ПРОБЛЕМИ ОКОЛО ВИЗУАЛИЗАЦИЯ ОНЛАЙН ОТ АВТОМАТИЧНИ СТАНЦИИ (2018-...)
Модератори: Бял облак, angilari, alexander
-
- Регистриран: 29 дек 2008, 19:38
- Местоположение: Разград 210м.н.в./Островче 415м.н.в./Финикс 424м.н.в
- Контакти:
Станцията ми във Финикс прекъсна вчера и предполагам се е откачила от рутера. Свързва се, чрез Wi fi и преди да замина беше се откачила сама незнайно защо след много дълъг период без никакви проблеми. Тогава я рестартирах и пуснах в режим на свързване, но сега там няма никой и не знам, кога ще може да тръгне. Бях чел, че тези станции имат проблеми с Wi fi свързаността и много често губи сигнала.
Самата станция е свързана с компа по wi-fi ли? При мен станцията е свързана с компа физически, но връзката до рутера от копма е чрез wi-fi и съм имал проблеми преди, но при теб май е друг проблема. Ако имаш отдалечен достъп до компютъра не можеш ли да я потърсиш софтуерно, или е необходимо да се натисне поне някакъв бутон по нея? Или тя се свързва направо с рутера?
There is not such thing like "enough snow" http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА
АМС Камера
Вече над 2 часа няма ток в пункта заради фарарасите о ЧЕЗ ли са електрошок ли са... Добре че преди синоптичния срок се сетих да пусна аксеспойнта от телефонския интернет. Батерията на лаптопа държи добре. Но и телефонската батерия трябва да пазя... Отдавна трябваше да съм реализирал алтернативни източници много често се случва тук.
От друга страна пък така е по-добре. От вечността до преди 100 години все ток са имАли предците ни, па ни има и нас, оцелели са без ток значи!
От друга страна пък така е по-добре. От вечността до преди 100 години все ток са имАли предците ни, па ни има и нас, оцелели са без ток значи!
There is not such thing like "enough snow" http://skuky.net/41598
АМС Камера
АМС Камера
-
- Регистриран: 29 дек 2008, 19:38
- Местоположение: Разград 210м.н.в./Островче 415м.н.в./Финикс 424м.н.в
- Контакти:
Сега виждам мнението ти. Станцията се свързва с рутера, чрез Wi fi.wolfie написа: ↑12 авг 2024, 15:31Самата станция е свързана с компа по wi-fi ли? При мен станцията е свързана с компа физически, но връзката до рутера от копма е чрез wi-fi и съм имал проблеми преди, но при теб май е друг проблема. Ако имаш отдалечен достъп до компютъра не можеш ли да я потърсиш софтуерно, или е необходимо да се натисне поне някакъв бутон по нея? Или тя се свързва направо с рутера?
-
- Site Admin
- Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
- Контакти:
-
- Site Admin
- Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
- Контакти:
-
- Регистриран: 03 яну 2007, 10:05
-
- Site Admin