ПОЛОЖИТЕЛНИЯТ ПРИМЕР

Името е достатъчно красноречиво...

Модератор: mmirro

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 16 юли 2024, 15:57

Румънецът Габриел, който чисти България: Много добри хора срещнах за една година
16.07.24 в 08:30
Румънецът Габриел, който е познат у нас с акциите си по почистване на различни градски пространства и който намери много съмишленици, не се отказва и продължава да дава добър пример. Той живее и работи в Лондон, където заедно със съпругата си отглеждат децата си. Тя е от Варна и прекарват известно време и в морската столица. Семейството редовно пътува до София, където на едно от децата му се провежда физиотерапия заради рядък синдром. Миналата година през март, докато чака детето му да излезе от процедури, в продължение на седмица, по 1-2 часа на ден, Габриел почиства зелените площи в близост. Така тръгва вълната от съпричастност.
...
Прост народ - слаба държава.
--------------------
Големите хора обсъждат идеи, средните хора обсъждат събития, малките хора обсъждат... хората...

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 25 авг 2024, 23:25

Трима милениъли, които запалиха Gen Z за политика в TikTok
24.08.2024
Фалшиви новини, пропаганда, псевдопатриотизъм, а понякога и просто политическа глупост - това са част от тъжните реалности на всекидневието, които Мими Шишкова, Боряна Йовчева и Михаил Косев борят с лекота чрез средствата на хумора, иронията и пародията в TikTok.

Изображение
--------------------
Големите хора обсъждат идеи, средните хора обсъждат събития, малките хора обсъждат... хората...

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 11 сеп 2024, 22:54

Германски кадър, ама от малкото свестни :deal: ...

Мими Шикова-Петрова в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев", 11.9.2024
Мими Шишкова-Петрова: защо реших да се върна в България, каква е най-голямата лъжа към обществото, защо успяват да продават лъжа и страх политиците-паразити, идват млади хора, които ще потърсят сметка за пропуснатите възможности

--------------------

doncho
Регистриран: 10 апр 2011, 14:49

Мнение от doncho » 12 сеп 2024, 09:45

Като и гледаш фейса и речника прилича на поредния неокомунист (възторжен въздух под налягане) пълен с идеи за политиците паразити и светлото бъдеще на новия свят пълен с розови еднорози и деца на дъгата.
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 17 дек 2024, 22:52

https://www.facebook.com/svobodnaevropa ... MwZeBe3Bdl

Райна Кабаиванска, която поддържа пламъчето на таланта
5 август 2019
„Ако има нещо, което да те крепи в живота, това е именно тази вътрешна сила да направиш нещо, което ти харесва, което правиш преди всичко с любов. Ако не се прави с любов, като че ли нищо не става. С любов трябва да се прави всичко!“
--------------------

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 27 дек 2024, 18:43

Една кооперация, един дом: Радостите на споделеното съседство
27.12.24
В рубриката "Темата на деня" разгледахме идеята за мир и разбирателство не само по празниците, но и през цялата година. Как е възможно това? Пример за отговор ни дадоха няколко семейства, които споделят общото си пространство в един жилищен блок в столичния квартал "Враждебна".

Изображение
--------------------

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 09 апр 2025, 18:13

People of Sofia:
Yesterday at 12:48 PM

- Казвам се Мария, на 24 години, от Велинград, студентка по медицина в 5 курс и съм от ромски произход. Израснала съм в ромски квартал, в момента живея със семейството си, освен, когато съм в университета в Пловдив.
Родителите ми са магазинери, имат си магазинче в квартала ни. Баща ми е с основно образование, а майка ми със средно. Брат ми е завършил психология, магистърска степен и е на 30 години.
...
https://www.facebook.com/PeopleOfSofiq/ ... 328SBNM3xl
--------------------

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 22 апр 2026, 14:35

--------------------

Отговори

Върни се в “Човешките взаимоотношения. Успехът в живота”