Конфликтът между Израел и Палестина - пореден рунд

Твърде много хора претендират, че разбират от политика, а дали наистина е така?
Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: чет май 29, 2008 12:18 pm

Мнение от bismarck » нед ное 19, 2023 10:28 pm

Леберкез, +1. Но дискусията ЩЕ се разводни.
Би ми било интересно дали някой от фашизоидите-антисемити по-горе ЩЕ отговори ясно и конкретно на съвсем простия ми въпрос с три опции. Просто това ми е любопитно. Другото са хубави разсъждения на килца, ама са встрани.
Пак ги питам - кой приятен, кой красив, кой умен, кой рязан, бял, черен, жълт, НЗ. Какво бихте предпочели за себе си и жените до вас в пустинята: Хагана или Хамас. :buble:
А или б. Лесно е. Отговорете, после разсъждавайте ангро.

raptor
Регистриран: вт юни 17, 2008 7:05 am

Мнение от raptor » нед ное 19, 2023 10:41 pm

Репресирани, подложени на геноцид от евреите, а от 300 хиляди през 60-те години сега са 2,3 милиона, Газа е най-бързо плодящата се човешка популация в света. Към 1990-та имат средно 10 деца на жена, сега този показател е спаднал до към 6. Отглеждани на практика чрез постоянни помощи вкл. и от Европа, само лежат и се плодят, и радикализират. Някъде бях срещал какво представлява живота в това гето- масирано промиване на мозъците от най-ранна детска възраст, където насилието е начин на възпитание. На практика всички деца се подготвят или за бойци на Хамас за свещената война срещу Израел, или да раждат такива бойци. Срещал съм направо ужасяващи разкази от такива напуснали гетото за живота там. Не случайно нито Египет, нито Ливан и която и да е друга арабска държава не иска да прибере бежанци от там. Всичко трябва да бъде изринато, а оцелелите подложени на превъзпитание чрез пълен набор от средства за целта.
За путинофилите-палестинофили, почти основна част от поддръжниците им, е отделна тема и не ми се занимава сега да ги коментирам

Потребителски аватар
SKYLINE
Регистриран: пет ное 21, 2008 12:40 pm

Мнение от SKYLINE » нед ное 19, 2023 10:42 pm

:thumbup: :thumbup:

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » нед ное 19, 2023 11:45 pm

Наистина не понасям фили и фоби. Не понасям тъпунгери и старите членове на форума от преди вече 15 г го знаят. Но най-не понасям хибридите от малоумник и фен на резани отрепки от арабски вид - и евреите са резани (че и малоумните америгоси на 80 процента) но ако някоя еврейка си падне по вас и се съберете, няма проблем, никой няма да иска да си режете патката (а ако поиска, но еврейКАТА ВИ ОБИЧА, ЩЕ ИМ ТЕГЛИ ЕДНА МАЙНА И ЩЕ ГИ ОТСВИРИ) - ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ПРИ ПИНГВИНОСАНИТЕ АРАБСКИ ОТРЕПКИ.
Или ще ви набутат собствените топки в гърлото, опционално в гъза, или в ДОБРИЯ вариант трябва да приемете исляма.
Евреите, колкото и да са неприятни и антипатични в ортодоксалния си вариант, са хора като нас. Ония не са, реално те са друг биологичен вид, като им гледаш чаршафосаните женки, смърдящи на лой. Това е основният параметър за преценка.

След като пуснах основния тест за палестински смукачи на резани пармаци (и няма да получа отговор от тях), не виждам друг вариант за арабофилите: дайте си дъщерите курбан за светотото дело. Да стоят дОма, да не работят, да раждат борци за свобода на конвейер и - рахат да сте. Ама като им идете на гости на тъщата (щото тъстът вероятно вече ще е при 700-те хурии, паднал в борбата за свобода опасан с бомби), гледайте да не погледнете лампиона с черната драперия - тъщата по-дълго, че ще ви намерят на едро нарязани парчета. Тъпи малоумници с букови мозъци.

Ето по новината за българите на кораба. Казах ли тъпи смукачи на рез... ъъ маломници? А, казАл съм го. Сори.

https://dnes.dir.bg/svyat/jemenski-bunt ... i-na-borda

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » пон ное 20, 2023 12:44 am

:offtopic:
И един поздрав, не, не за малоумните арабокуросмукачи. За нормалните хора.
:offtopic:

Гледайте текста, обиди за еволюцията. И да знаете, евкалиптът не е еврейски, нито арабски. Австралийски реминент - остатък от стари времена, оцелял по чудо от един много по-добър, истински, топъл земен климат.
Ако има Бог, той обича до степен да си пренебрегне собствените закони, няколко биологически вида, това ароматно дърво е един от тях... За евреите ще видим скоро :)
Тъпунгери нелечими! Не те, вие, плозкоземни обли червеи! :thumbdn:
Облаче ле бяло в изпълнение на същата "мръсна чифутка" (вие не знаете, че сте болни и еволюционни отрепки, но да ви го припомня!)

