Васко Тъпото се обажда от коневръза без никой да го пита. Оня дето водил малки момченца в Непал праща безумни СМС-и на майка си
Ако слънцето изгрее и Велзевул или Азазел съобщят новината, това не я прави фалшива. Обаче забелязваш ли как се активизира Стринг, след като разбра, че сектантите-убийци са негови хора?))
Все пак, за нормалните неиндоктринирани не-неокомунисти(а.к.а. "либерали"):
Имаме напълно изперкали сектанти, вече е очевидно - личи им и по физиономиите, но най-вече по делата.
Значи бабата и дядото се опитват да спасят внучето преди 1-2 години, защото родителите/ят му е същия тип изперкалник като тия девианти горе и няма против непълнолетния му син да седи там с ония педофили и ухапани от щъркел изкукали.
И пак източни философии (има ли изненадани?)
Некфи "лидери", неккккфо "духовно израстване" - трябват ли ви още доводи? Задържане насила на непълнолетни, очевидно неуравновесени писания на отрепката... Какво би написал един нормален човек? "Хасан, Делян, Бойко, Йордан са виновни, те направиха това и това. Доказателствата са това и това, качени са на няколко облака, ето едни снимки, ето едни документи, ето едни записи, аз съм невинен, топят ме!"
Вместо това?? "Не вярвай, майко мия мила, на ВСИЧКО, което ще чуеш, животът е един, аз съм велик пич, различен, несебичен и отличен, абе ебаси пича, ама никой не ме обича!" (освен другите мислещи се за уникални ПП отрепки като киро Тъпунгера и Десарското внуче, което напълни София с боклуци).
ПС: Ако поне половината от тия не са И вегани, може да ми викате "Хасан"!