Модератори: Radoslav Petkov, Бял облак, ncuxap, Hristo Chipilski, angilari
Да не очаквате сам да си каже, че е объркал прогнозата. Поне от такъв човек не го очаквам.nikolai kamburov написа: ↑пон дек 30, 2019 2:22 pmКъде ти е яката зонална, мой човек? Съвсем наскоро беше УБЕДЕН за нея и за много топлото време тук...
Зимата, поне температурно, ни хвана от Коледа и не й се вижда края за момента. За останалото, не коментирам. Ясно е, че е слаб снежния сезон.
Абсолютно подкрепям горното. И аз си мислих същото преди 2-3 дни, но арогантността му е в повече и това му сваля нивото много.ManOfLight написа: ↑пон дек 30, 2019 2:42 pmДа не очаквате сам да си каже, че е объркал прогнозата. Поне от такъв човек не го очаквам.nikolai kamburov написа: ↑пон дек 30, 2019 2:22 pmКъде ти е яката зонална, мой човек? Съвсем наскоро беше УБЕДЕН за нея и за много топлото време тук...
Зимата, поне температурно, ни хвана от Коледа и не й се вижда края за момента. За останалото, не коментирам. Ясно е, че е слаб снежния сезон.
Да, много яка меридионална предстои, лолипоп.nikolai kamburov написа: ↑пон дек 30, 2019 2:22 pmКъде ти е яката зонална, мой човек? Съвсем наскоро беше УБЕДЕН за нея и за много топлото време тук...
Както всяка зима освен 12 и 17FENIX написа: ↑пон дек 30, 2019 2:41 pmНякои много смели топломани ще претърпят пореден крах, както почти всяка зима. Прекалено много си повярваха и приказваха до сега, но това ще им удари рикушет, като бумеранг ще се върне върху тях. Доказано, прекалената увереност и смелост в писанията, бива наказана.
Бисмарк прекалява много. Разваля атмосферата във форума. Аз не съм специалист и чета прогнози, но въпросният герой при всяко потенциално затопляне започва с истерии, танци и простотии.Astrall_91 написа: ↑пон дек 30, 2019 7:28 pmПравим оффтопик на темата,но не се стърпях просто. Много е дразнещо във всяка страница и тема да се четат едни и същи бълвочи колко смотана е зимата и.т.н,да,всички вииждаме това и не спорим,но Бисмарк леко прекалява,при всяко едно обновление при което се разваля дадена обстановка се започва.....Да,знаем ,че мрази зимата,но защо просто не изчака тя да отмине и тогава да се активизира отново,както например прави Dannis,лятото го няма,пък сега му е силата,
Радвам се,че ме разбра какво искам да кажа.ManOfLight написа: ↑пон дек 30, 2019 7:34 pmБисмарк прекалява много. Разваля атмосферата във форума. Аз не съм специалист и чета прогнози, но въпросният герой при всяко потенциално затопляне започва с истерии, танци и простотии.Astrall_91 написа: ↑пон дек 30, 2019 7:28 pmПравим оффтопик на темата,но не се стърпях просто. Много е дразнещо във всяка страница и тема да се четат едни и същи бълвочи колко смотана е зимата и.т.н,да,всички вииждаме това и не спорим,но Бисмарк леко прекалява,при всяко едно обновление при което се разваля дадена обстановка се започва.....Да,знаем ,че мрази зимата,но защо просто не изчака тя да отмине и тогава да се активизира отново,както например прави Dannis,лятото го няма,пък сега му е силата,
А ние защо трябва да четем непрекъснато извратените ви мераци за минус 20 и пътища затрупани с преспи? И нещо май бленуваната обстановка за 6-7 отиде в кошаAstrall_91 написа: ↑пон дек 30, 2019 7:28 pmПравим оффтопик на темата,но не се стърпях просто. Много е дразнещо във всяка страница и тема да се четат едни и същи бълвочи колко смотана е зимата и.т.н,да,всички вииждаме това и не спорим,но Бисмарк леко прекалява,при всяко едно обновление при което се разваля дадена обстановка се започва.....Да,знаем ,че мрази зимата,но защо просто не изчака тя да отмине и тогава да се активизира отново,както например прави Dannis,лятото никакъв го няма,пък сега му е силата...
П.С Да се застраховам,да,нов съм в форума и не желая да споря или пък да защитавам когото и да било,приемете мнението ми като една независима гледна точка.
Ами зима е !!!! Какво по-нормално от това да има минуси и сняг???toploman написа: ↑пон дек 30, 2019 7:46 pmА ние защо трябва да четем непрекъснато извратените ви мераци за минус 20 и пътища затрупани с преспи? И нещо май бленуваната обстановка за 6-7 отиде в кошаAstrall_91 написа: ↑пон дек 30, 2019 7:28 pmПравим оффтопик на темата,но не се стърпях просто. Много е дразнещо във всяка страница и тема да се четат едни и същи бълвочи колко смотана е зимата и.т.н,да,всички вииждаме това и не спорим,но Бисмарк леко прекалява,при всяко едно обновление при което се разваля дадена обстановка се започва.....Да,знаем ,че мрази зимата,но защо просто не изчака тя да отмине и тогава да се активизира отново,както например прави Dannis,лятото никакъв го няма,пък сега му е силата...
П.С Да се застраховам,да,нов съм в форума и не желая да споря или пък да защитавам когото и да било,приемете мнението ми като една независима гледна точка.![]()
![]()
![]()
Както и топлопристрастията. Това че ще покажеш една карта със топло обновление не прави поста ти по същество и лишен от пристрастие. 80% са провокативни и пристрастни. Ще видим дали тази зима ще е като 2006-7 или по-зле, имаш прекалено смели и категорични очаквания, да не паднеш от високо.bismarck написа: ↑пон дек 30, 2019 7:09 pmКакто всяка зима освен 12 и 17FENIX написа: ↑пон дек 30, 2019 2:41 pmНякои много смели топломани ще претърпят пореден крах, както почти всяка зима. Прекалено много си повярваха и приказваха до сега, но това ще им удари рикушет, като бумеранг ще се върне върху тях. Доказано, прекалената увереност и смелост в писанията, бива наказана.![]()
Всички бяха много студени и снеговете се нахвърляха един върху друг.
Господа, придържайте се към тематиката.
Квичежите и криохленчът си имат друго място.