Харесвате ли филми на ужасите ?
Модератор: Hristo Chipilski
Харесвате ли филми на ужасите ?
Аз лично много ги харесвам .
- Hristo Chipilski
- Регистриран: 04 яну 2007, 00:29
Най-вече с приятели, ако ги гледам. Иначе сам в нас си е доста страшничко и депресиращо.
Хитов за мен си остава "Psycho".
Последна промяна от Hristo Chipilski на 30 дек 2009, 12:29, променено общо 1 път.
- Weatherman
- Регистриран: 12 дек 2006, 13:20
- Radoslav Petkov
- Регистриран: 17 дек 2007, 01:46
Ами аз обърках гласа си в анкетата, но нищо...
Харесвам само някои, които са добре изпипани.
За мен един от най-великите ужаси за своето време (и до ден днешен, лично за мен) е "Туин Пийкс" в 30 серии. Страхотен филм, гледал съм го 10-на пъти (3-4 по телевизията, останалото на компа...
). Дейвид Линч (режисьора) е истински психо... 
За мен един от най-великите ужаси за своето време (и до ден днешен, лично за мен) е "Туин Пийкс" в 30 серии. Страхотен филм, гледал съм го 10-на пъти (3-4 по телевизията, останалото на компа...
Метеорологична станция "Дупница" в югоизточната част на града, онлайн :
http://www.stringmeteo.com/stations/dupnitsa/
http://www.stringmeteo.com/stations/aut ... ?gen=t#sel
http://www.stringmeteo.com/stations/dupnitsa/
http://www.stringmeteo.com/stations/aut ... ?gen=t#sel
Много благодаря за заглавията, ще ги имам в предвид и някой ден ще ги гледам
. А други страхотни филми са - "The Texas Chainsaw Massacre", "I know what you did last summer" ( и другите 2 от поредицата) ииии "The Shining" - страхоооооотен филм, много интересен и за почитателите на СНЕГА
. Скоро ще прочета и книгата на уникалния Стивън Кинг. Според мене той се нарежда до "Psycho" (филмът). Изобщо всички тези филми от 70-80-90-те са уникални и дори с една идея по-добри от сегашните..
А според вас кой е най-плашещият и побъркващ
момент от психо? Според мене, в края - погледът на откачения син
.
А според вас кой е най-плашещият и побъркващ
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Има ли го качен на сезони в замунда?Radoslav Petkov написа:Ами аз обърках гласа си в анкетата, но нищо...![]()
За мен един от най-великите ужаси за своето време (и до ден днешен, лично за мен) е "Туин Пийкс" в 30 серии. Страхотен филм, гледал съм го 10-на пъти (3-4 по телевизията, останалото на компа...). Дейвид Линч (режисьора) е истински психо...
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
-
stefanstanimirov93
- Регистриран: 12 авг 2025, 16:40
Честно казано, обичам филми на ужасите – но само ако ги гледам вечер, с изгасени лампи и купа пуканки до мен. 
Има нещо особено в това усещане – знаеш, че е измислица, но въпреки това сърцето ти започва да бие по-бързо.
Една случка обаче ме накара да се замисля дали не ги гледам прекалено често. Миналата есен, след маратон от хоръри, тръгнах към вилата сам. Беше късно, мъгла навсякъде, а през ветробраните се виждаха само сенки от дърветата.
В един момент нещо се чу отзад – като леко тропане. Спрях, стиснах волана, и ръката ми се плъзна по топката за скоростен лост, която точно тогава се откачи и падна!
Заклещих я в краката си, светнах фенера – и какво да видя? В багажника се беше търкаляла бутилка вода, която удряше по стената при всяка дупка. А аз вече си представях всевъзможни духове.
Така че да – харесвам филми на ужасите, но само на екрана. В реалния живот си имаме достатъчно „ужаси“ по пътищата и в ежедневието.
Има нещо особено в това усещане – знаеш, че е измислица, но въпреки това сърцето ти започва да бие по-бързо.
Една случка обаче ме накара да се замисля дали не ги гледам прекалено често. Миналата есен, след маратон от хоръри, тръгнах към вилата сам. Беше късно, мъгла навсякъде, а през ветробраните се виждаха само сенки от дърветата.
В един момент нещо се чу отзад – като леко тропане. Спрях, стиснах волана, и ръката ми се плъзна по топката за скоростен лост, която точно тогава се откачи и падна!
Заклещих я в краката си, светнах фенера – и какво да видя? В багажника се беше търкаляла бутилка вода, която удряше по стената при всяка дупка. А аз вече си представях всевъзможни духове.
Така че да – харесвам филми на ужасите, но само на екрана. В реалния живот си имаме достатъчно „ужаси“ по пътищата и в ежедневието.