"Достойната" българска "журналистика" (жълто-кафявата помия)

Твърде много хора претендират, че разбират от политика, а дали наистина е така?
doncho
Мнения: 12543
Регистриран: нед апр 10, 2011 2:49 pm
Местоположение: кв.Левски, София

Мнение от doncho » пет яну 15, 2021 7:54 am

Поредните лайнарии на Дневник. В заглавието пише "Европа се вълнува за демокрацията в САЩ. А за Орбан и Борисов?"

Написана от дългогодишен кореспндент на Интернешънъл Хералд Трибюн. Обаче като прочетеш самия материал, там Борисов въобще не е споменат. Като потърсиш материала в оригинал, разбираш че и заглавието не е същото, а от Дневник пак произвеждат миризливи фейкове и слагат поредното манипулативно заглавие без срамежливо да добавят "заглавието е на Дневник".

Ми... и 3% са ви много :deal:

https://www.dnevnik.bg/analizi/2021/01/ ... a_orban_i/

Та такива ми ти работи за жълто-кафявата либерастка помия.
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.

doncho
Мнения: 12543
Регистриран: нед апр 10, 2011 2:49 pm
Местоположение: кв.Левски, София

Мнение от doncho » чет апр 22, 2021 8:11 am

Поредния пасквил на Дневник.

Жените, жертва на издевателства на модела "Борисов" – изправете се

Стратегията е ясна. Плюе се по абсолютно всичко. И понеже един го боли едно, друг друго се разчита по една тема да се вържат няколко човека, по друга още няколко и така да се натрупа "критична маса". Само че дрисльовците както винаги прекаляват и преиграват. И обратния ефект е гарантиран. Даже редовни плювачи по ГЕРБ под статията пишат, че темата е боза и помия.

https://www.dnevnik.bg/izbori_2021/2021 ... elstva_na/
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.

Потребителски аватар
bismarck
Мнения: 25991
Регистриран: чет май 29, 2008 12:18 pm
Местоположение: София, Видин

Мнение от bismarck » чет апр 22, 2021 10:32 am

Стратегията ясно се илюстрира от поведението на всеки либераст - пример: Стринг.

Много се смях на класацията по свобода на словото, правена от турбоджендъролиберастите от "репортери без граници".

Знаете ли кое е най-смешното? Че в "първенците" по свобода на словото те уволняват за твърдение, че половете са два.
Има ли нужда да се коментира повече? За "приятелски" настроеното ДЪРЖАВНО БНР с непрекъснато серящите цял ден русофил в обедния блок и гнъсната коза Янкулова няма смисъл да се споменава.

Значи да повторим: БНР беше толкова антиправителствено, че няма накъде. И тиранинът не ги пипка с пръст. Но сме на 150 място )))
А в първенците те уволняват за това, че смяташ (както и Евролюцията и/или Бог), че половете са два.
Ще коментира ли Стринг това? Няма. А и да коментира, какво може да каже? "Онова е друго" (тм)?) :laughm:

Victus
Мнения: 7489
Регистриран: нед яну 23, 2011 3:51 am
Местоположение: София, кв.Княжево (650м) / Кърджали, кв.Възрожденци(245м) / с.Тополово, община Асеновград(440м)

Мнение от Victus » пет апр 23, 2021 6:12 pm

"Телевизии на 112-о място: Пряко излъчване от хола на Вожда"
В пряко излъчване във "Фейсбук" от дома си в Банкя премиерът в оставка Бойко Борисов обяви, че партията му ще върне мандата за съставяне на правителство. Режисираната сценка беше излъчена тази сутрин директно от обществената телевизия БНТ и от другите две национални телевизии bTV и Нова. И трите прекъснаха предаванията си, докато течаха разговори с гости в студията - на поканените събеседници просто им беше отнета думата без предупреждение. През последните дни по същия начин телевизиите прекъсваха порграмата си и за други спонтанни излъчвания на Борисов неглиже.
За ГЕРБ сме първи по свобода на словото. Няма нещо казано от Борисов да не е записано и излъчено. Няма лично пространство този човек. И в тоалетната не може да влезе спокойно. :grin1:
"Прост съм и ми е лесно." Бойко Борисов

doncho
Мнения: 12543
Регистриран: нед апр 10, 2011 2:49 pm
Местоположение: кв.Левски, София

Мнение от doncho » ср фев 07, 2024 4:10 pm

Отдавна не се бях сещал за тази тема, обаче флагмана на диарийната журнализтика ДНевник ме подсети.

Борисов и Пеевски твърдят, че не са чували за и не са близки с Мартин Божанов-Нотариуса

Има някакъв нашумял случай, услужливите мисирки естествено търчат да питат когото трябва "вие познавате ли се" и жълто кафявия парцал пльосва заглавие "Те не го познавали". Като в детската градина, а троловете им отдолу почват "да бе, не го познават, той Борисов и за детето в Барселона не признава" и т.н. "остроумия".

Сега чакам мисирките да питат и Киро и Денков познават ли Божанов и ония като казат че не го познават да изпляскат заглавие "Киро и Денков твърдят че не са близки с Мартин Божанов" а троловете им да пишат "Да бе той Киро не познава и Трактора, да не говорим че не признава и детето на Лена а Денков по принцип никого не познава"

https://www.dnevnik.bg/politika/2024/02 ... i_i_ne_sa/
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.

doncho
Мнения: 12543
Регистриран: нед апр 10, 2011 2:49 pm
Местоположение: кв.Левски, София

Мнение от doncho » пон апр 01, 2024 9:08 am

Поредните оаквания в жълтокафяво на Дневник. След лъжата на Киро Тиквата от сутринта, че Гюров бил съгласен да стане премиер имаше статия в парцала която половин ден стоя като водеща новина, как Радев бил избрал Главчев, въпреки че и Гюров бил съгласен да стане премиер. После Гюров опроверга и всички лъжи на кирчовци и лени лъснаха като тиган на месечина. Последва тая статия от немай къде. Естествено реакцията на форумци беше нормална и очаквана, всички оплюха Киро че е доказан лъжец. (Пепейските тролове нещо бяха изчезнали под тая новина) В един коментар форумец се чудеше как всички коментари са пожълтели (т.е. има много плюсове и малко минуси на коментарите, които предимно очаквано оплюваха Киро Лъжеца.) и в следващия момент от Дневник пуснаха цъкачката, отбелязано от друг форумец в следващ коментар. Жълто-кафявия парцал Дневник има традиция да слага плюсове и минуси на избрани от тях коментари явно с цел да влияе и да формира мнение. Друга традиция на жълто-кафявия парцал е да слага манипулативни заглавия, манипулативни снимки, да кани само подходящи коментатори и да не дава други гледни точки. И да променя заглавия ако се налага. Първоначалното заглавие беше "Гюров отрече думите на Кирил Петков, че е бил готов да стане служебен премиер". После някой началник реши, че трябва да махне името на Киро от заглавието, щото привличаше много любов и заглавието стана "Гюров не се е съгласявал да бъде служебен премиер". Жалка история :deal:

https://www.dnevnik.bg/politika/2024/03 ... bil_gotov/

ПП Имаше предположение от трети форумец, че Дневник няма да пуснат опровержението на Гюров, но те имат и друга традиция пуснат за кратко нещо, което не им изнася и после бързо го скриват от първа страница.
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.

Отговори

Върни се в “Политика”