"ЗДРАВЕТО" НА ФОРУМА (и сайта като цяло) (2021-...)

Този подфорум е най-вече за по-глобални проблеми около форумите и целия сайт, свързани с цялостната атмосфера, поведението на потребителите, сигурността и др...
Потребителски аватар
SKYLINE
Регистриран: пет ное 21, 2008 12:40 pm

Мнение от SKYLINE » пет дек 16, 2022 11:08 am

И аз първите години се дразних на Бисмарк....но с напредъка на живота имаш доста по-важни неща, на които да обръщаш внимание...и отделно се научаваш да взимаш само това, което ти е интересно и нужно, другото го скипваш и не губиш енергия за глупости.А пича действително разбира доста и е умен , а тия подмятания поне аз ги взимам на майтап и до там.А и трябва да се признае че е забавен :grin1: .Иначе евала на момчетата, които до ден днешен запазиха интереса си към метеото.....не са много , но има.Като започнахме в този форум доста хора сме били на по 14-15 год....деца..и порастнахме следеейки този форум..а сега примерно не виждам нови попълнения да идват на тази възраст....явно новото поколение съвсем не се вълнуват от такива неща или се набляга на тикток-а основно...затова и оредяхме бая :lol: Скапаните зимички също допринасят доста, то даже не е и зимички, ама не знам какво е

wilkosz
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » пет дек 16, 2022 12:00 pm

Някои бяха на 31 г. когато беше създаден форума, и вече влизат в третата възраст. :grin1:
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Потребителски аватар
nikolai kamburov
Регистриран: вт апр 29, 2014 9:54 pm

Мнение от nikolai kamburov » пет дек 16, 2022 2:55 pm

Леберкез, малко ти се чудя и на тебе. Защитаваш го по-добре и от адвокат. И на кое отгоре??? Разбира се, че няма да го променяме. Реално на повечето хора им е и все тая за него, мен или теб, защото не сме се виждали дори в реалния живот.
Има си точни правила в този форум. Те очеизвадно не се спазват и си има банове. Почти всички сме били със спрян профил в даден момент. Вземаме си поука или не и толкова. Докато Бисмарк всекидневно ръси някакви тънки, подмолни обиди, начинът му на изразяване е простоват и създава напрежение във форума. Това са достатъчни доводи при ескалация на лексиката му да си получи бан. ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА НИКОГА. Двойнте стандарти са си редовни тук.
Защо този Бисмарк няма такъв език в сайта си? Защото тук му се позволява…
Айде стига.
Аз не съм го блокирал, няма и да го направя. Гледам да не го репликирам, понякога се случва, но като цяло е загубена кауза. Не ми се занимава с бебешките му драми. Ежедневието ми е много по-ангажирано напоследък, че да се вкарвам в излишни нерви с непознат човек. Виждам обаче че все повече хора имат проблеми с него и евентуално Стринг трябва да се намеси.
Налага ли се да пускаме анкета кой на какво мнение е?

Има и друго. Погледнете момчетата, които преди 10-15 години са се регистрирали. Изключителна градация. Следват мечтите си, развиват се, държат се интелигентно и стегнато. Ето ги примерите в коментарите над мен. Да ти е кеф за тези хора. Дори и себе си оценявам като по-зрял и много неща в държанието си от едно време намирам за смешни сега. И гледам да се развивам още повече. А Бисмарк? Поне от това, което виждам във форума изглупява все повече. На годините на баща ми е. Вместо да се прави на клоун, можеше да ни дава един хубав пример. Ето това напряга. А не дали ще ми каже педал, глупак или нещо от тоя род…
"Вкаменелостите са буквите, с които Земята е писала своята история"
Ж.Кювие

Windy
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am

Мнение от Windy » пет дек 16, 2022 3:06 pm

Аз съм го блокирал отдавна, проблемът ми е че отказва хора от форума с поведението си, не че мен лично ме бил обидил. То той това го прави от години, аз сега протестирам, видимо за всички е че не е причината поведението му към мен лично.
Иначе аз съм бил на 19 като съм се присъединил към форума :shock:
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

Petko
Регистриран: нед мар 20, 2022 9:06 am

Мнение от Petko » вт дек 27, 2022 11:25 pm

SKYLINE написа:
пет дек 16, 2022 11:08 am
И аз първите години се дразних на Бисмарк....но с напредъка на живота имаш доста по-важни неща, на които да обръщаш внимание...и отделно се научаваш да взимаш само това, което ти е интересно и нужно, другото го скипваш и не губиш енергия за глупости.А пича действително разбира доста и е умен , а тия подмятания поне аз ги взимам на майтап и до там.А и трябва да се признае че е забавен :grin1: .Иначе евала на момчетата, които до ден днешен запазиха интереса си към метеото.....не са много , но има.Като започнахме в този форум доста хора сме били на по 14-15 год....деца..и порастнахме следеейки този форум..а сега примерно не виждам нови попълнения да идват на тази възраст....явно новото поколение съвсем не се вълнуват от такива неща или се набляга на тикток-а основно...затова и оредяхме бая :lol: Скапаните зимички също допринасят доста, то даже не е и зимички, ама не знам какво е
Грешиш :nono: На 14г. съм :lol: и се радвам, че съм част от форума и като цяло, че метеорологията ми е хоби. Още повече, че от форума научих много нови неща и понякога успявам сам да стигна до някакви изводи за заобикалящите ни явления (метеорологичните естествено), които в крайна сметка се оказват верни.
Някои хора ходят в дъжда, други просто се намокрят.

