Абсолютно съм съгласен. Сега въпроса е защо не се строят подобни къщи, а през "демокрацията" се строят пак блокове само, че с много по-малки апартаменти вътре, с много по-некачествени материали и с много по-калпано изпълнение на сторително-монтажните дейности, без почти никакви зелени площи около тях и много по-нагъчкани, но за сметка на това на неизмеримо по-високи цени?nikolson написа: ↑23 апр 2026, 09:21Понеже започнахме да си показваме картички, за да докажем (ни в клин, ни в ръкав) предимствата на цоциализЪма, ще постна и аз една снимка, която не е картичка, с въпрос.
Кое предпочитате, "хубавите блокове" в Люлин, или тази къща от снимката?
Аз твърдя, че къщата е на светлинни години от панелките.
Колкото до консерватизма, да, не е това консерватизма, но е това (да перифразирам класика Божинов).
Наистина ли в България беше зле по време на социализЪма?
Модератор: Weatherman
Много як канал с АI видеота с Ерих Хонекер.
Само напред - никога назад! Толкова много банани и напълно без опашка. Ако имахме това в ГДР, целия Александерплац щеше да бъде превърнат в бананова плантация. А долното видео. 3000 евро за една шофьорска книжка? При нас тя беше на достъпната цена от 10 марки, специално за работническата класа.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“
Немския бизнес яде дървото и ще го яде още - нямайте съмнения в това.
Така хубаво им набутаха случайно зелените енергийки след 2000та година...
И само пропаганда яко....например немските коли били най-чупливи....да бе да , за тва в Бг се карат на 500-600к км и пак се движат и са най-използваните, а френските клозети отдавна са се разпаднали до тоя пробег.
Но ботляка няма логика и кълве на фейсбук и холивуд.
Даже един нов филм имаше наскоро Нюргнберг с Ръсел Кроу , не пропускат да им го турят всяка година 
Така хубаво им набутаха случайно зелените енергийки след 2000та година...
И само пропаганда яко....например немските коли били най-чупливи....да бе да , за тва в Бг се карат на 500-600к км и пак се движат и са най-използваните, а френските клозети отдавна са се разпаднали до тоя пробег.
Но ботляка няма логика и кълве на фейсбук и холивуд.
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
- Контакти:
Не бат Дончо , всичко го пиша на майтап.
Естествено и аз съм наясно , че цялата световна история и движещи сили - това империи , пари , банки , държави , религии винаги е зависело от това как леля Цецка гласува на изборите и разни случайни събития, другото са конспирации
Дето се вика майтап да става
Естествено и аз съм наясно , че цялата световна история и движещи сили - това империи , пари , банки , държави , религии винаги е зависело от това как леля Цецка гласува на изборите и разни случайни събития, другото са конспирации
Дето се вика майтап да става
Прав е, социализмът е недоносче и до каквото се докосне, го изпортва. Пресен пример социалистическото правителство на Испания раздало за пенсии от парите, които Германия е дала на Испания да развива екологичните технологии за опазване на климата. Лайняното испанско социалистическо правителство е злоупотребило и е раздало от тези германски милиарди, за пенсии на испанците, понеже явно е съсипало икономиката и самото няма пари да изплати пенсиите им...Какво друго може да се очаква от социалисти. Германците разбраха и в момента отвращението по повод този случай е чудовищно! А в Германия за самите германци няма достатъчно пенсии, пенсионерите ровят в казаните да събират бутилки, които се предават в супермаркетите по 25 цента. 
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“