Аферата "Петрохан"

Това е мястото на теми, за които няма други подходящи раздели...

Модератори: mmirro, Weatherman

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 06 фев 2026, 10:23

Иван Христанов: На много високо ниво някой е наредил да бъдат замитани следи
Имаме една слаба държава, която е сложена в задния джоб на мафията, смята той
6 февруари 2026 09:18
Версията за наказателна акция на дървената мафия на Петрохан граничи с фантастика.

Синът на спелеолог е заедно с издирвания Ивайло Калушев: Нямаме контакт!
6 февруари 2026 09:19
Пред Нова тв Яни Макулев уточни, че не знае точното местонахождение на сина си. С тях е и Николай Златков, който е сред учредителите на "Национална aгенция за контрол на защитените територии", и също се издирва.

Тройното убийство край хижата в Петрохан отново освети една грозна, но отдавна известна истина: МВР и ДАНС не просто не работят – те са системно вредни. И това не е изключение, а модел.

И да знаете, че... :grin1:

Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 06 фев 2026, 18:09

Васко Тъпото се обажда от коневръза без никой да го пита. Оня дето водил малки момченца в Непал праща безумни СМС-и на майка си
Ако слънцето изгрее и Велзевул или Азазел съобщят новината, това не я прави фалшива. Обаче забелязваш ли как се активизира Стринг, след като разбра, че сектантите-убийци са негови хора?))

Все пак, за нормалните неиндоктринирани не-неокомунисти(а.к.а. "либерали"):
Имаме напълно изперкали сектанти, вече е очевидно - личи им и по физиономиите, но най-вече по делата.
Значи бабата и дядото се опитват да спасят внучето преди 1-2 години, защото родителите/ят му е същия тип изперкалник като тия девианти горе и няма против непълнолетния му син да седи там с ония педофили и ухапани от щъркел изкукали.

И пак източни философии (има ли изненадани?)
Некфи "лидери", неккккфо "духовно израстване" - трябват ли ви още доводи? Задържане насила на непълнолетни, очевидно неуравновесени писания на отрепката... Какво би написал един нормален човек? "Хасан, Делян, Бойко, Йордан са виновни, те направиха това и това. Доказателствата са това и това, качени са на няколко облака, ето едни снимки, ето едни документи, ето едни записи, аз съм невинен, топят ме!"
Вместо това?? "Не вярвай, майко мия мила, на ВСИЧКО, което ще чуеш, животът е един, аз съм велик пич, различен, несебичен и отличен, абе ебаси пича, ама никой не ме обича!" (освен другите мислещи се за уникални ПП отрепки като киро Тъпунгера и Десарското внуче, което напълни София с боклуци).

ПС: Ако поне половината от тия не са И вегани, може да ми викате "Хасан"! :buble:

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 06 фев 2026, 18:19

Схващате ли за какви уникални изтрещялници говорим? Синът му е с някакъв куку, обвинен в тройно убийство, а той е.... спокоен.
Аз лично не мога да си представя такова нещо - синът ми на майната си с някакъв кукундрел, с месеци, а аз съм спокоен. :dontknow:

https://dnes.dir.bg/na-fokus/speleologa ... ubiystvoto

doncho
Регистриран: 10 апр 2011, 14:49

Мнение от doncho » 06 фев 2026, 18:50

Мда... и поредния връх на хумора "Туин Пигс". Толкова нефелно, че е гротескно. И на снимката са трима ама нема значение, совите не са това което са.
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.

Потребителски аватар
Radoslav Petkov
Регистриран: 17 дек 2007, 01:46

Мнение от Radoslav Petkov » 06 фев 2026, 19:33

bismarck написа:
06 фев 2026, 18:19
Схващате ли за какви уникални изтрещялници говорим? Синът му е с някакъв куку, обвинен в тройно убийство, а той е.... спокоен.
Аз лично не мога да си представя такова нещо - синът ми на майната си с някакъв кукундрел, с месеци, а аз съм спокоен. :dontknow:

https://dnes.dir.bg/na-fokus/speleologa ... ubiystvoto
Направо бях в шок тоя чичак какви ги рЕди. Пълна трагедия.

