Чакай малко тук говорят ,за мен и ме обиждат .Това е подсъдно ! Нека човека представи доказателства
Ако за теб говорят неверни неща?
Модератори: Radoslav Petkov, ncuxap
Виж сега ти си с пристрастия ,тъй че както виждам толерираш ,на видинския ,маняка и подобните техните преки обиди към други членове ,на тях забележки не съм видял да се правят...Stringmeteo написа: ↑чет фев 18, 2021 8:01 pmОК. Само имай предвид, че сега, след като някой от провокираните от теб ти отговори и ти след това също му отговориш, "напълно легитимно", моментално ще получиш вечен бан. Ако не си го получил още преди това, разбира се...
Я пак си прочети изречението. Точно твоето беше директна квалификация, че хората, които смятали да се ваксинират, "били влезли в матрицата". И защо са влезли? А, да, защото наш Начко, който освен климатолог, метеоролог и експерт по субтропична растителност, изведнъж стана и експерт по ваксини и понеже той не ги тачи, значи всички останали били в матрицата. Отличен пример за зачитане на нечий друг избор и решение.petko_n76 написа: ↑вт фев 23, 2021 9:57 pmПонеже гледам ,че няколко провокатора ,включително и ти се опитвате да ми слагате поредните квалификации ,ще кажа още нещо
Първо "баламурник" не е обидно ,значи наивен човек ,а ти тук ме нападаш пряко ? Явно се разпознаваш в тази групичка хайката на Маняка и подобните![]()
И понеже отдавна ти следя коментарите и във всичките ти коментари има нотки на провокация ,явно и в живота си такъв и едно изхвърляне ,че си нещо повече от другите ...А на експерт се правиш ти ,аз съм най-обилновен човек ,който си казва мнението според неговата гледна точка .Нито някъде теб съм споменал пак ,към Стратега ми беше репликата ,а ти пак от нищото репликираш![]()
Напълно разбирам ,това че тук не съм желан и търсите начини да ме провокирате ...
Накрая настина няма да влизам тук ,защото трупам повече негативно отношение ,отколкото нещо позитивно![]()