Евровизия

Ами то е ясно - за всякакви предавания, сериали, филми... Иначе, за по-психологически обсъждания, вдъхновени от предавания и филми - в съответния психологически раздел: viewforum.php?f=4
Потребителски аватар
Leberkez
Регистриран: 20 мар 2015, 19:27
Местоположение: София,Стрелбище, н.в 575м; Габрово, кв. Палаузово, н.в. 419м.; с.Каравелово(общ.Карлово) н.в 387м.

Мнение от Leberkez » 20 май 2026, 17:45

И аз вече почвам да не разбирам каква е тази еуфория. Минаха няколко дни от успеха и е редно да има изтрезняване и да си дадем ясна сметка, че световното задкулисие, службите и англо-саксите предварително са решили, че малка Българийка ще спечели това издание на конкурса, следвайки стриктно своята пропагандна стретегия.

Аман от посрещане, студиа, дуднене по медиите, червени килими в центъра на София и т.н.

На всеки с IQ поне като на катерица му е светнало вече, че всичко е нагласено, а тия вотове на журита и зрители са прах в очите. От Дара единствено се искаше да се качи две вечери на сцената във Виена и да пази равновесие, за да не се пребие. Т'ва е. Аман от малоумни патреоте, които цяла седмица се кефят на предварително и отдавна свирен мач. :buble:

stratega
Регистриран: 10 окт 2011, 00:33
Местоположение: София, ж.к. Борово/с. Логодаж, 15 км. западно от Благоевград, 695 м.н.в.

Мнение от stratega » 21 май 2026, 12:03

https://www.mila.bg/article/22885948
Bangaranga и новата женска сила: защо вече не е модерно звездите да са „перфектни“
Има един много точен момент в победата на Дара с „Bangaranga": тя не изглеждаше като артист, който просто е изпълнил номер без грешка. Изглеждаше като човек, който е преминал през нещо. Това е голямата разлика. Перфектното изпълнение впечатлява, но преживяното изпълнение заразява. А „Bangaranga" проработи точно така – не като стерилен поп продукт, а като избухване, в което има тяло, страх, дисциплина, хумор, гняв, освобождаване и онази лека непредвидимост, без която поп музиката бързо започва да прилича на реклама.

Дълги години женската поп звезда трябваше да бъде контролирана до последния детайл. Тя можеше да бъде секси, но не прекалено. Уязвима, но естетично. Силна, но приятна. Амбициозна, но не агресивна. Дори „естествеността" й беше режисирана: леко разрошена коса, но не истинска умора; сълзи, но красиво осветени; бунт, но в рамките на бранд стратегията.

Днес това вече не работи по същия начин. Не защото публиката внезапно е станала по-добра или по-мъдра, а защото е станала по-трудна за заблуждаване. След години на Instagram лица, филтри, перфектни тур дневници и интервюта, в които всички казват почти едно и също, хората започнаха да разпознават прекалено завършения образ като скучен. Новата женска сила в попа не е „аз съм безупречна". Тя е „аз съм сложна, понякога неудобна, понякога смешна, понякога прекалена, но съм истинска".

Точно тук Дара се вписва много по-интересно, отколкото ако просто я наречем „енергична". Тя не спечели само с добра хореография и силен припев. Спечели с образ, който не е полиран до безличност. „Bangaranga" не казва: гледайте колко съм перфектна. Казва: гледайте как минавам през това и не се извинявам за енергията си.
Това е само част от статията.

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 21 май 2026, 14:50

Прост народ - скапана държава.
--------------------
Големите хора обсъждат идеи, средните хора обсъждат събития, малките хора обсъждат... хората...

stratega
Местоположение: София, ж.к. Борово/с. Логодаж, 15 км. западно от Благоевград, 695 м.н.в.

Мнение от stratega » 21 май 2026, 16:06

https://reporter.mk/scena/makedonija-se ... hna-pauza/
Македонија се враќа на „Евровизија“ во 2027 година: МРТ потврди повторно учество по неколкугодишна пауза

Еее, видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак :lol: .
Четох някъде, че и Унгария се връща, също след пауза. Май са прави коментарите по клиповете в нета и в няколко международни издания, че победата на България е ново начало за позападналия и изпълнен с политика последните години конкурс.

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/22882837
Телеграф: Лудият хит на Дара върна блясъка на "Евровизия"

https://www.marica.bg/svqt/shpigel-dara ... -evroviziq
"Шпигел": Дара спаси на косъм бъдещето на "Евровизия"

simovremeto
Регистриран: 03 яну 2007, 10:05

Мнение от simovremeto » 21 май 2026, 20:37

В Грузия, като разберат, че съм от България и ми викат Бангаранга. :grin1: А, също, преди много харесвали Азис. :laughm:

Потребителски аватар
elenaRudolf
Регистриран: 08 фев 2013, 21:35

Мнение от elenaRudolf » 21 май 2026, 21:41

Leberkez написа:
20 май 2026, 17:45
И аз вече почвам да не разбирам каква е тази еуфория. Минаха няколко дни от успеха и е редно да има изтрезняване и да си дадем ясна сметка, че световното задкулисие, службите и англо-саксите предварително са решили, че малка Българийка ще спечели това издание на конкурса, следвайки стриктно своята пропагандна стретегия.

Аман от посрещане, студиа, дуднене по медиите, червени килими в центъра на София и т.н.

