Модератори: Radoslav Petkov, Бял облак, ncuxap, Hristo Chipilski, angilari
От Пазарджик до Морето, не съм чул другаде да е имало СП.
Под 5℃ средни София трябва да има още преди края на ноември. Реално София няма нищо по-нормално да има много зимни дни под 5 средни. Сега говорим за под 0℃ средни. Ако виждам добре, то нормата за януари за Младост е -1,5℃ средна месечна. Този пост ми звучи, като поредното самоуспокоение от липсата на качествени валежи в този случай /да не вадя преди месеци в архива кой писа, че ще ни удря сняг и ниски температури т.е. така познатата компенсация.. ако беше писал за по 2-3-4 дни, щях да се съглася/. И така ще си отиде и януари. После ще чакаме февруари и март за допълнителна СП и пак накрая сме под средния стандарт на изпълнение на нормите. То ще си покаже, ако има достатъчно дни със СП плюс качествена височина и няма да има никакви други мнения и самоуспокоения.
4uk написа: ↑чет яну 02, 2020 6:15 pmОт Пазарджик до Морето, не съм чул другаде да е имало СП.
Толкова типична зима си караме, че посред Януари още не се е наложило да си завия палмите.![]()
Като гледам дългосрочните прогнози - може изобщо да не се наложи през тази "типична българска зима".![]()
Снимката е от днес! Айде честито!
![]()