Потребителски аватар
grum
Регистриран: нед май 17, 2009 7:11 pm

Мнение от grum » вт дек 27, 2022 11:52 pm

Petko написа:
вт дек 27, 2022 11:25 pm
SKYLINE написа:
пет дек 16, 2022 11:08 am
Грешиш :nono: На 14г. съм :lol: и се радвам, че съм част от форума и като цяло, че метеорологията ми е хоби. Още повече, че от форума научих много нови неща и понякога успявам сам да стигна до някакви изводи за заобикалящите ни явления (метеорологичните естествено), които в крайна сметка се оказват верни.
Браво наистина , че на 14 се интересуваш и обогатяваш от тази материя . Наистина вече твои набори не се сещам да има във форума . На съвсем друг акъл са повечето , а да не кажа , че и доста възрастни мислят само за онези три неща и друго не ги вълнува .
Аз винаги съм се интересувал силно от метеорология и климатология , както и география , но открих форума през 2009 г като бях на 16 и в началото много рядко се включвах , но абсолютно всичко чета в темите за фактически данни и прогнози . Сега съм почти на 30 ( макар и да изглеждам на по - малко ) и интереса ми е дори още по - голям , като много ме е яд , че не записах метеорология и хидрология - причината беше в мизерните заплати . Но е голяма моя страст и само тази работа ще ми бъде истински приятна и удовлетворяваща

Потребителски аватар
nikolai kamburov
Регистриран: вт апр 29, 2014 9:54 pm

Мнение от nikolai kamburov » ср дек 28, 2022 7:38 am

Ти си на почти 30? Уау. Дай Боже всекиму такъв ген :)
"Вкаменелостите са буквите, с които Земята е писала своята история"
Ж.Кювие

Plam
Регистриран: вт авг 16, 2022 12:17 pm

Мнение от Plam » ср дек 28, 2022 9:22 am

Браво на Petko! С пожелания за снежна втора половина на зимата...

Petko
Регистриран: нед мар 20, 2022 9:06 am

Мнение от Petko » ср дек 28, 2022 9:29 am

Plam написа:
ср дек 28, 2022 9:22 am
Браво на Petko! С пожелания за снежна втора половина на зимата...
Благодаря :D Надявам се...
Някои хора ходят в дъжда, други просто се намокрят.

Потребителски аватар
angilari
Регистриран: вт дек 30, 2008 8:20 pm

Мнение от angilari » ср яну 04, 2023 12:05 am

bismarck написа:
ср яну 04, 2023 12:00 am
Моментът, в който разбрах, че въпросът: " Абе, вие малоумни ли сте", към криофилите, е риторичен. :grin1:
:nono: :nono: :nono:
www.weather-webcam.eu - уеб камери от България и Европа
АМС Нови Искър: www.stringmeteo.com/stations/noviiskar/
Камера: https://weather-webcam.eu/webcam-novi-i ... -bulgaria/

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » пет ное 17, 2023 1:26 pm

Leberkez написа:
пет ное 17, 2023 11:08 am
Когато си си създал няколко дузини теми в раздела по-горе, за да ги ползваш за ежедневна политическа пропаганда и накрая идваш във футболната тема, за да обръщаш разговора за политика, но като цяло даже не гледаш футбол, не харесваш футбол и го презираш като спорт, както и всички спортове като цяло. :laughm: :laughm:
Само за твоя информация, напоследък (почти) не ти чета глупостите. Което от една страна е голям бонус за теб, защото иначе пореден, май (и този път вероятно дълъг) бан ще дойде доста бързо. :deal: От друга страна, това усилва напрежението на ситуацията, защото при всеки случай, когато реша да задълбавам в някое поредно твое дълго умотворение, има непренебрежима вероятност да се издразня силно и моментално да получиш внезапен и много дълъг бан. :deal:

И неее, това няма да е бан, защото постоянно се заяждаш отявлено с мен и ми казваш с императивен тон (макар и леко завоалирано в същото време) какво трябва да правя и какъв трябва да бъда. (Макар че и това са си съвсем легитимни причини, съгласи се. :dontknow: ) Това ще е бан, защото постоянно разваляш атмосферата във форума с писанията си, по един или друг начин. А е пределно ясно, че мястото на подобни персони е аут от тук. :deal:

Потребителски аватар
Leberkez
Регистриран: пет мар 20, 2015 7:27 pm
Местоположение: София,Младост-1, н.в 603м; Габрово, кв. Палаузово, н.в. 419м.; с.Каравелово(общ.Карлово) н.в 387м.

Мнение от Leberkez » пет ное 17, 2023 2:56 pm

Стринжи, последна реплика към теб, щото наистина нямам нерви, честно.

