Край на пандемията от COVID-19? (03.2022-...)
Модератор: mmirro
-
- Регистриран: пет май 10, 2019 1:02 pm
- Контакти:
Ти пък защо се вълнуваш от нашите "спорове" с Макс и се чувстваш длъжен да го забъсваш отзад, след всяко наакване по тема ковид? Нали сам казаш, че от много вълнения се остарява!?
Колкото до мен - не работя за никоя фирма, която има нещо общо с ваксини,...тъй че няма как да съм заинтересован. Но пък, видимо се дразня, когато някой лаик шарлатанства на медицинска тема...и се чувствам длъжен да защитя истината! Все някой трябва да го прави! И докато Макс продължава да шарлатанства, аз ще продължавам да го "наказвам"! Явно той има и мазохистичен елемент в натурата си - видимо му харесва!? За моя садизъм имам само подозрения!?

Колкото до мен - не работя за никоя фирма, която има нещо общо с ваксини,...тъй че няма как да съм заинтересован. Но пък, видимо се дразня, когато някой лаик шарлатанства на медицинска тема...и се чувствам длъжен да защитя истината! Все някой трябва да го прави! И докато Макс продължава да шарлатанства, аз ще продължавам да го "наказвам"! Явно той има и мазохистичен елемент в натурата си - видимо му харесва!? За моя садизъм имам само подозрения!?

Наказвайки го както казваш, наказваш себе си. Ти отделяш ресурс да мислиш за гадни неща и ти натоварваш себе си. Ти си губещия от цялата работа. А щом се и опитваш да доказваш нещо с обиди и настървения, значи толкова си и сигурен в изводите си.
Макс чисто и просто не се влияе от твоите думи. Но понеже ти се влияеш много от другите хора, няма как да разбереш, че има има и друг тип хора, силни и които не се влияят от другите. Мазохизъм проявяваш ти, щом толкова дълго време не си разбрал този факт.
Макс чисто и просто не се влияе от твоите думи. Но понеже ти се влияеш много от другите хора, няма как да разбереш, че има има и друг тип хора, силни и които не се влияят от другите. Мазохизъм проявяваш ти, щом толкова дълго време не си разбрал този факт.
Така е, знам, че истината е на моя страна. Всичко съм подкрепил с факти. Но набучените просто няма как да приемат, че в телата им тиктака бомба и мнозина падат покосени всеки ден.
Ето защо изобщо не ми влияе квиченето на това заблудено същество и не му обръщам внимание.
Ето защо изобщо не ми влияе квиченето на това заблудено същество и не му обръщам внимание.

„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“
Днес сестра ми каза, че братовчедка на нейна приятелка, която е имала на снимката си, че е ваксинирана, е починала от турбо рак само за 3 месеца. Тя има и украинското знаменце на снимка. Тя е по-млада от сестра ми, значи някъде на моя възраст. Жалко, че хората които клъвнаха на американската пропаганда и не се вслушаха в душата си, падат един по един в капана посечени.

В Германия раздаваха братвурст срещу ваксина. Сега е много разпространена приказката сред антиваксърите, че ваксаните са се продали за един безплатен вурст. Да изядат по един дебел безплатен беше по-ценно, отколкото собственото им здраве. Жалка работа. Закривай я тая планета, обитателите й съвсем изпростяха.

В Германия раздаваха братвурст срещу ваксина. Сега е много разпространена приказката сред антиваксърите, че ваксаните са се продали за един безплатен вурст. Да изядат по един дебел безплатен беше по-ценно, отколкото собственото им здраве. Жалка работа. Закривай я тая планета, обитателите й съвсем изпростяха.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“
Ето и диагнозата на припадналия в безсъзнание по време на мача миналата неделя Баст Дост. Възпаление на сърдечния мускул. Класика в жанра на уврежданията от вАксите
https://www.rtl.de/cms/nach-kollaps-dra ... 98955606-3

https://www.rtl.de/cms/nach-kollaps-dra ... 98955606-3
-
- Регистриран: пет май 10, 2019 1:02 pm
- Контакти:
Поради пълното покритие на хомосексуалност и антиваксърство, то тълкувам посланията на опонентите си така:
"Да си знаете, че сте осъдени на смърт! Всички ваксинирани ще се разболеете тежко или ще умрете внезапно,...а най-добре във страшни мъки! Единствено, шанс за здраве и дълъг живот имат неваксинираните хомосексуалисти! Ако вече сте направили грешката да се ваксинирате, но ви се живее, то можете частично да компенсирате вредата, като обърнете резбата!"
А можеше с добро да ни поканят в тяхната група, без да ни плашат със смърт!?

"Да си знаете, че сте осъдени на смърт! Всички ваксинирани ще се разболеете тежко или ще умрете внезапно,...а най-добре във страшни мъки! Единствено, шанс за здраве и дълъг живот имат неваксинираните хомосексуалисти! Ако вече сте направили грешката да се ваксинирате, но ви се живее, то можете частично да компенсирате вредата, като обърнете резбата!"
А можеше с добро да ни поканят в тяхната група, без да ни плашат със смърт!?

-
- Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Той има предвид друго - че е човек податлив на пропаганда... И аз искам Украйна да спечели но знаменца не си слагам, всякакви ваксини съм си бил, вкл. за грип, но тази я отбягнах. Просто трябва да се усещаме всички кога нещата са прекалени, в такова време живеем, че лъжите ни заливат отвсякъде и не можем да си позволим да имаме пълно доверие на никого и на нищо.
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.
-
Дрън-дрън ярина. Да предположим че 5% от ваксинираните получат сериозен здравословен проблем (даже не говорим за смърт) - че нали това означава че 95% няма да го получат?! Кой изобщо ти намеква нещо за "всички ваксинирани". Но имайки предвид бройката на ваксинираните и 5% е астрономическо число! Изцяло ненужно страдание за един вирус, който нямаше и 1% смъртност!4uk написа: ↑нед ное 05, 2023 6:00 amПоради пълното покритие на хомосексуалност и антиваксърство, то тълкувам посланията на опонентите си така:
А можеше с добро да ни поканят в тяхната група, без да ни плашат със смърт!?![]()
![]()
![]()

"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.
Ново видео на Джон Кемпбъл. Диаграми от него и коментари под него...
Диаграмите не се нуждаят от коментар. Само ще вметна, че възрастта 0 до 24 г. по време на ковид вълните са си били живи и здрави, после им шибват инжекциите и започват да измират.

Диаграмите не се нуждаят от коментар. Само ще вметна, че възрастта 0 до 24 г. по време на ковид вълните са си били живи и здрави, после им шибват инжекциите и започват да измират.

-
Статистиката за 0-24 е напълно безпощадна. Никаква наднормена смъртност по време на пандемията и сериозна и постоянна след пандемията. Потресаващо! Младите хора си избихме заради на някви мизантропи милиардните печалби!
16-годишна германска надежда в гимнастиката почина внезапно и "неочаквано". Новото нормално.
https://www.t-online.de/sport/mehr-spor ... ahren.html
https://www.t-online.de/sport/mehr-spor ... ahren.html