"Ергенът" по бТВ
Не знам дали дебилът е същият от миналата година, ако е - оня беше типичен гейзер (хванах го 1-2 пъти когато тъщата гостуваше за десетина секунди - толкова ми трябваше да избягам панически от стаята.

Типичен, типичен.

ПС: Но сега се успокоих, като разбрах, че всичко е приключило блестящо. Предполагам станът им е бил ударен от руски Кинжал?

-
- Site Admin
- Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
- Контакти:
Валерия: С Евгени продължаваме да си пишем писма
Любовта влезе в студиото заедно с новата светска двойка от „Ергенът“
19 май 2023
Любовта влезе в студиото заедно с новата светска двойка от „Ергенът“. За първи път заедно пред медии и обществото Евгени влезе в студиото за ръка със своята избраница Валерия. Двамата разказаха за трудния период след формата, за условията как да запазят тайната, за конспирациите и слуховете.

Евгени и Валерия: Колко трудно е да пазиш любовта си в тайна след края на "Ергенът"
"От вчера вече спокойно можем да се хванем за ръка", сподели Евгени
10:44 ч. 20.05.2023 г.
Любовта влезе в студиото заедно с новата светска двойка от „Ергенът“
19 май 2023
Любовта влезе в студиото заедно с новата светска двойка от „Ергенът“. За първи път заедно пред медии и обществото Евгени влезе в студиото за ръка със своята избраница Валерия. Двамата разказаха за трудния период след формата, за условията как да запазят тайната, за конспирациите и слуховете.

Евгени и Валерия: Колко трудно е да пазиш любовта си в тайна след края на "Ергенът"
"От вчера вече спокойно можем да се хванем за ръка", сподели Евгени
10:44 ч. 20.05.2023 г.
-
- Регистриран: съб яну 28, 2012 6:40 pm
-
- Site Admin
- Контакти:
Евгени Генчев: Доста провокирах Валерия през предаването и не ѝ спестих нищо
Аз трябваше да засегна това, което е най-близко до сърцето ѝ и да видя каква ще е нейната реакция, допълни той
28 май 2023
Аз трябваше да засегна това, което е най-близко до сърцето ѝ и да видя каква ще е нейната реакция, допълни той
28 май 2023
"Доста провокирах Валерия през предаването и не ѝ спестих нищо. Средата е изкуствено създадена. Аз трябваше да засегна това, което е най-близко до сърцето ѝ и да видя каква ще е нейната реакция. Да има един стрес тест. Надявам се да е тя. Аз съм направил своя избор", коментира в предаването "120 минути" Евгени Генчев.
"Заради всички криения, след като записахме предаването, нашата комуникация и интеракция беше в демо версия. Сега се надявам да надградим над положената основа през всички тези месеци. Емоцията е там, желанието е там – зависи от нас двамата", добави той.
-
- Site Admin
- Контакти:
Кои са трите музи на пианиста Евгени Генчев?
Поли Недкова ни среща с тях
02 юни 2023
Поли Недкова ни среща с тях
02 юни 2023
От три месеца петъкът в "Преди обед" е посветен на любов и зрелище. И днес няма да е по-различно.
Поли Недкова тръгна по следите и петите на виртуозния пианист Евгени Генчев.
Кои са неговите три музи? Вижте във видеото!
-
- Site Admin
- Контакти:
Валерия от "Ергенът" научава азбуката на 12 г. и страда от сколиоза: Много ме тормозеха! (ВИДЕО)
Наистина, наистина сме заедно! - споделя моделката в Преди обед
07 Юни 2023
Наистина, наистина сме заедно! - споделя моделката в Преди обед
07 Юни 2023