Предсрочни парламентарни избори 2024(2) - предизборна кампания, дейност на служебния кабинет и парламента

Твърде много хора претендират, че разбират от политика, а дали наистина е така?
Plam
Регистриран: 16 авг 2022, 12:17

Мнение от Plam » 01 окт 2024, 22:44

Брех, затва ли си отлюспиха консерваторката...

4uk
Регистриран: 10 май 2019, 13:02
Контакти:

Мнение от 4uk » 02 окт 2024, 05:36

Както е тръгнало, ако БСП засмуче хомо-електората, то не виждам, кой ще остане да гласува за ПП-ДБ! :grin1:
Сега сериозно! За миналите избори предрекох , че ПП-ДБ ще са наполовина, спрямо предходния резултат и взех, че познах, поне като брой гласове. Сега ще съм щедър и казвам, че няма да са под 200 хил. но много близо! Миналия ден слушах Лена в някакъв сутрешен блок - пълна трагедия. Дънинг-Крюгерите продължават деструктивното си поведение от предишните парламенти, което изключва съставянето на бъдещо правителство с тяхно участие! И възниква риторичния въпрос - какъв е тогава смисълът някой да гласува за тях, като няма такъв с практически последствия? Есенцията на необоснованите им претенции пак е същата - "Или ние ще караме влака и ще казваме, какви са приоритетите на държавата и какво ще прави правителството или няма да участваме. Първата политическа сила няма право да излъчи премиер, въпреки, че имат 3-пъти по-висок резултат от нашия. Премиерът трябна да е независим и равноотдалечен - ние "познаваме" няколщо такива. Ако ние бяхме първа политическа сила, то тогава щеше да е нормално премиерът да е наше политическо лице, ...щото сме готини, умни и красиви, а всички останали сте прости...и ще ни слушате!"
Уви, въпреки продължаващото електорално пропадане, харвардско-жълтопаветния манталилитет си остава непроменен и без обратна връзка с действителността. При тези нарцистични лидери и агитки около тях, явно курсът ще е такъв до пълното им самозатриване. Язък за изхабената обществена енергия и доверие към неинтиелигентни и или неморални лидери - на някои си им личи от 100 км., а за останалите го разбираме от резултатите им. Когато правиш едно и резултатът става все по-лош, но ти продължадаш да правиш същото, то или си просто тъп или си неморален егоист, който не може да се пребори с егото си - да спрат да те дават по телевизията, да дадеш оставка и шанс на други хора и гледни точки. Абсурд - България не може без безпогрешните си нарциси в политиката! Дали? Те и Корнелия и Доган се мислеха за незаменими, ...но доживяха позора да ги изритат, като помияри, пречещи на движението по тротоара. Не съм оптимист обаче за ПП-ДБ - "талибаните" в ръководството на ПП-ДБ са много и шансът за самокоригиращо поведене е нищожен. Дълго ще гледаме жалките напън и агония на едни хора, които пратендират да са умни...и нямат идея, че всички останали вече знаят, че не са!?
:flourish:

Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 02 окт 2024, 10:55

Един от най-тънките начини, които съм виждал, да нарекат някоя "курва" :grin1:

https://dnes.dir.bg/temida/pp-db-sezira ... mae-s-tyah

Слави може да не се харесва някому (и на мен в т ч,) но обектът си е обект, субектът - субект! :buble:
Сега, аз не съм този мъж, който ще направи всичко заради Лена Бориславова, но съм сигурен, че има такъв мъж. Или, може би, има такива мъже. Затова ще си замълча с уважение към нейната женска природа
.

doncho
Регистриран: 10 апр 2011, 14:49

Мнение от doncho » 02 окт 2024, 18:20

Вежди Рашидов спечели окончателно делото за клевета срещу Велислав Минеков

Така действат винаги умнокрасивие капути. Лъжи, клевети и сране до откат. Плужекът ВИличко от Величково очевидно завижда на Рашидов и му беше паднал удобен случай да си изкарва злобата и омразата. Умнокрасивите боклуци пък се кефеха, както се кефят всеки път когато някой плюе и сере по врага. Както се кефеха на Рашо Дамаджаната и оня аграр дето разправяше за златни кюлчета и как Боко ядял хора. Сега доста години по-късно плужекът е осъден, но вредата е нанесена когато трябва.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19027945
Последна промяна от doncho на 04 окт 2024, 08:52, променено общо 1 път.
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 04 окт 2024, 00:34

Иван Бакалов в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев", 3.10.24
Иван Бакалов: Всеки път преди избори #Пеевски и #Борисов използват бухалките, преди беше ППДБ, сега всичко е насочено към Доган, затова един #глас се купува за 300 лв. Но атаките в София продължават - с опитът да се омаскарят #ППДБСС с нереформираното наследство от ГЕРБ в #транспорта и #Топлофикация в София. Радев дължи отговор защо назначи #Каримански в #БНБ, след като знае скандалите с него.

