Пандемията от COVID-19 - странични ефекти и дългосрочни последствия(?) (01.2024-...)

Предполагам всички са чували нещо по темата за "световната конспирация на фармацевтичните компании" (или просто за мизантропската, крайна комерсиализация) по въпроса около "болестоопазването". И някой да не е чувал нищо, тук е мястото да се говори за подобни неща... но основно просто за болести, разбира се :) ...

Модератор: mmirro

Потребителски аватар
wolfie
Мнения: 7094
Регистриран: вт дек 23, 2008 2:11 pm
Местоположение: София/Бояна/ 744м.н.в

Мнение от wolfie » пон мар 25, 2024 1:42 pm

Макс, според мен е доста трудно да се каже както, че едва ли не всеки починал или с проблеми е заради ваксините, така и да се отрича напълно евентуални поразии, които правят, както след теб говорящите, обявили те за сериозно луд. Да приемем, че от ваксините се получават някакви проблеми! Според теб това на какво се дължи? На недостатъчното време за изпитания след направата им, или на напълно пъклено дело срещу човечеството? И ако е второто, защо според теб, с каква цел? Във въпросите ми няма грам ирония към никой, просто се опитвам да разбера гледните точки на хората. Аз се стремя да си съставям собствена база данни по въпроса, като изобщо не съм се занимавал да преценявам дали тя въобще може да бъде представителна извадка от и за каквото и да било. Никак не е лесно това човек може да се литне в една или друга посока правейки си грешни изводи. Факт е, че спря да се говори по въпроса изобщо, не само тук, навсякъде, спряха да излизат и статистики. А никой според мен и не е и правил такива за евентуалните проблеми вследствие на ваксините. Само че то не е и лесно да се направи това, смесват се много фактори от здравословния статус на всеки един човек с времето и иди докажи каквото и да било след 2, 3 години. Ако има обаче целенасочени усилия по въпроса би могло да се измисли нещо, проценти по възрастови групи, ваксинирани, неваксинирани и т.н. А иди и докажи, че ако не се беше някой си ваксинирал, щял да си е жив и здрав. Иначе, признавам, онова което възнамеряваше да правиш да проверяваш мак адресите на гробищата беше достойно за нещо съвременно по Хичкок :thumbup:
There is not such thing like "enough snow" ;) http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА

quittr
Мнения: 17436
Регистриран: пет фев 23, 2007 8:46 am
Местоположение: Русе

Мнение от quittr » пон мар 25, 2024 1:50 pm

Макс има ирационален страх от смъртта и си търси някаква универсална рецепта, спазвайки я да бъде вечно млад и здрав, а останалите "заблудени" да боледуват и измират. Това му носи илюзорно спокойствие. Затова са и залитания по духовни учители, веганството и т.н. Сега ваксините са удобната му мания, как всички измират от тях, а той като не е ваксиниран ще живее вечно и ще е е винаги здрав. Явно има прекалено много свободно време и не вижда някакъв друг смисъл от живота си. Има нужда от специалист, ако не психиатър, поне психолог, защото това неговото няма да доведе до нещо добро.
Страхът от смъртта и болести е нормален за всеки и е нормално човек да се пази и да мисли за бъдещето си. Когато обаче се премине някаква граница на здрав разум, нещата стават страшни. Щом вече говори и за 5G, кем трейлс...
Ако имаше някакъв проблем с ваксините щяхме да го забележим в болничните заведения. Такъв няма.
Най-трудното нещо на света е да приемеш обективно реалността!

Потребителски аватар
wolfie
Мнения: 7094
Регистриран: вт дек 23, 2008 2:11 pm
Местоположение: София/Бояна/ 744м.н.в

Мнение от wolfie » пон мар 25, 2024 1:58 pm

Как по-точно щяхте да го забележите? Нима питате всеки пациент с тромб или инсулт дали е ваксиниран и дали примерно генът му, който отговаря за разграждането на лошия холестерол е наред? Щото и от това може да му е проблема и без да е ваксиниран, примерно...Дори вие да го правите, колко болници го правят? Нула! Разбирам, че това изобщо не е лесно и се изисква още човешки и финансов ресурс и без това сте достатъчно натоварени, кой да го прави това?
There is not such thing like "enough snow" ;) http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА

wilkosz
Мнения: 29843
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » пон мар 25, 2024 2:21 pm

