'КНИГА ЗА ОПЛАКВАНИЯ ОТ ВРЕМЕТО И КЛИМАТА' (Приемат се евентуално и похвали :)) (2018-...)
Модератор: Radoslav Petkov
Мнението е редактирано от админа, преди преместване в друг раздел - тук (от "прогнози").
https://stringmeteo.com/forum_new/viewt ... 38#p633138
https://stringmeteo.com/forum_new/viewt ... 38#p633138
НЕКА НЕКА !!!! С две ръце стискам зимата да излезе топла най вече суха без никакъв сняг и дъжд и без това повечето язовири са на минимум,някои пресъхнаха като пресъхне и Искара тогава ще те питам дали ще си хепиии Дунава в Братислава е клеснал с 3 метра в северна Словакия имат също проблем с водата суша е от 3 месеца нека е топла и суха зимата нека..........................
Ти можеш да ме питаш, но това е офтопик и аз няма да отговоря : )
Сушата, както на ИскАра, така и на ДунАва, ще става все по-свирепа в определени периоди, но и наводненията в други - все по-лоши.
Нищо не можем да направим, освен да се опитаме да ги прогнозираме и, индивидуално, да вземем мерки да не ни засегнат.
И, вече по темата, малко, колкото-толкова, ще капне в следващите 36 часа.
Тези днешни вече 5 литра почти на СЗ са приятна изненада, валежната зона трябваше да се ограничи на няколко десетки км на север, а тя се смили.
Сушата, както на ИскАра, така и на ДунАва, ще става все по-свирепа в определени периоди, но и наводненията в други - все по-лоши.
Нищо не можем да направим, освен да се опитаме да ги прогнозираме и, индивидуално, да вземем мерки да не ни засегнат.
И, вече по темата, малко, колкото-толкова, ще капне в следващите 36 часа.
Тези днешни вече 5 литра почти на СЗ са приятна изненада, валежната зона трябваше да се ограничи на няколко десетки км на север, а тя се смили.
Да си пожелаем топла есен до Ивановден и ранна пролет след това 

Не не е офтопик а реален въпрос ..
Вие Драги господин Бислайк знает ли че догодина,няма да има нито един плод по дръвчетата с тази суха и топла есен. Суха защото няма студ, няма циклони... Драги господин Бислайк само да ви кажа, че като свърши водата в искАра и е прекалено топло, не само аз но и вие ще замиришете.......
Вие Драги господин Бислайк знает ли че догодина,няма да има нито един плод по дръвчетата с тази суха и топла есен. Суха защото няма студ, няма циклони... Драги господин Бислайк само да ви кажа, че като свърши водата в искАра и е прекалено топло, не само аз но и вие ще замиришете.......
Първо да се оплача от пишман-валежите за Варна, прогнозирани вчера! Ако знаех, че ще е поредната суша, че и почти без вятър даже, щях да отида до работа с текерлека! Де казвайте ги тия работи де!
И относно горната свада: когато майка ми е била ученичка в спортното училище, край Козлодуй през септември реката е била до колене, а скиф-а е надирал дъното!!

И относно горната свада: когато майка ми е била ученичка в спортното училище, край Козлодуй през септември реката е била до колене, а скиф-а е надирал дъното!!

Синджира си иде, козъта ги нема
- elenaRudolf
- Регистриран: пет фев 08, 2013 9:35 pm
Ха-ха,

Отчаян опит на ЕС да синхронизира своя идиотизъм с този от месечната на НИМХ-БАН - все пак трябва да има солидарност.

Шегата настрана, вече не е смешно и дори не е интересно, в смисъл все повече не е интересно какво ще е времето (в частност през зимата), тъй като, (съжалявам за грубия израз) ГЗ победи по цялото земно кълбо. Започна да спира да ми става интересно още в ранните ми юношески години, а в следващите зими имаше доста хляб да се самозалъгвам. Не знам какви подвизи и чудеса от храброст би трябвало да извърши временцето, за да се реабилитира пред мен... (По този начин го виждам и Бисмарк - сигурно е бил студоман, и постепенно, поради постоянната фрустрация, е станал това, което е - такава злоба не е трудно да се обясни...