ПС Имаше съобщения, че един от синовете на Ариел Шарон е убит. Слава Богу, оказа се фейк. Но се вгледайте в снимката му, в лицето му, ИЗЛИШЪЦИ.. Не е толкова як като палестинските мъжкари, криещи се в болниците.

Потребителски аватар
Мракогор
Регистриран: съб окт 20, 2007 9:49 pm

Мнение от Мракогор » пон ное 20, 2023 6:47 am

bismarck написа:
нед ное 19, 2023 10:24 pm
какво да ви кажа, Мрагогорът е типичен антиваксър (познах, нали?) антисемит. И следващото мнение на скълина показва, че - както ВИНАГИ, без изкл. аз СЪМ прав.
Инак, разбирам, че мракогорът предпочита неизвестните военни в пустинята да са борци за свобода. Щото обикновените момчета от Хагана са му несимпатични и не обичат бялата раса, нищо, че и те, и братчедите им-СЕМИТИ от палестина, също са европеиди. :dontknow:
какво да коментирам? И насила няма какво да добавя. :laughm:
Ами не, този път точно не позна ваксиниран съм срещу коронавирус и винаги по време на пандемията и след това съм бил за ваксините. И никъде не съм казвал че симпатизирам на палестинците точно обратното както виждаш съм писал че по принцип считам че си прав с известни нюанси. Напълно съм наясно каква паплач са и палестинци и останалите араби от северна Африка и подобните му и афганистанци и така нататък и считам че трябва да бъдат изринати от Европа всички които не приемат нашия начин на живот. Само че примерно когато ние правим един Луков марш в България за да почетем един наш национален герой дето въобще не е трепал евреи но е убит от еврейка точно еврейските организации са първите които гракват. Такива неща ме дразнят при евреите иначе нито искам да ги трепя нито да има унищожа държавата напротив имат пълното право да се защитят.

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » пон ное 20, 2023 8:31 am

Мрагогоре, тя тая еврейка, дето е убила Луков на първо място е била комуняка, след това...каквато е била)))
НО ОК, няма смисъл да мелим - нито аз съм женен за еврейка, нити ти, надявам се. И за рускиня, слава Богу не съм, така че да си се дармонят там весело братчедите (помежду си, не мои! :grin1: ) въпросът е, че няма място за съмнение на чия страна трябва да бъдат симпатиите на нормален човек.

Потребителски аватар
SKYLINE

Мнение от SKYLINE » вт ное 21, 2023 9:58 am

Мангалите си пуснали видео от нападението.Личи си че е направено монтажче да изглеждат много организирани и професионални....малко преди да влязат на мостика се вижда как моряка гледа напред с бинокъла , което е абсурдно :D Някакви постановки са ги карали да правят според мен , да изглежда като про акция...не че наистина няма отвличане.
Не мога да повярвам че бях на тоя кораб преди 40 дена :palm1:

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » вт ное 21, 2023 10:11 am

Естествено, че са правили постановки малоумните маймуни! Точно както другите отрепки в Газа, със запингвинените женки, ама инак борци за свобода и срещу лошото еврейство.
Гнусна религия за гнусни дегенерати, смятащи женките си за прост скот за разплод, но те са ясни, по-са ми любопитни тукашните им фенки-малоумнички от двата пола.

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » вт ное 21, 2023 11:08 am

Хисбулла е ударило с тежки ракети Буркан :buble: по Израел

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » чет ное 23, 2023 9:48 am

Израелските сервитьорки :love1: :love1:

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » чет ное 23, 2023 5:16 pm

Стори добро - изяж-да не казвам к'во......

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » съб ное 25, 2023 2:02 pm

И булка :buble:

Потребителски аватар
SKYLINE

Мнение от SKYLINE » нед ное 26, 2023 9:06 pm

https://www.reuters.com/world/middle-ea ... 023-11-26/

Още един отвлечен кораб с българи на борда :flourish:

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » пон ное 27, 2023 10:32 am

Освободен е танкерът "Сентръл парк", на който се намират и двама българи
27.11.23 в 02:19
Американски военен кораб е отговорил на сигнал за помощ от търговския танкер в Аденския залив и корабът е бил освободен. Това предадоха "Ройтерс" и "Гардиън", като се позоваха на представители на американските власти.

Отговори

Върни се в “Политика”