Колко пъти пусках статистиката на Евростат за смъртността? Пусни си я и виж, че чудовищните проценти наднормена смъртност продължават и в момента. Сортирай държавите според процентите и виж кои са най-отгоре и кои най-отдолу. Все едно и също е вече трета година. Откакто набиха инжекциите.
https://ec.europa.eu/eurostat/databrows ... le?lang=en
Известни личности умират всеки ден внезапно или от турбо рак, съобщенията в медиите валят като порой.
Никаква смъртност не се е нормализирала. Продължава си. Исландия през януари 2024, който е последния месец със статистика досега, е с +27%. И в другите западни държави е подобно. Нали там имат добра здравна система, а в България и Румъния е лоша. Защо няма нито един месец с наднормена смъртност при тях? Защото населението е почти неваксинирано. Мнозина си купиха сертификатите, така че реалния процент сигурно е не 30, а само 15. Това на запад е трагедия и никой не говори нищо, пълна тишина. Смита се под килима, за да не събужда стадото.
Какво още аргументи искаш? Ваксинираните ми колеги са с разбито имунни системи, това е толкова очевидно. Постоянно боледуват. Не ми се повтаря едно и също всеки път.
Немската автомобилна АДАК която е застрахователна компания де факто, е написала на сайта си, че не поема покритие на произшествия причинени от увреждания от ваксини, наложени масово от правителството. Явно има много катастрофи и много жалби поради увреждания. Иначе нямаше да вмъкне такъв текст.
Мекият вариант за целта на инжекциите е фармацевтиката да има евтин начин за производство на ваксини и да печели още повече. Безогледно без тестове и сигурност.
Затова умират, защото се оказаха неудачни тези технологии иРНК. Твърдата версия е депопулация, за която Бил Гейтс открито е говорил за 15% намаление на населението след като се въведат нови ваксини. Има запис с това изказване на видео.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Потребителски аватар
wolfie
Мнения: 7094
Регистриран: вт дек 23, 2008 2:11 pm
Местоположение: София/Бояна/ 744м.н.в

Мнение от wolfie » пон мар 25, 2024 2:45 pm

Те ще те контрират, че сме измрели по време на пандемията и затова сега имаме по-малка смъртност. Просто всеки си повтаря неговата теза и не иска и да чуе ответната гледна точка, диалог не става. Едните казват, че другите са луди, путинофили, конспиратори и какви ли не, другите им кзват заблудени овце... Цялата работа е да се самокласифицираме по определени спуснати тематики и след това да се хванем за гушите.
There is not such thing like "enough snow" ;) http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА

wilkosz
Мнения: 29843
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » пон мар 25, 2024 3:22 pm

Те нямат аргументи защо на запад има голяма продължаваща смъртност след като отдавна няма смъртоносен вирус.
Лекарите там виждат какво става. Немски лекар заяви, че в кабинета му е взрив от раково болни след инжекциите. Каза, че всички, които имат предразположеност за рак и са ваксани, са развили рака. Не знае какво да ги прави. Каза и че раковете след ваксите са по-агресивни и нелечими спрямо преди ваксите.
Ето още нещо от британски онколог:
Angus Dalgleish: Професор по онкология в St George's Hospital Medical School, London:
„В края на миналата година съобщих, че виждам пациенти с меланом, които са били стабилни от години, да имат рецидив след първата си бустерна доза (третата им инжекция). Беше ми казано, че това е просто съвпадение и да се премълчи, но стана невъзможно да се направи това. Оттогава броят на засегнатите ми пациенти нараства.
Други онколози се свързаха с мен от цял свят, включително от Австралия и САЩ. Консенсусът е, че вече не се ограничава до меланома, а че се наблюдава повишена честота на лимфоми, левкемии и рак на бъбреците след бустерни инжекции. Освен това колеги по колоректален рак съобщават за епидемия от експлозивни ракови заболявания (тези, които се представят с множествено метастатично разпространение в черния дроб и другаде). Всички тези ракови заболявания се появяват (с много малки изключения) при пациенти, които са били принудени да получат Covid бустер, независимо дали са искали или не, за мнозина, за да могат да пътуват.
Така че защо се появяват тези видове рак? Потискането на Т клетките беше първото ми вероятно обяснение, като се има предвид, че имунотерапията е ефективна при тези видове рак. Сега обаче трябва да обмислим и интеграцията на ДНК плазмида и SV40 интеграция за развитието на рак, характеристика, която става още по-загрижена от докладите, че протеинът на mRNA шип свързва p53 и други гени, потискащи рака. Много ясно и много плашещо е, че тези ваксини имат няколко елемента, за да предизвикат перфектна буря в развитието на рак при онези пациенти, които са имали късмета да са избегнали инфаркти, съсиреци, инсулти, автоимунни заболявания и други често срещани нежелани реакции към ваксините срещу Covid.
Да се съветва за бустерна ваксинация, какъвто е настоящият случай, е ни повече, ни по-малко от медицинска некомпетентност; да продължите да правите това с горната информация е медицинска небрежност, която може да доведе до наказание лишаване от свобода.
Вече няма „ако“ или „но“. Всички иРНК ваксини трябва да бъдат спрени и забранени сега."
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Windy
Мнения: 11934
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » вт мар 26, 2024 12:33 am

quittr написа:
пон мар 25, 2024 1:50 pm
Ако имаше някакъв проблем с ваксините щяхме да го забележим в болничните заведения. Такъв няма.
Да, ама ние сме най-слабо ваксинираната страна на континента, във Великобритания, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия забелязват това:А това е без коментар:

In January 2024, excess mortality in the EU significantly decreased to 3.6 % above the baseline compared with December 2023, when it stood at 9.5 %

