Генка Шикерова в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев", 15.11.2023
Генка Шикерова: в разследването на Свободна Европа става ясно, че голяма част от имотите на Русия в България са придобити чрез завладяване, насилствено прогонване или подаряване. Най-апетитните сгради и парцели в София и околностите й стават собственост по време на комунистическия режим, но и преди и след това. В резултат - Кремъл притежава повече имоти в София от Франция, Германия, САЩ и Китай взети заедно
Атанас Чобанов в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев", 15.11.2023
Атанас Чобанов: идната седмица ще излезе и българската следа в международното разследване "Поверително от #Кипър". Как български банки са като гевгир за #руските интереси и #пари. Трябва ли #Пеевски да попита защо в София депутатът #Чепа, предлагащ от името на Москва преговори на Украйна, има без никакви последици бизнес центъра Вертиго?
НЕ! на зависимостта ни от Съветска Русия! (2021-...)
-
- Site Admin
- Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
- Контакти:
-
- Site Admin
- Контакти:
Синчето на Кадиров вече има 15 награди и медали за побоя над оня нещастен дегенерат (окован в стаята на полицията) който се изгаври с Корана или исляма, сейм факинг шит. И се чудя на руските куколди, да не го готвят за президент на страната след 20-ина години? Повтарям: преби вързан (и нямащ как да мус е съпротивлява нещастник) задържан в официален полицейски участък. За уж гавра с исляма. Леко отклонение - тоя тъпак заслужава не само бой, а и е.ане с рязан инструмент, тук спор няма. Типичен умнокрасавец, Обаче синчето е по-зле и от него. Нищожество на квадрат. Бих очаквал коментар от някой русофил, но знам, че такъв няма да има. Както за шизофобите, така и за подмокрящите се от руския мир, има само черно и бяло.
Това обаче е във връзка с друг казус.
Защо феновете на евтини руски кофрички са и такива на палестински дегенерати и пингвинки? барабар с ненавижданите от тях елгебетейци (за протокола - на мен са ми противни и досадни, не изпитвам чуПства към тех) Къколдизъм малко усещам аз.
Това обаче е във връзка с друг казус.
Защо феновете на евтини руски кофрички са и такива на палестински дегенерати и пингвинки? барабар с ненавижданите от тях елгебетейци (за протокола - на мен са ми противни и досадни, не изпитвам чуПства към тех) Къколдизъм малко усещам аз.

-
- Site Admin
- Контакти:
Руслан Стефанов: За няколко месеца рафинерията може да заработи с неруски петрол
17.11.23 в 09:29
Големият проблем на Европа е как от една страна подкрепяме Украйна, а от друга – продължаваме да правим бизнес и парите да отиват в Кремъл.
Намерен е компромисен вариант по казуса "Лукойл" и проектобюджета
В сряда ГЕРБ-СДС и ДПС ще бъдат в парламента и ще подкрепят кабинета
17.11.23 в 14:41
Трите формации, които подкрепят правителството, са се обединили около компромисни решения, с които да преодолеят разногласията си по казуса "Луйкол" и по предлагания от правителството бюджет за следващата година.
17.11.23 в 09:29
Големият проблем на Европа е как от една страна подкрепяме Украйна, а от друга – продължаваме да правим бизнес и парите да отиват в Кремъл.
Намерен е компромисен вариант по казуса "Лукойл" и проектобюджета
В сряда ГЕРБ-СДС и ДПС ще бъдат в парламента и ще подкрепят кабинета
17.11.23 в 14:41
Трите формации, които подкрепят правителството, са се обединили около компромисни решения, с които да преодолеят разногласията си по казуса "Луйкол" и по предлагания от правителството бюджет за следващата година.
...
Компромисът на ГЕРБ и ДПС е по отношение на исканото от тях незабавно прекратяване на дерогацията за внос и преработка на руски петрол. То ще се случи в две стъпки, обясни Десислава Атанасова:
"Първата стъпка е от 1-ви януари спиране на квотите за износ. Втората стъпка е от 1-ви март - окончателна отмяна на дерогацията. Съгласихме се за този преходен период единствено и само, за да няма финансови сътресение на пазара, а именно тези щети от повишение на цената на дизела и бензина да бъдат поети от българските граждани".
...
-
- Site Admin
- Контакти:
Георги Койнов: След 8 месеца забрана за внос на слънчоглед от Украйна кой точно проблем в държавата решихме?
"Има суровина максимум до края на март месец следващата година. През април април ще имаме затваряне на преработвателни мощности"
29.11.23 в 09:25
"Заедно с преработката за производство на белен слънчоглед, индустрията може да преработи общо 4 милиона тона. В добрите си години България произвежда малко над 2 милиона тона. Тоест индустрията има капацитет да направи внос от порядъка на още 2 милиона тона."
"Има суровина максимум до края на март месец следващата година. През април април ще имаме затваряне на преработвателни мощности"
29.11.23 в 09:25
"Заедно с преработката за производство на белен слънчоглед, индустрията може да преработи общо 4 милиона тона. В добрите си години България произвежда малко над 2 милиона тона. Тоест индустрията има капацитет да направи внос от порядъка на още 2 милиона тона."