Потребителски аватар
SKYLINE
Регистриран: 21 ное 2008, 12:40

Мнение от SKYLINE » 04 окт 2024, 07:47

Киро Брейка уби "Възрожденците" :grin1: И е напълно прав между другото.
А от друга страна предполагам и съм силно убеден дори, че другите "патриоти" Величие и самия Киро Брейка са хора на Прокопи и пепейките му.
Щото във Варна Тим и Герб нещо се тропат последните 3 години , на последните избори имаме кмет от ПП и председател на общинския съвет -човек на ТИМ :grin1:
Та накратко целия панаир и на гербаджиите и на пепейките е едните престъпници да прецакат другите и да им вземат дяла, същото като с багажниците от 90те , само че вече културно по европейски....Кирчовци , Коцета са по-долно ниво циркаджии, но Стринг например вярва че едните са добрите.... :grin1:

Потребителски аватар
Leberkez
Регистриран: 20 мар 2015, 19:27
Местоположение: София,Стрелбище, н.в 575м; Габрово, кв. Палаузово, н.в. 419м.; с.Каравелово(общ.Карлово) н.в 387м.

Мнение от Leberkez » 04 окт 2024, 09:39

SKYLINE написа:
04 окт 2024, 07:47

Киро Брейка уби "Възрожденците" :grin1: И е напълно прав между другото.
А от друга страна предполагам и съм силно убеден дори, че другите "патриоти" Величие и самия Киро Брейка са хора на Прокопи и пепейките му.
Този е най-гнусният помияр в беге виртуалното пространство. Типичният селски бек със самочувствие, който разбира от всички теми и говори наставнически. Самият факт, че има 135К последователи може само да ме натъжава. Дори онзи кълнящият тираджия маг Папазов ми е по-интересен от селтака с потника. :laughm:

А Ивелин, който не мисля, че също блести с особен интелект, доста добре се е ориентирал да го ползва за ракета-носител и да се качи на гърба на неговата популярност. Ти представяш ли си, ако от на Киро всички последователи поне половината подкрепят Виличии къде ще ги изстреля?

А Брейка, който мисля, че е завършил спортно училище и е бил пезевенк на младини, да ми чете морал и да ми казва кое е правилно и не, малко множко ми идва. Поредният соц-носталгик, дето славослови бае Тодар и колко хубаво било да се живее до 1989-а година, към днешна дата трупа пари и богатее с инструментите на капитализма (+идиотите, които му се кланят де). Сори, ама подобно лицемерие няма как да игнорирам. А иначе не знам какво е казал за Коци, но като цяло не е нужно да си гений за да му разбереш играта (на К.К имам предвид). :cool:

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 04 окт 2024, 12:40

SKYLINE написа:
04 окт 2024, 07:47

...
Щото във Варна Тим и Герб нещо се тропат последните 3 години , на последните избори имаме кмет от ПП и председател на общинския съвет -човек на ТИМ :grin1:
Та накратко целия панаир и на гербаджиите и на пепейките е едните престъпници да прецакат другите и да им вземат дяла, същото като с багажниците от 90те , само че вече културно по европейски....Кирчовци , Коцета са по-долно ниво циркаджии, но Стринг например вярва че едните са добрите.... :grin1:
Аууу, добре, че беше ти, да ми отвориш очите, че иначе какво щях да правя!!??!!? :shock: Може ли едно елементарно въпросченце, но отговорът му е доста важен за мен (за целите на преценката ми дали залужаваш вечен бан... принципно... например :) ), жалко само, че няма как да бъде искрен... Та, интересно ми е тези тъпотии, които ръсиш постоянно, дали наистина им вярваш, дали много искаш да са верни, дали просто си трол по рождение, със сбъркана ценностна система и искаш да тровиш атмосферата навсякъде, където се намираш (щото... нали тъй...), с тъпотии, в които и ти не вярваш, или пък просто ръсиш всичките тези тъпотии с основна цел да ме дразниш и да изпробваш лимита на търпението ми, който би трябвало отдавна да си разбрал, че вече си прескочил? :hmm: :dontknow:

Отговори

Върни се в “Политика”