Край на пандемията от COVID-19? (03.2022-...)
Модератор: mmirro
„Връщането на мacкитe на закрито показва, че нещата продължават по план. Първо беше в транспорта. Имаше само тиха съпротива. Знаете много добре как се сварява жабата. Нагорещявате бавно и тя не се усеща да изскочи.
В нашето общество се случва същото. Бунтарите не приемаме, останалите просто свикват. Навикът е ужасно нещо. Никой не става нарочно алкохолик или зависим от тютюн и наркотици. Формира се постепенно. Така е и с мързела. Днес няма да ида на тренировка, ще наваксам утре.
Харесва ми хоум офиса, ставам по-късно за работа. Скатавам повече, храня се по-редовно, никой не ме гледа дебелея ли. Комфортът убива мотивацията, желанието за развитие.
Учителите отбиват номера с онлайн обучение и не ги „дразнят малките гадове". Децата израстват алиенирани и безпросветни. Не учат, не общуват, забравят да го правят или дори не го научават.
Macката е символ. На cтраха, бездушието и безправието. На тoтaлитapния подход. На прехода към съвременен poбски модел. Разбирам защо cвeтовният eлит ни разглежда като презряни плeбеи и пoдчoвеци. Защото ние охотно прегръщаме cтраха, мързела и вредните навици.
Най-големите крепители на poбството не са рoбoвлaделците, а рoбите с някакви привилегии. Помнете го... Време е да решите какъв свят искате за децата си!"
~ Тодор Беленски ~
В нашето общество се случва същото. Бунтарите не приемаме, останалите просто свикват. Навикът е ужасно нещо. Никой не става нарочно алкохолик или зависим от тютюн и наркотици. Формира се постепенно. Така е и с мързела. Днес няма да ида на тренировка, ще наваксам утре.
Харесва ми хоум офиса, ставам по-късно за работа. Скатавам повече, храня се по-редовно, никой не ме гледа дебелея ли. Комфортът убива мотивацията, желанието за развитие.
Учителите отбиват номера с онлайн обучение и не ги „дразнят малките гадове". Децата израстват алиенирани и безпросветни. Не учат, не общуват, забравят да го правят или дори не го научават.
Macката е символ. На cтраха, бездушието и безправието. На тoтaлитapния подход. На прехода към съвременен poбски модел. Разбирам защо cвeтовният eлит ни разглежда като презряни плeбеи и пoдчoвеци. Защото ние охотно прегръщаме cтраха, мързела и вредните навици.
Най-големите крепители на poбството не са рoбoвлaделците, а рoбите с някакви привилегии. Помнете го... Време е да решите какъв свят искате за децата си!"
~ Тодор Беленски ~
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.
-
- Site Admin
- Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
- Контакти:
Проф. Николай Витанов: Максимумът на Covid вълницата мина, вървим надолу
05.08.22 в 14:50
"Мерките срещу разпространението на Covid-19 вършат работа в София, пречупва се трендът на нарастване и се очаква намаляване. До около 14-15 август се очаква София да излезе от жълтата зона и да се върне в зелената."
И това е точно заради мерките, въведени вчера, да, напълно разбрах.
ОК, в няколко региона на страната има някакви "мерки" още от преди... десетина дни или по-малко?

05.08.22 в 14:50
"Мерките срещу разпространението на Covid-19 вършат работа в София, пречупва се трендът на нарастване и се очаква намаляване. До около 14-15 август се очаква София да излезе от жълтата зона и да се върне в зелената."
И това е точно заради мерките, въведени вчера, да, напълно разбрах.

