"НЕ!" на зависимостта ни от Съветска Русия! (2021-...)

Твърде много хора претендират, че разбират от политика, а дали наистина е така?
_Stranger
Регистриран: 11 юни 2025, 22:46

Мнение от _Stranger » 31 юли 2025, 01:14

България нищо не е обявявала .
Актът е продукт на корумпираната власт, компрадорската политическа класа, свикнала винаги да има над себе си господар, на когото да се кланя, и когото да предава при следващия геополитически разлом.
Показателен е факта, че декларацията в угода на новите господари е гласувана от "евроатлантиците" :grin1: Шиши и Боко, турците АПС и корупционната коалиция "Плати подкуп, дай бакшиш" /ПП ДБ/.

_Stranger

Мнение от _Stranger » 31 юли 2025, 01:42

Ако сте с български кораб, и серозен проблем насред океана, молете се на Господ и се надявайте около вас , в радиус поне 50 мили да се намира руски екипаж.
Всички останали или се преструват на глухи, или ви изпращат банковата сметка на собственика си.
Само руснаците идват без да питат за нищо и просто помагат.
Спомнете си за това, когато Османския рязан нахлуе отново в земите ни и почне пак да насилва.
Меките китки от Брюксел незабавно ще реагират с декларация. Ще "осъдят остро агресора" и ще "изразят дълбока загриженост" . Ще приемат резолюция, изразяваща "категоричен протест".
А, под масата ще водят преговор с османлията, за цената, на която да ни продадат.
А, тука кирякствефчовци е имало винаги. Дали ще са Боко и Шиши, дали ще са харвардските хюмнета .... все тая.
Имало е и ще ги има.

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 01 авг 2025, 16:07

Google прочисти YouTube от китайска и руска пропаганда - махнати са близо 11 000 канала
Основните цели са били кампании с влияние върху глобални конфликти и избори в САЩ
29 юли 2025 г., 15:25 ч. последна редакция 31 юли 2025 г., 13:40 ч.

Потребителски аватар
nikolson
Регистриран: 10 яну 2024, 21:53

Мнение от nikolson » 01 авг 2025, 16:50

_Stranger написа:
31 юли 2025, 01:42
Ако сте с български кораб, и серозен проблем насред океана, молете се на Господ и се надявайте около вас , в радиус поне 50 мили да се намира руски екипаж.
Всички останали или се преструват на глухи, или ви изпращат банковата сметка на собственика си.
Само руснаците идват без да питат за нищо и просто помагат.
Безкористно, викаш. Това знаеш ли какво е, или в случая да приема твърдението ти за потвърждение на емпиричното правило "Бръснач на Ханлан?"

Изображение

_Stranger

Мнение от _Stranger » 01 авг 2025, 16:52

Ние от бившия соцлагер помним този етап от историята , когато властта "прочистваше" от инфо ефира всичко, което не "следваше генералната линия на Партията" .
Така, че сега за нас не е изненада. Просто се сменят маските и лицата. Обърнати на обратно.
Обръгнали сме на всичко и спокойно гледаме на нещата.
Не е изненадващ и факта, доказан в човешката история многократно, че от бившите роби стават най-жестоките надзиратели.
Както не ни изненадват и актуалните събития от държавата, разкритията, показващи, че най-кресливите борци срещу корупцията се оказват всъщност най-корумпирани.
Всичко това сме го минали. Въпрос е на еволюция и неизбежно развитие на събитията.
Напълно логично е, че поредната власт на глобално ниво е достигнала до етапа, когато чувства потребност да заглуши всичко различно от мейнстрийма на нейната пропаганда. Това е естествената реакция в пристъп на паника.
Това, което те все още не знаят, а знаем го ние, които сме минали е, че усилията им са напразни. Доказано не помага.

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 01 авг 2025, 17:04

_Stranger написа:
01 авг 2025, 16:52
Ние от бившия соцлагер помним този етап от историята , когато властта "прочистваше" от инфо ефира всичко, което не "следваше генералната линия на Партията" .
...
За теб точно се съмнявам, че помниш каквото и да било, иначе сега нямаше да се пънеш 24/7 на антидемократичните барикади в защита на... напълно неясно за мен какви точно "ценности" :dontknow: , надявам се поне за теб да е ясно. :grin1:

Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 01 авг 2025, 17:25

Цензурата на свободна Европа спрямо каналите горе показва отношението и към собствените си граждани: тя ги смята за дебили. Които не могат да преценяват сами кое е и кое не е пропаганда (или какъв дял от нещо е пропаганда, защото само в кухите тикви на неокомуняките като Стринг всичко е или черно или бяло).