В началото бях убеден, че става реч за наркотрафик, но е друго. Извратенящина до дупка!
Последна промяна от Radoslav Petkov на 06 фев 2026, 22:22, променено общо 1 път.
Метеорологична станция "Дупница" в югоизточната част на града, онлайн :
http://www.stringmeteo.com/stations/dupnitsa/
http://www.stringmeteo.com/stations/aut ... ?gen=t#sel

raptor
Регистриран: 17 юни 2008, 07:05

Мнение от raptor » 06 фев 2026, 20:02

https://blitz.bg/prestplenie/mvr-i-prok ... 34423.html

От телефон съм и не ми се занимава да правя цитати. Общо взето от полицията съобщават, че тия са били затворено общество и като секта, също и че една от версиите е за ритуално самоубийство. Подредените тела е по скоро измислица. На камерите се вижда как застроените сами подпалват хижата, после излизат от обхвата на заснемане.
За синът на онзи пишат в друга публикация, че бащата бил неверен, но се опитвал да го прикрива и блъфира. Както и че вероятно са духнали за Турция младежите с онзи изчезналия член на сектата.
Определено доста интересен случай

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 06 фев 2026, 22:18

stratega
Регистриран: 10 окт 2011, 00:33
Местоположение: София, ж.к. Борово/с. Логодаж, 15 км. западно от Благоевград, 695 м.н.в.

Мнение от stratega » 06 фев 2026, 22:44

:palm1: :palm1: :palm1:

Кой по дяволите е dronec от Туитър :dontknow: , това е постнато така, сякаш този е някакъв невероятен авторитет, познат на всички, а мнението му има някаква тежест извън вероятно няколкото на брой сектанти, които го следват. То поне да беше някакво добре аргументирано и подкрепено с факти(поне с по 2-3 изречения към всяка точка, ако не друго). Едно трябва да се признае на админа - от доста години насам изключително ефективно и успешно настройва болшинството четящи го против тезите и идеите, които защитава и отчаяно се опитва да пробутва, стигайки до някакви буквално крайно гротескни и неподхождащи на човек с претенции за високо IQ ре-постове.
Баш свинята сигурно се има предвид Пеевски. Ще тръгне той да поръчва тройно убийство, заради кефа на някакви махленски бракониери, че си няма друга работа :palm1: .

Потребителски аватар
blue
Регистриран: 27 авг 2009, 17:59

Мнение от blue » 06 фев 2026, 23:02

String, все си мислех, че не може да паднеш толкова ниско, ама това вече ме изумява. :shock:
stratega написа:
06 фев 2026, 22:44
Едно трябва да се признае на админа - от доста години насам изключително ефективно и успешно настройва болшинството четящи го против тезите и идеите, които защитава и отчаяно се опитва да пробутва, стигайки до някакви буквално крайно гротескни и неподхождащи на човек с претенции за високо IQ ре-постове.
:thumbup: Абсолютно. Даже имам чувство понякога, че профила на String е хакнат от някой розов ППДБ сектант, който постоянно ни залива с някаква долнопробна помия.

Смърди здраво тази история на Петрохан, със сигурност са намесени и политици и някой се опитва най-лицемерно да насочи стадото към вечните виновници.
Единственият начин да поддържаш разговор с глупака е да го игнорираш!
Стивън Кинг

Потребителски аватар
Leberkez
Регистриран: 20 мар 2015, 19:27
Местоположение: София,Стрелбище, н.в 575м; Габрово, кв. Палаузово, н.в. 419м.; с.Каравелово(общ.Карлово) н.в 387м.

Мнение от Leberkez » 06 фев 2026, 23:24

blue написа:
06 фев 2026, 23:02
Даже имам чувство понякога, че профила на String е хакнат от някой розов ППДБ сектант, който постоянно ни залива с някаква долнопробна помия.

А пък мен доста пъти ме е обземало странното усещане, че Стринг се е регнал допълнително с фафла и николета, откъдето да ангажира останалите с провокации, за да става дискусия, докато от неговия си профил основно помпа копи-пейст на "правилните" медии, инфлуенцери и анализатори. :grin1:

Но - подчертавам - това е просто усещане. Мое лично такова и нямам претенции да съм дори близо до истината. Надявам се да греша.