Хм вчера докато бях на спато на Дружба, изведнъж почувствах силна отпадналост в краката. И започнах да кашлям. Едва се прибрах, като слязох от влака в Шумен вечерта, започнах да треперя неконтролируемо от изтощение. После вдигнах и температура, а днес имам и главоболие, и разбитостта в краката остава силна. Тестът е негативен, но може още да е рано за положителен.
Е тва вече е карък, баш през отпуската. Анулираг Мусала и влака.
Иначе не е нищо особено,като грип само че по-добро общо състояние. За два три дни ще ми мине ако е ковид.
Иначе не е нищо особено,като грип само че по-добро общо състояние. За два три дни ще ми мине ако е ковид.
Die Vergangenheit ist Geschichte, die Zukunft ist noch ein Geheimnis, aber jeder neuer Augenblick im Leben, wie auch in der Liebe, ist ein Geschenk.
-
- Регистриран: пон май 28, 2007 9:07 am
Не бих го опреличил на каръщина, а на най-логичното се случи. Десетки часове по гари и влакове. Ако беше хванал самолет или с кола щеше да е по-добре.
Иначе сегашният щам се кара по-тежко от Омикрона, но по-леко от Делтата. Следвай предписанията на лекарите и не се тревожи.
След ковид последствията и възстановяването са много важни. За тях също има препоръки от лекари.
Иначе сегашният щам се кара по-тежко от Омикрона, но по-леко от Делтата. Следвай предписанията на лекарите и не се тревожи.

-
- Регистриран: пон май 28, 2007 9:07 am
Доста интересно. Силно ваксинирани страни като Австралия, Нова Зеландия, Япония в момента са в страхотен бум както на случаите, така и на смъртните. Австралия и Нова Зеландия отбелязват най-много смъртни от началото на пандемията, а пика тепърва ще идва. Или там върлува нов доста агресивен щам, или ваксините наистина оказват вредно влияние на хората. Определено това са много тревожни данни.
Кой не е слушал в часовете по география, в Австралия и Нова Зенландия в момента е Зима

Иначе какво се изненадвате, по бачкащите във Пфайзер сами си казата, че има сериозни проблеми с ваксините и че естествения имунитет е много по-добър

Последна промяна от 4itatel на ср авг 10, 2022 8:26 pm, променено общо 1 път.
В Германия и Португалия обаче си е лято. 
Иначе кашлицата е рядка и много мека. Главоболието беше водещото оплакване, целия ден карах без хапчета, привечер взех един парацетамол и то спря.

Иначе кашлицата е рядка и много мека. Главоболието беше водещото оплакване, целия ден карах без хапчета, привечер взех един парацетамол и то спря.
Днес вече тестът е положителен, две ярки черти. Най-после прихванах ковид, вероятно от влака от Германия през Будапеща. И не е нищо тежко. Днес вече нямам температура. Главоболието почти изчезна. Разбитостта в крайниците още я има. Като цяло само един ден му беше връхната точка. Много по-леко е от грип, когато имунната ти система е здрава и не си инжектиран с тея гадости.
- Weatherman
- Регистриран: вт дек 12, 2006 1:20 pm
- meteo fen
- Регистриран: пон ное 18, 2013 12:06 am
Не, няма да ти мине за 2-3 дни, макар, че си късметлия и Омикрон версията е по-лека от предишната, но се подготви поне за седмица със симптоми и то ако полагаш усилия със нужните витамини и организма ти е силен, следващата седмица ще се изчистваш, но бавно.....wilkosz написа: ↑ср авг 10, 2022 9:51 amХм вчера докато бях на спато на Дружба, изведнъж почувствах силна отпадналост в краката. И започнах да кашлям. Едва се прибрах, като слязох от влака в Шумен вечерта, започнах да треперя неконтролируемо от изтощение. После вдигнах и температура, а днес имам и главоболие, и разбитостта в краката остава силна. Тестът е негативен, но може още да е рано за положителен.
Ще ми мине и още как. Вече тръгна на подобрение.
Прихванал съм го защото досега не съм го карал и не съм имал имунитет. Сега вече ще имам и то натурален и повече няма да се заразявам, за разлика от инжектираните, които се заразяват отново и отново и го карат тежко и дълго.
На обяд отивам на ПСР тест, на английски, за да си извадя в Германия документ за преболедувал.
Прихванал съм го защото досега не съм го карал и не съм имал имунитет. Сега вече ще имам и то натурален и повече няма да се заразявам, за разлика от инжектираните, които се заразяват отново и отново и го карат тежко и дълго.
На обяд отивам на ПСР тест, на английски, за да си извадя в Германия документ за преболедувал.