"Миналото е минало, а в бъдещето духат бъдещите ветрове..." /японска поговорка/
- lancelot
- Регистриран: пет фев 08, 2013 12:10 pm
Това става, защото имате някакви очаквания от климата и най-вече навици.
Нормално да сте разочаровани, фрустрирани или каквото и да е от тоя сорт. Един огромен процент от времето е наднормено и топло.
Това е лесно да се предскаже. Ако нещо студено се случи е изключение. Все пак, скоро идва новата норма и ще бъде малко по-нормализирано.
Нормално да сте разочаровани, фрустрирани или каквото и да е от тоя сорт. Един огромен процент от времето е наднормено и топло.
Това е лесно да се предскаже. Ако нещо студено се случи е изключение. Все пак, скоро идва новата норма и ще бъде малко по-нормализирано.
Уинди : ЧУВСТВАМ ЖИВОТА В ОБСТАНОВКАТА!!!!
- Mavrud
- Регистриран: ср дек 28, 2011 10:53 am
- Контакти:
Аз ли съм тъп или нещо не разбирам как новата норма ще нормализира времето ? Новата норма ще напълни язовирите ? Новата норма ще удължи ски сезона ? Новата норма ще намали резките климатични явления ? Новата норма ще спре ли топенето на ледовете ? Не разбирам каква е тая мания по новата норма ?
София, кв. Горна баня - 700 м. н.в.
- lancelot
Ще нормализира реакциите към промените на времето. Никъде не съм написал, че ще нормализира времето.Mavrud написа: ↑пет ное 22, 2019 9:50 amАз ли съм тъп или нещо не разбирам как новата норма ще нормализира времето ? Новата норма ще напълни язовирите ? Новата норма ще удължи ски сезона ? Новата норма ще намали резките климатични явления ? Новата норма ще спре ли топенето на ледовете ? Не разбирам каква е тая мания по новата норма ?

Важно е хората да започнат да се адаптират към промените !
-
- Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
ИСКАМ СНЯГ В СОФИЯ
ИСКАМ СНЯГ
МНОГО СНЯГ
СНЯГ СЕГА
СНЯГ ДО ПРОЛЕТТА (Април месец)
И НИЩО ДРУГО НЯМА ДА МЕ УДОВЛЕТВОРИИИИИИИ

Имах нужда от малка демонстрация, съжалявам. Чувствам се много фрустриран от времето

ИСКАМ СНЯГ
МНОГО СНЯГ
СНЯГ СЕГА
СНЯГ ДО ПРОЛЕТТА (Април месец)
И НИЩО ДРУГО НЯМА ДА МЕ УДОВЛЕТВОРИИИИИИИ

Имах нужда от малка демонстрация, съжалявам. Чувствам се много фрустриран от времето

"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.
- lancelot
И аз обичам снега, Уинди ! Разбирам те ! Все пак обаче е нужно да приемеш къде живееш - не сме толкова снежно място, че от сега до април сняг
) Ако не приемеш това ще си все фрустриран.
Иначе аз утре ще се кача до Черни връх, ще видя малко сняг.
Иска ми се и на мен вече да имаме една зимна обстановка. Студ не ми е нужен. По-хубав е града, като падне сняг, от тая кал и чернилка сега.
Разбира се, най-хубав е снега в планината

Иначе аз утре ще се кача до Черни връх, ще видя малко сняг.
Иска ми се и на мен вече да имаме една зимна обстановка. Студ не ми е нужен. По-хубав е града, като падне сняг, от тая кал и чернилка сега.
Разбира се, най-хубав е снега в планината

- nikolai kamburov
- Регистриран: вт апр 29, 2014 9:54 pm