Щях да взема , няма проблеми ама на...не се похвалих по-рано

Даже и баща ми ми вика - ти за кво се прибираш празен , хората мъкнат някви неща като са с кола....
Относно гумите , става въпрос за големите гумаджийници , щото искам да си купя и гуми за колата, тия малките кварталните по има шанс да ти направят монтаж...ама пак е навалица и се чака бая.И отделно много от тях са жалки , нямат място , спираш на бордюр , хвърлят ти болтовете в калта и ги навиват с боклуците и ти преебават резбата

Дразнят ме такива.
Попринцип ходя след 10ти декември - няма никой.
А за немците да - тегави са с англисйкия....аз имам рода там , дето ми помогна , превежда итн иначе надали бих се навил да тръгна ей така.А по автокъщите говорят английски, руски , обаче са араби повечето и тряа да се внимава за измами.Вкарват коли от Италия , връщат километражи и ги продават за немски итн
Моята е директно от първия собственик жена от Берлин на 150к км, засега изглежда пушка , ще я видим
Аз винаги като купувам кола държа да знам историята и кой я е карал...особенно ако е по-скъпа.
Друг вариант за топ кола е да си вземеш от представителство....там пак са готини с история итн обаче са и бая скъпи....и въпреки всичко нивото в Германия е паднало доста...и на сервизи и на всичко, не е като преди 20 години като кажеш немска кола знаеш че е топ....пак много трябва да се внимава.Пълно е с измамници
Друго важно е да набележиш поне 2-3 коли...да говориш с продавачите и да се уговориш, щото ако не ти хареса , да имаш други варианти...иначе може да е преебавка