Тоест заедно с намаленото ваксиниране почна да спада и смъртността... Е добре, явно поне ефектите (май) не са особено дългосрочни... До +- 1-2 години или организмът се справя с инжекциите и последиците от тях или - турборак/тромби.
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

wilkosz
Мнения: 29843
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » вт мар 26, 2024 8:27 am

Уинди това са месечни колебания, не е тенденция на намаление. Преди 1 г през февруари е имало също намалена смъртност, но следващите месеци е отново наднормена.
А лекарите по света забелязват взрива на рак и още как. Ето в това видео в швейцарски медицински канал, лекар казва че има бум на заболели от рак и казва, че това се случва САМО на инжектираните. Тези агресивни странни видове рак негови пациенти, каквито не е имало преди и са започнали през последните 2 години.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

wilkosz
Мнения: 29843
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » вт апр 02, 2024 8:55 pm

Още една от многото, които в онези години саркастично позираха в социалните мрежи как ги чипират. За някои от тях, това се оказа фатално.
Изображение
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

wilkosz
Мнения: 29843
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » ср апр 10, 2024 9:37 pm

Тревожните сигнали за последиците от инжекциите продължават да пробиват жестоката цензура и да долитат тревожно.
Бърза помощ в Берлин алармира за безпрецедентно увеличение на спешните повиквания по повод на предимно сърдечни и мозъчни здравословни проблеми, откакто бяха наложени инжекциите на населението през 2021 г. В официален документ бързата помощ в Берлин с подзаглавие „Здравето на населението е трайно увредено“, е издала статистиките на повикванията по години. В таблицата се вижда, че спешните повиквания, свързани с остри сърдечни оплаквания са се увеличили от 33 хиляди през 2019 г., на 55 хиляди през 2023 г. Увеличението през 2023 г. спрямо 2019 г. е с 56%. Като те се увеличават с всяка изминала година! Т.е. с течение на времето инжекциите увреждат все по-нарастващ дял хора. Повикванията, свързани със симптоми на инсулт са се увеличили от 10 хиляди през 2019 г. на 14 хиляди през 2023 г. Тук увеличението е с 46%. Този взрив на спешни оплаквания се наблюдава във всички възрастови групи, не само при възрастни хора, както е било преди инжекциите. Във възрастовата група от 11 до 30 години увеличението през 2023 г. спрямо средното за 2019 г. вече е 117,8 процента и следователно се е увеличило повече от два пъти. Такова драстично увеличение на възрастова група, от която обикновено не се очакват такъв тип здравословни проблеми, е повече от тревожно и изисква незабавно разследване на причините. Предишни изказвания, които омаловажаваха този ръст и увещаваха, че през 2023 г. повикванията ще се върнат към нормалния си брой, не се оправдаха. Следователно причината, която е довела то драматичното нарастване все още съществува. Диаграмите са от издадения документ. :deal:
Изображение
Изображение
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Windy
Мнения: 11934
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » чет апр 11, 2024 12:15 pm

Вече спокойно може да се каже че в групата на под 40 годишните инжекциите са взели повече жертви от вируса. Като нещата даже ескалират, а не с еуспокояват! :shock: :shock: :shock:
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

wilkosz
Мнения: 29843
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » чет апр 11, 2024 1:29 pm

Не могат да се успокоят, защото телата им произвеждат спайкове нон стоп. Препрограмираха им имунните системи да правят неща, които не са им в природата и вече няма оправяне. :?
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Windy
Мнения: 11934
Регистриран: вт сеп 22, 2009 1:26 am
Местоположение: София Челопечене/София Център

Мнение от Windy » чет апр 11, 2024 1:57 pm

Би следвало да има начин за изчистване на дефектния генетичен материал, иначе ще е страшно чудо положението... Има ли още активни ваксинации в Германия или се усетиха вече за какво иде реч? Ако са спрели да се бодат и до 1 година не почнат да спадат тези статистики това ще е много по-лощо положение, отколкото съм предполагал изобщо!
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

wilkosz
Мнения: 29843
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » чет апр 11, 2024 3:20 pm

Не всички са спрели, миналата седмица един ми каза, че има ПЕТ инжекции, питах го кога е била последната от тях, той каза, преди 9 месеца. Значи миналото лято, когато ковид вече отдавна не беше никаква тема, той с кой акъл е отишъл да се боде за ПЕТИ път. Обезумях. :? Само защото бил имал в миналото ЕДИН път пневмония. Много хора са имали поне веднъж в живота си пневмония като усложнение след грип. Е аз не съм имал нито веднъж, признавам. Това абсолютно нищо не означава и не е рисков фактор, че да тичаш за ваксини срещу ковид.
Повечето са спрели да, но не и уврежданията.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

wilkosz
Мнения: 29843
Регистриран: вт яну 09, 2007 2:51 pm

Мнение от wilkosz » пет апр 12, 2024 10:02 am

Ново рецензирано проучване, публикувано в Cureus, установи значително увеличение на смъртността от всички видове рак през 2022 г., след като по-голямата част от японското население получи дози от иРНК ваксините срещу Ковид.
https://obektivno.bg/svrahmartnostta-ot ... -yaponiya/
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Отговори

Върни се в “Медицинско-лекарствени раздумки”