори заради задаващата се партия на президента Румен Радев?
А къде би намерил Радев коалиционни партньори?

Всичко това и още – от съпредседателя на „Да, България“ Ивайло Мирчев в ИнтервюТО за канала на Ивелин Николов.

Отговори

Върни се в “Политика”