ВЛЮБЕНОСТ - ЛЮБОВ
Модератор: mmirro
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
- Контакти:
Симо Колев: Противоположностите НЕ се привличат
Който ти е казал противното най-вероятно няма нищо общо с теб, ама просто иска да те вкара в леглото си и в момента те рути с разни приказки от казанлъшкия драматичен театър.
Който ти е казал противното най-вероятно няма нищо общо с теб, ама просто иска да те вкара в леглото си и в момента те рути с разни приказки от казанлъшкия драматичен театър.
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
Да си влюбен или обичан?
След неочаквана и прекарана наскоро, почти четиримесечна любовна драма, си зададох въпроса кое е по-добре за мен – да съм влюбена или да съм обичана?
След неочаквана и прекарана наскоро, почти четиримесечна любовна драма, си зададох въпроса кое е по-добре за мен – да съм влюбена или да съм обичана?
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
Чети го винаги, когато искаш да се Случи Любовта!
Много хора смятат, че мислят, когато просто преповтарят предразсъдъците си.
Уилям Джеймс
Много хора смятат, че мислят, когато просто преповтарят предразсъдъците си.
Уилям Джеймс
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
Ето защо умните хора се влюбват по-трудно
Любовта е трудна за разбиране дори тогава, когато става дума за нашите собствени чувства.
В следващите редове обаче ще откриете една интригуваща спекулация, която вероятно ще ви помогне да погледнете на обикновените неща от друга перспектива.
Любовта е трудна за разбиране дори тогава, когато става дума за нашите собствени чувства.
В следващите редове обаче ще откриете една интригуваща спекулация, която вероятно ще ви помогне да погледнете на обикновените неща от друга перспектива.
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
Съществуват 5 стадия на любовта. Но повечето хора не преминават през третия
“Изглежда той/тя не е човекът за мен“ е израз, който хората често използват при раздяла. Може би дори вие самите сте го изричали. И все пак е странно. Приятелите ви смятаха за перфектната двойка. В определен момент и вие бяхте на това мнение. Често не разбираме защо истинската любов постепенно се свежда буквално до нищо, пише BrightSide.
“Изглежда той/тя не е човекът за мен“ е израз, който хората често използват при раздяла. Може би дори вие самите сте го изричали. И все пак е странно. Приятелите ви смятаха за перфектната двойка. В определен момент и вие бяхте на това мнение. Често не разбираме защо истинската любов постепенно се свежда буквално до нищо, пише BrightSide.
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
Това не е любов. Спрете да се залъгвате
Това, което наричаме любов, всъщност е егоизъм и инфантилизъм.
Но ние сме свикнали да приемаме желаното за действително и да придаваме романтика на собствените недостатъци. Да представяме своите мили пороци от изящната страна.
Това, което наричаме любов, всъщност е егоизъм и инфантилизъм.
Но ние сме свикнали да приемаме желаното за действително и да придаваме романтика на собствените недостатъци. Да представяме своите мили пороци от изящната страна.
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
Защо трябва да пренебрегвате внезапната химия между вас?
Някога срещали ли сте човек от противоположния пол, към който веднага усещате привличане? Буквално веднага след като сте се срещнали или запознали?
Някога срещали ли сте човек от противоположния пол, към който веднага усещате привличане? Буквално веднага след като сте се срещнали или запознали?
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
Разлики между истинската и токсичната любов
Има няколко видими разлики между истинската любов и тази, която ни кара да се чувстваме зле, но не знаем защо точно.
Има няколко видими разлики между истинската любов и тази, която ни кара да се чувстваме зле, но не знаем защо точно.
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
Никой не може да запълни липсите в самите нас - ЕКХАРТ ТОЛЕ
Това, което най-често наричаме любов, всъщност е стратегия на егото да избегне капитулация…
Мнооого правдиво и проницателно!
Това, което най-често наричаме любов, всъщност е стратегия на егото да избегне капитулация…
Мнооого правдиво и проницателно!
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
От друга страна... секунди за рекламаStringmeteo написа: ↑05 авг 2024, 20:31Първо, статията по принцип е за плюсовете, за минусите не се казва нищо в нея.Второ, абсолютно нищо, повтарям, абсолютно нищо не би могло да ме накара да се събера в трайна връзка (специално бракът е наистина, наистина мнооого далечна и нежелана вселена за мен
), ако не намеря много, много правилна партньорка за целта, каквато...
Нямам желание да говоря повече по темата...
Умните хора се влюбват по-трудно
22 март 2024
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти: