(Кофти) ОСОБЕНОСТИ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДОПСИХОЛОГИЯ

Името е достатъчно красноречиво...

Модератор: mmirro

Потребителски аватар
SKYLINE
Регистриран: 21 ное 2008, 12:40

Мнение от SKYLINE » 29 авг 2024, 07:11

Stringmeteo написа:
27 авг 2024, 10:50
Още една илюстрация на формата на и причините за прословутия и записан в ЮНЕСКО :bowdown: български патрЕотизъм :deal: :

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 5510111516
За сметка на това укрите четат по 10 книги на ден, начело с местния Шкумба и техният национализъм спонсориран от Сащ е интелигентен и добър :P

Как тук национализма е лош , а на 400км на североизток е изключително як....въпрос с повишена трудност за пепейки :laughm:

Потребителски аватар
wolfie
Регистриран: 23 дек 2008, 14:11

Мнение от wolfie » 29 авг 2024, 08:40

Съвременния национализъм в БГ е на руска и комунистическа основа, лесно смилаема за средностатистическия тъпунгер - лошите турци и добрите руснаци освободители. Лошите еврогейове, добрите руснаци с правилна ориентация, до тук! Нищо почти например по македонския въпрос и кой, как ни е цакал там през десетилетията. Нищо за методичната и целенасочена АНТИБЪЛГАРСКА РУСКА политика!

С украинския национализъм не съм запознат, за разлика от теб, който си толкова високо вече, че почти си застанал до всевишния.

Само знам, че изборът им е цивилизационен. Те не по-малко от нас са яли попарата на Москва. Явно цивилизационно са по-напред от нас, щом мнозинството е решително на различно мнение от нашето в процентно съотношение.

Доста ясно си личи проруското ти отношение, нищо, че за камуфлаж отвреме навреме хвърляш нещо лекичко и срещу тях.

Спирам дотук, не искам да влизам в излишни конфронтации, но това проруско тролене от няколко човека ми идва в повече, колкото и да отбягвам тези теми.
There is not such thing like "enough snow" ;) http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА

Потребителски аватар
SKYLINE
Регистриран: 21 ное 2008, 12:40

Мнение от SKYLINE » 30 авг 2024, 07:10

Вълчо една забележка - аз говоря за сегашни времена, а не за преди 50 години.
Комунизма, който помниш - не съществува вече.Той не е конкурентен.Има крони-капитализъм , пазарен авторитаризъм, централно планиран капитализъм или както искаш ги наричай различните вариации в Китай , Русия и Запада.В Русия , Китай или Индия - никой не те спира да правиш бизнес , стига да си лоялен на елита.На запад все едно е различно?.Е все още разбира се е най-свободната система, но с тенденция да се доближи плътно до първите две.Има избори но те подобно на Русия са общо взето фиктивни.Медиите ясно ти е...Ето например онзи ден Зукънбърк на Фб заяви че администрацията на Байдън го е натискала за цензура...къде го чу това....Бтв, Нова, Снн, Таймс???

Това да нямаме собствена армия , военно промишлен комплекс , валута и сувернитет да взимаме решения също е анти-българска политика, да верно кланяш се на тоя, който печата парите и на уж по-добрия , ама той може да реши да прави каквото си иска с теб , когато си реши.Така че реално си мишок.
Както казах, говорим за сегашни времена пич , не за някакви болки от миналото и за някакви исторически чувства.Щото по твоята логика и Германците трябва да мразим заради Хитлер.И то не само ние , ами цяла Европа.
Раптора и той не ме разбира като му обяснявам.Той си мисли че казвам , че Сащ бият с камшика укрите да ходят на война с Путин.Не бе украинския национализъм винаги си е съществувал в някаква форма - те само го организират, обработват , насочват и използват.Това прави истинския колониален майстор.Когато му е изгодно.После ако остане някаква украинска държава и тя влезе в Нато и Ес , ще обърнат либералната плоча и анти-национализма..щото вече това ще им върши работа.. :wink:
Също Недейте да бъркате икономическото положение с принципите в политиката на 5те големи световни центъра.Какво имам предвид - ако например вместо на Сащ , на Индия 60% от световния златен резерв , валутни резерви и турговия с енергийки ресурси и да печатат рупи- целия високотехнологичен бизнес ще е там.И няма да има разлика.Просто ония са го направили първи.
Това не са прости за разбиране теми, а изискват задълбочен анализ, не може да си подхвърляме някакви опорки от преди 50 години и да казваме , ама мен повече не ми се занимава да говоря , че се ядосвам.Ама пък знаеш ли колко ми е ясна цялата световна политика. :wink:
Така че ти просто леко си се пренапомал с някакви чувства от младините и не си влязал в сегашно време , все още...

wilkosz
Регистриран: 09 яну 2007, 14:51

Мнение от wilkosz » 30 авг 2024, 09:10

Оппа призна ли, че е имало цензура относно ковид и инжекциите? Сам си го каза това за Цукърбърг. А толкова години ми опонираше по същата тема. Сега нещата, които казвах, почнаха да излизат по официални канали. :deal:
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Отговори

Върни се в “Човешките взаимоотношения. Успехът в живота”