На всеки с IQ поне като на катерица му е светнало вече, че всичко е нагласено, а тия вотове на журита и зрители са прах в очите. От Дара единствено се искаше да се качи две вечери на сцената във Виена и да пази равновесие, за да не се пребие. Т'ва е. Аман от малоумни патреоте, които цяла седмица се кефят на предварително и отдавна свирен мач. :buble:
Не си много прав. Като цяло има нещо вярно в думите ти, ама не си кой знае колко прав. По-скоро не си. :nono:
"Миналото е минало, а в бъдещето духат бъдещите ветрове..." /японска поговорка/

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 22 май 2026, 19:26

--------------------
Големите хора обсъждат идеи, средните хора обсъждат събития, малките хора обсъждат... хората...

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 23 май 2026, 00:55

София трябва да бъде домакин на „Евровизия” 2027 според проучване на „Алфа рисърч”
22 май 2026 19:21
Според 59% от анкетираните именно в столицата трябва да се състои музикалният конкурс

--------------------

simovremeto
Регистриран: 03 яну 2007, 10:05

Мнение от simovremeto » 23 май 2026, 01:26

Тая вечер влизам в една кръчма в Тбилиси. Пия си бира и си ям. Запознах се с един немец, а после с белгиец и руснак. Шеги, глупости, футбол, жени, а бе приказки. Става, въпрос, че съм от Бг и белгиеца и немеца полудяха. Веднага Бангаранга, ква мадама е Дара, кви яки цици имала и тн. Много се кефиха, че и бири ме черпиха. Та, толкова, дали се харесва? Ако я, видя ще поздравя, че съм пил бири на аванта, заради нея. :grin1:

Потребителски аватар
blue
Регистриран: 27 авг 2009, 17:59

Мнение от blue » 23 май 2026, 15:01

Stringmeteo написа:
23 май 2026, 00:55
София трябва да бъде домакин на „Евровизия” 2027 според проучване на „Алфа рисърч”
22 май 2026 19:21
Според 59% от анкетираните именно в столицата трябва да се състои музикалният конкурс

Той ако питаш Ганю, София трябва и да е домакин на Олимпиадата. София няма да изпусне кокала, ясно е, но и е ясно, че ще станем буквално за смях пред целия свят с това. Обикалял съм голяма част от Европа а дори и сравнение с нашите големи градове, няма такъв неприветлив коптор като Софията. :thumbdn:
А Бургас показа как се прави Jiro Italy на световно ниво тази година. Сега за Евровизия, имаме всички подходящи условия, само да дам пример, че нашата зала в Бургас се намира буквално на 20 минути от Слънчев Бряг и хотелите им, а летището е между тях.
Ясно е обаче нашата си кочинка София, си ги има нужните контакти и влияние - няма как да изтърве домакинството.
Единственият начин да поддържаш разговор с глупака е да го игнорираш!
Стивън Кинг

4itatel
Регистриран: 21 мар 2020, 23:36

Мнение от 4itatel » 24 май 2026, 08:36

В един друг форум, в който участвам, друг потребител е гей българин работещ в една от евроинституциите в Люксембург, питах го колко ориентировачно е процентът обратни работещи в евроинституциите там, той вика над 30% :buble: Няма да се изненадам ако са го предпочели пред други кандидати защото е гей, ама въобще.

Същият хвали нон стоп ЕС, мрази Русия, относно САЩ мрази Тръмп, кланя се на Демократическата партия и вярва, че всички проблеми на света се решават с печатане на пари :buble:
Последна промяна от 4itatel на 24 май 2026, 09:42, променено общо 1 път.

wilkosz
Регистриран: 09 яну 2007, 14:51

Мнение от wilkosz » 24 май 2026, 09:03

Такива типове са типичен и желан продукт на сатанистите, които управляват Европа. От 15 години знам, че Евровизия в култ сред гейовете. Всички познати, които съм имал, тичат навсякъде да пътуват, за да гледат на живо. В Азербайджан бяха ходили някъде около 2013 г, когато тази държава все още беше много дива и изостанала.
Миналия месец се запознах с един, който не е като тях. Контра е на системата точно като мен. Каза, че и за него тази песен е сатанизъм. Не ходи на гей паради, мрази джендър пропагандата, защото знае, че е част от плана.
Не е ваксан, също в ходил на демонстрации против, също е съден и глобен за неносене на маска, и дори има същите алтернативни канали в ю тюб като мен, които гледа. Германец. Това е игла в купа сено. Останалите са от гореописания безформен джендърски безмозъчен продукт.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

4itatel
Регистриран: 21 мар 2020, 23:36

Мнение от 4itatel » 24 май 2026, 21:09

SKYLINE написа:
24 май 2026, 18:39

Тая сцена и тоя филм като цяло е документален за доста неща.Жената с червената рокля - алкохола , секса , хазарта итн изкушения- метафора на обществената матрица. :laughm: Сценаристите са 2ма травестита :grin1: Май и на Сем Симсън е някакъв гейтак.
Режисорите, които са и сценаристи, стават травестите от братя Уоашовски, към сестри Уоашовски, след като излиза филма. Може би като наказание, че се опитват да отворят очите на хората през филма (първият филм, следващите са пълен таш*к)

Друг много добър филм от края на 90-те, който отразява днешната реалност идеално е Fight Club с Брат Пит и Едуард Нортън

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 01 юни 2026, 01:22

Списание "Ролинг стоун": България има поп звезда, която е по-стойностна от италианските
31 май 2026 16:00
Победителят ни в "Евровизия" DARA е дала интервю за италианското издание на списанието
--------------------

stratega

Мнение от stratega » 13 авг 2026, 12:00

Евровизия в Бургас. Поредният провал на кметчето-педераст на София. Както се казва - хубава работа, ама българска, успяхме да опорочим още един шанс, който се отваряше пред страната.

Отговори

Върни се в “Телевизия”