Stringmeteo написа: ↑пет мар 17, 2023 12:41 pm
Не ми се обсъждат тъпи теми като тази,
единствената 
цел на дискусиите по които е отвличане на вниманието и/или манипулация (предимно насочена към по-тъпите и/или комплексарски сегменти от обществото
О, ама разбира се, че е с цел манипулация и отвличане на вниманието, понеже няма да ви мине номерът.

Забавен си, да знаеш.
Пет години мълчала като риба и сега изведнъж, от коневръза, се включва да си показва някакви стари снимки на, уж, насинения фейс. И умно-красивите среди, с оглед блестящия си и неуспорим интелект и морален компас, моментално яхнаха темата. И никой не се сеща да каже, че нормалните хора не тръгват да раздават шамари за няма нищо, а обикновено са краен резултат на дадена причина преди това. Да, да, знам, за вас това са незначителни подробности. Важното е да се очерни там поредния известен, да му се ЕПМ на репутацията, пък каква е истината, това е досаден детайл.
Та я пак да видим откъде точно идва това отвличане на вниманието? Казусът със Сашо Морфов от коя пак посока се завъртя и вкара в общественото внимание, та се направи баси драмата?
Напил се на куче русофилът Морфов, с шест представления за последните 20 години, този великан на театъра, и тръгнал да дращи по нечия врата с флумастер.
И що? Ами щото жената зад тази врата не го кефела, понеже преди това работила ПР за една партия, която не го кефи.
Абе, уйо бъйлив, като не те устройва, взимаш си шапката и изчезваш, кви са тия панаири?
Ама така е, докато има някаква аморфна и немислеща автономно маса, която сочи с пръст всички други и ги обижда на тъпи, така ще бъде.
Бих проявил разбиране, ако насреща си имам някой 25-годишен тротинеткаджия, дето не знае на кой свят ходи още, ама чиляк с дважди повече житейски опит да разсъждава така и да няма грам критично мислене, това вече е (най-меко казано) доста притеснително. Е, за мен конкретно не де...