Иначе, след няколко дни Йотова ще назначи "непартийния" и "равноотдалечен" Гюров, който пък ще турне я г-н "бях точен с парите", я Рашо дамаджаната (закрил точно през 2022г РПУ-то в Годеч) за служебен МВР министър и темата безвъзвратно ще потъне. Както стотици други казуси през годините. След 6 месеца всички ще знаят, че виновни за този инцидент са Боко, Прасчо и Путин. :cool:

raptor
Регистриран: 17 юни 2008, 07:05

Мнение от raptor » 07 фев 2026, 00:10

Шиши и Боко живо се интересуват от бракониерство и дърводобив, където от няколко убити елени и няколко камаза натварени с по 10 кубика дърва се вадят милиони. Добре бе, и аз тва в общия хор, умнокрасавците всичките ли сте толкова дебилни? Въобще имате ли представа как стоят нещата с дърводобива и че когато бъдат обявени големи обекти за рязане, няколко подивели сектанти с пушки няма да направят нищо.. Големите играчи си секат напълно законно, друг е въпроса кой и как ги определя обектите, и по колко секат, ама да отидат да режат ей така без нищо и тия да са им пречка, че да ги гръмнат, все едно е да вярвате в дядо Коледа

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 07 фев 2026, 00:28

Андрей Янкулов: Случаят „Петрохан“ е пореден пример за липса на професионализъм и адекватност на високите етажи на властта
De Fakto | 06.02.2026
Изĸaзвaнe нa Capaфoв и Дeнeв пpeд мeдиитe зa cлyчaя „Πeтpoxaн“ e пopeдният пpимep нe пpocтo зa липca нa ĸaĸъвтo и дa e пpoфecиoнaлизъм, нo дopи и нa нaй-oбиĸнoвeнa aдeĸвaтнocт.

doncho
Регистриран: 10 апр 2011, 14:49

Мнение от doncho » 07 фев 2026, 09:37

stratega написа:
06 фев 2026, 22:44
:palm1: :palm1: :palm1:

Кой по дяволите е dronec от Туитър :dontknow:
Поредния психопат. Типичното е че си живеят в своя свят и винаги си навързват нещата както им е изгодно, дори да звучат напълно идиотски. Ако е за кюлчета и къщи в Барселона, са убедени, че е истина, ако е за някой техен откачалник, целия свят лъже. Те го те, храбрите защитници на природата пречат на свинята. Той се опитва да ги изДАНСи щото много му пречат на натовари два камиона дърва. Номера обаче не минава, защото няма кой да лъжесвидетелства (свинята не намерил кой да лъжесвидетелства, представете си. За оБлаго бяха убедени, че цял куп хора лъжесвидетелстват тук не успял). Свинята чака две години и събира злоба и като вижда, че няма как да победи храбрите природозащитници поръчва тройно убийство. Все пак дървесината му трябва.

Абе луда работа. Не случайно е пълно с откачалници и не случайно повечето са разни тротинеткаджии със сменен пол и все са фенове на ППДБ. Сутринта по тивито един специалист каза за ламата, че е типичен нарцистичен психопат.
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 07 фев 2026, 11:50

Обаче! Само си представете замесените до гуша да не бяха от ППДБ, а от герб или Коцето. :buble:

Представяте ли си какъв вой и тържество щеше да е от страна на пеперасткия рупор? :buble:

Иначе наистина позицията на подзащитните на Стринг е толкова незащитима, че дори ме дожалява за него.....

Както писах малко по-горе, нещата се изясниха изненадващо бързо. Изтрещели фенове на лами и бами, каквито има и в тоя форум. А кой кого убил и е.ал - и това ще се изясни, но и да не се изясни - това е без съществено значение. Разбрахме - ппдб.

Потребителски аватар
meteo fen
Регистриран: 18 ное 2013, 00:06

Мнение от meteo fen » 07 фев 2026, 12:03

Кой каквото и да си говори за мен има замесени структури и хора свързани с търговия и разпространенение на наркотици, не обвинявям никой, но вероятността е много голяма. За това намеква много доброто оборудване с камери и дронове, въоражаването до зъби и създаването на такова НПО, което да не допуска външна намеса и случайни хора в зоната владяна от тях, където могат да правят каквото си поискат. А същата тази техника, дронове, джипове е хубаво да се проследи с какви средства е закупена и от кого. Доколкото чух имало дарение от 50 000 лв, което няма да стигне и за половината от закупената техника. Всичко друго е хвърляне на пепел в очите на обществото и замитане на следите.

Отговори

Върни се в “Разни (крими, аварии, авто-мото, голотийки, хумор...)”