Първо - факт ли е, че ти не харесваш футбол? Да, факт е, според твои лични, многократни признания.
Второ - факт ли е, че неколкократно идваш във футболната тема (вкл. и днес) и се намесваш в дискусията, прокарвайки политическа нишка? Факт е. И подобни нефелни обяснения от типа на "всичко в тоя свят е политика' можеш да ни ги спестиш.

Стринжи, ти като шеф на този форум, не се ли предполага, че трябва в най-голяма степен да съблюдаваш правилата, които не някой друг, а ти си правил и публикувал, вместо да се правиш на обидена госпожичка, защото някой (аз в случая) ти намеква, че правиш оффтопик?

На всичкото отгоре, идваш тук долу и почваш да плашиш с банове. Както наскоро реши да заплашиш SKYLINE с бан - за мнения, които бе публикувал цял месец по-рано. Мнооого зряло, няма що. Дефиниция на високо ниво просто. ;)

Stringmeteo написа:
пет ное 17, 2023 1:26 pm
Това ще е бан, защото постоянно разваляш атмосферата във форума с писанията си, по един или друг начин. А е пределно ясно, че мястото на подобни персони е аут от тук. :deal:
Да, добре, понеже аз съм човекът, който системно обижда (пряко или завоалирано) останалите и демонстрира постоянно някаква псевдо-елитарност, твърдейки, че другите са му под нивото, налЕ? :buble:

Виж, и да ме баннеш, и да не ме баннеш, това по никакъв начин няма да помогне в положителна посока на твоя нарцисизъм и комплексарщина, надявам се поне това ти е ясно. В крайна сметка, ти решаваш, а другите ще могат да преценят обективно, понеже написаното остава.

А сега, с твое позволение, ще се вслушам в един съвет от предишен твой изблик и този път наистина ще подходя максимално рационално и ще те добавя в списъка със скрити потребители.
Нито искам да развалям дисциплината, нито пък да наранявам чувствителността ти, така че просто няма да те чета и ще те пусна да правиш компания на останалите няколко вещества в този списък, които отдавна не чета и съм рахат.

А и като се замисля - при теб 90% от дневния обем постове е в политическата секция, а пък там - 98-99% от мненията ти са просто препратки към разни статии и видеа, които абсолютно никой от нас така или иначе не си прави труда да отваря или гледа.

С други думи, не вярвам, че ще загубя кой знае колко в личен план, нали така? Надявам се само да не ме цитираш по грешка някой път. ;)

Бих се радвал, ако и ти направиш същото с моя профил и ме скриеш. Така или иначе, пиша само глупости, така че няма смисъл да ти пада нивото излишно. :worry:

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » пет ное 17, 2023 3:17 pm

Leberkez написа:
пет ное 17, 2023 2:56 pm
...
Първо - факт ли е, че ти не харесваш футбол? Да, факт е, според твои лични, многократни признания.
Второ - факт ли е, че неколкократно идваш във футболната тема (вкл. и днес) и се намесваш в дискусията, прокарвайки политическа нишка? Факт е. И подобни нефелни обяснения от типа на "всичко в тоя свят е политика' можеш да ни ги спестиш.

Стринжи, ти като шеф на този форум, не се ли предполага, че трябва в най-голяма степен да съблюдаваш правилата, които не някой друг, а ти си правил и публикувал, вместо да се правиш на обидена госпожичка, защото някой (аз в случая) ти намеква, че правиш оффтопик?
...
:dontknow:

Моето и доста други мнения (много от тях пуснати още преди моето вчера и може и да не са точно за там... в крайна сметка ги преместих) се намират в тази тема :deal: :

ПРОБЛЕМИТЕ НА И СКАНДАЛИТЕ ОКОЛО БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ

Прочети и се опитай да вникнеш, ако можеш, в заглавието на темата, то е такова НЕ от вчера или днес. :dontknow:

Освен това, значи, не знам според теб дали политиката на най-високо ниво у нас по отношение на спорта и в частност - на футбола има връзка с нивото на спорта (и футбола) у нас, но според мен има, и то голяма и тясна, тоест близка. Но каквото и да мислиш ти по точно този въпрос, никой не те кара да влизаш точно в тази тема и да четеш моите "политически" постове по отношение на българския футбол. Както и никой не те кара да влизаш във форума (или сайта изобщо). :dontknow:

Относно това, че няма да ме четеш повече, нали се сещаш през къде ми е? :) Най-много така да увеличиш вероятността да не разбереш изобщо (или поне навреме) за какво си получил обещания дълъг бан.

Иначе, този път ти прочетох цялото мнение - считай се за благословен. :grin1:

P.S.: И не знам дали мога да кажа, че харесвам футбол поне малко. Но е факт, че ме дразнят страшно много всички подобни бакии у нас (включително и във футбола), причините за които, специално във футбола, но и не само, вече и децата взеха да осъзнават и формулират. И те имат връзка както с политика, така и с корупция. :) А иначе през 1994 г., поне по време на световното, гледах много български футбол ;) ...

Отговори

Върни се в “Проблеми около форумите и сайта изобщо”