_Stranger

Мнение от _Stranger » 01 авг 2025, 18:02

Като почнат разни да ми говорят за "демократични ценности" , получавам в стомашно-чревния тракт газове.
Както навремето, когато ме запознаваха с историческите решения на априлския пленум.
Дразнят ме всякакви пропаганди и агитации. Се ми е тая, дали са пласирани в комсомолския стенвестник или във форум на демократичните ценности.
В техникума по корабоплавене един ме заплашваше с изключване, понеже не отидох на манифестация. Бил съм антипартийно настроен.
Не, бе, не бях. Просто имахме тежка запойка вечерта с приятели и сутринта ме мързеше да стана.
Аз харесвах манифестациите, понеже на тях се закачахме с мацките от езиковата гимназия. Даже скандирах заедно с всички останали : "Да претворим в дела решенията на XII конгрес на Партията!", макар, да си нямах хабер, какви са тези решения.
И не ми пукаше.
После пак ме плашиха с изключване , заради участие в студентските стачки.
Като завърших, се качих на танкера и така приключих с тая държава. От тука насетне кмет, президент, омбудсман , прокурор и съдия-изпълнител ми беше капитана на кораба.

Пич, направил си си форум по метеорология. Няма лошо. Даже похвално.
Пласираш си пропагандата ... Също не е лошо. Твое си право.
Аз също се включвам отвреме навреме.
Ко ти преча .... И ти като тубата, направи си "прочистване" . В името на "демократичните ценности."
Няма проблеми. След седмица ни аз ще се сещам за тебе, ни ти за мене . :flourish:

Потребителски аватар
nikolson

Мнение от nikolson » 01 авг 2025, 20:48

_Stranger написа:
01 авг 2025, 18:02
Като почнат разни да ми говорят за "демократични ценности" , получавам в стомашно-чревния тракт газове.
Тези газове миришат на сапоги. Няма как да излъжеш българин в това. Един виц от времето, когато си бил в СССР, а ние си ги разказвахме тук:

На съветско китайската граница се появило някакво л@йно. Двете страни (по онова време врагове) започват да спорят. Руснаците казват "наше е", китайците казват "наше". Накрая викат бай Тошо за арбитър. Той го огледал, навел се, помирсал го, накрая го близнал и отсякъл:
- Руско е, аз колко съм ги ял такива...

Мълчиш за "безкористната руска помощ", но аз не съм от тези, които не четат.

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 01 авг 2025, 23:14

Руското знаме няма място в нито един румънски град
01 август 2025 в 20:10
Румънският министър на външните работи Оана Цою поиска от кметството на град Тулча да свали знамето на Русия, което беше издигнато заедно със знамената на други страни и на ЕС до сградата на Музея на изкуството в града, съобщава БТА.

:bowdown: :clap: :grin1:

Изображение

Потребителски аватар
nikolson

Мнение от nikolson » 02 авг 2025, 16:34

Дори най-големите уроди на света знаят, че Русия "отгризва" и "заграбва", а не си връща...
https://x.com/prof_preobr/status/1951265667962880102

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 03 авг 2025, 09:51

Горното наистина е доста смешно :laughm: ...

А междувременно...
Медиите в Азербайджан вече наричат Калининград - Кьонигсберг, а Волга - Итил
02 август 2025 в 20:47
Азербайджанските медии започнаха да наричат градовете в Русия с имената, които са имали преди да бъдат завладени от Москва.

:clap: :clap: :clap:

Потребителски аватар
nikolson

Мнение от nikolson » 03 авг 2025, 18:33

Ако празнуваш Летния Ивановден, трябва да те арестуват и пратят в затвора.

В РПЦ все повече настояват да се криминализира празнуването на "неканонични празници", а се толерира домашното насилие (при "определени условия"). Не се е чуло свещениците да са осъдили содомията в армията им

Потребителски аватар
nikolson

Мнение от nikolson » 04 авг 2025, 11:18

Е, то така се почва. Най-напред те подмамват и докато се усетиш, попаднал си в еврогейските лапи.

Отговори

Върни се в “Политика”