(След) Местните избори 2023

Твърде много хора претендират, че разбират от политика, а дали наистина е така?

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ (ИЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ - САМО АКО ИМАТЕ РЕАЛНО ПРАВО!!!) НА БАЛОТАЖА В СОФИЯ?

Анкетата завърши на пон ное 06, 2023 7:36 pm

За Васил Терзиев (ЩЕ гласувам)
5
20%
За Ваня Григорова (ЩЕ гласувам)
8
32%
За Васил Терзиев (БИХ гласувал)
1
4%
За Ваня Григорова (БИХ гласувал)
6
24%
Не подкрепям никого (ЩЕ гласувам)
1
4%
Не подкрепям никого (БИХ гласувал)
4
16%
 
Общо гласове: 25

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 69258
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Местоположение: София, Слатина (Хр. Смирненски/Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » пет мар 29, 2024 1:54 pm

Незаконният строеж на Кумчо Вълчо край яз. Искър май най-накрая ще отиде в небитието :hmm: . Очакваме обаче разкарването му и от сметоизвозването...
Васил Терзиев:
2h

От самото начало на мандата ми заявих, че няма да имаме толерантност към неспазването на закона и правилата и че ще има политическа воля това да не остане само на думи.
Днес започна премахването на незаконните строежи собственост на фирмата "Био Майнинг" в Държавно ловно стопанство "Искър", които са разположени близо до източния бряг на язовир "Искър". Един мандат и политическа воля не стигнаха на предишната градска управа да направи това, което повелява законът.
Върховният административен съд отсъди окончателно, че трябва да бъде премахната и последната незаконна сграда на фирмата. Със заповеди на главния архитект на Столичната община от 2021 г. и 2022 г. на дружеството е наредено да бъдат премахнати и трите масивни постройки.
След като срокът за доброволно изпълнение изтече, днес общинското дружество, на което беше възложено принудителното изпълнение на заповедите, пристъпи към премахването им.
По предварителна оценка премахването на сградите ще отнеме между 3 и 6 месеца и ще струва на общината до 2.4 млн лв. Сумата, която Столичната община ще заплати на общинското предприятие, ще бъде предявена по съдебен ред на дружеството след като приключат дейностите по събарянето и извозването на строителните отпадъци.
Ще направим разделно събиране на отпадъците от незаконния строеж с временно съхранение и ще рециклираме допустимите строителни отпадъци.
https://www.facebook.com/VassilTerzievZ ... v6FscKuAkl


doncho
Мнения: 12543
Регистриран: нед апр 10, 2011 2:49 pm
Местоположение: кв.Левски, София

Мнение от doncho » пон апр 01, 2024 3:51 pm

Гърмяха заглавия как Васил Терзиев бутнал незаконната постойка. Сякаш лично е въртял кирката. А същите се възмущаваха на заглавия "Боко построи еди-какво си".

Сдружение на заведенията обвини столична община в некомпетентност.

"...изразяват своето недоумение от съобщението на Столичната община, че връща такса "тротоарно право" в пълния ѝ размер от 1 април тази година, се казва в информация за медиите. Уточнява се, че това е вече е било направено в началото на лятото през 2022 г. "Вярваме, че обявеното се дължи по-скоро на некомпетентност и все още непознаване на материята..."

Тепърва ще гледате тъпота и некомпетентност от ДС внуците :deal:

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2024/04 ... l/#4608124
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 69258
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Местоположение: София, Слатина (Хр. Смирненски/Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » вт апр 02, 2024 10:37 pm

:!: :!: :!:

Борис Бонев в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев", 2.4.2024
Борис Бонев за незаконните сгради на #Вълка, защо #Капитолия още е в частни ръце, нашествието на коли в #Борисовата градина и #стадиона на #ЦСКА, прочистването на града от #билбордове и #реклами за #хазарт, промяната в #транспортните задачи и #почистването на града.


doncho
Мнения: 12543
Регистриран: нед апр 10, 2011 2:49 pm
Местоположение: кв.Левски, София

Мнение от doncho » ср апр 10, 2024 9:40 am

Помните предполагам как Васко ДС-то врякаше нещо за завода за боклук и му смени шефа. Макар, че Фандъкова каза, че оставя работещ завод. Сега при проверка на общински съветници от ГЕРБ и ПП се е установило, че готово РДФ гориво се заравя вместо да се изгаря. Във видеоклипа новия директор сам признава това. Бункерите за приемане на битови отпадъци са пълни на 70%, нещо което никога не е било (защото отпадъка не се изгаря а се заравя), а сепарирането на рециклируеми отпадъци е намаляло в пъти и така се губят хиляди тонове хартия, пластмаса и метал.

С две думи дрисльовците както винаги отварят едни големи усти, врекат и леят помия а като се докопат до властта се осират тотално

:deal:

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17603909
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.

Отговори

Върни се в “Политика”