Стринжи, последна реплика към теб, щото наистина нямам нерви, честно.
Първо - факт ли е, че ти не харесваш футбол? Да, факт е, според твои лични, многократни признания.
Второ - факт ли е, че неколкократно идваш във футболната тема (вкл. и днес) и се намесваш в дискусията, прокарвайки политическа нишка? Факт е. И подобни нефелни обяснения от типа на "всичко в тоя свят е политика' можеш да ни ги спестиш.
Стринжи, ти като шеф на този форум, не се ли предполага, че трябва в най-голяма степен да съблюдаваш правилата, които не някой друг, а ти си правил и публикувал, вместо да се правиш на обидена госпожичка, защото някой (аз в случая) ти намеква, че правиш оффтопик?
На всичкото отгоре, идваш тук долу и почваш да плашиш с банове. Както наскоро реши да заплашиш SKYLINE с бан - за мнения, които бе публикувал
цял месец по-рано. Мнооого зряло, няма що. Дефиниция на високо ниво просто.
Stringmeteo написа: ↑пет ное 17, 2023 1:26 pm
Това ще е бан, защото постоянно разваляш атмосферата във форума с писанията си, по един или друг начин. А е пределно ясно, че мястото на подобни персони е аут от тук.
Да, добре, понеже аз съм човекът, който системно обижда (пряко или завоалирано) останалите и демонстрира постоянно някаква псевдо-елитарност, твърдейки, че другите са му под нивото, налЕ?
Виж, и да ме баннеш, и да не ме баннеш, това по никакъв начин няма да помогне в положителна посока на твоя нарцисизъм и комплексарщина, надявам се поне това ти е ясно. В крайна сметка, ти решаваш, а другите ще могат да преценят обективно, понеже написаното остава.
А сега, с твое позволение, ще се вслушам в един съвет от предишен твой изблик и този път наистина ще подходя максимално рационално и ще те добавя в списъка със скрити потребители.
Нито искам да развалям дисциплината, нито пък да наранявам чувствителността ти, така че просто няма да те чета и ще те пусна да правиш компания на останалите няколко вещества в този списък, които отдавна не чета и съм рахат.
А и като се замисля - при теб 90% от дневния обем постове е в политическата секция, а пък там - 98-99% от мненията ти са просто препратки към разни статии и видеа, които абсолютно никой от нас така или иначе не си прави труда да отваря или гледа.
С други думи, не вярвам, че ще загубя кой знае колко в личен план, нали така? Надявам се само да не ме цитираш по грешка някой път.
Бих се радвал, ако и ти направиш същото с моя профил и ме скриеш. Така или иначе, пиша само глупости, така че няма смисъл да ти пада нивото излишно.