СПОНСОРСТВО/ПОМОЩ ЗА (нови/съществуващи) АВТОМАТИЧНИ СТАНЦИИ на интересни места

Всичко около разполагането, инсталирането, поддръжката и онлайн-визуализацията на любителските автоматични станции...

Модератори: Бял облак, angilari, alexander

simovremeto
Регистриран: 03 яну 2007, 10:05

Мнение от simovremeto » 06 ное 2024, 17:42

И аз бих участвал с пари и време.

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 25 ное 2024, 10:31

Blood написа:
25 ное 2024, 05:24
Бял облак написа:
22 дек 2023, 00:17
Само да попитам Леберкез и Радо - господа, хвърляли ли сте по някой страничен поглед на широките ливади между Горубляне, Младост и Цариградско, парк Въртопа, ...
Тъкмо щях да пиша за Въртопо. Много редовно минавам от там и при радиационни изстивания (а и не само), край рекичката (по-скоро канал :? ) е чувствително по-студено. Ясно е, че там АМС няма как да се постави, но някакъв логър :-? Давайте да измислим нещо, финансите от мен :buble:
А за логера има ли подходящо място за сравнително стандартно разположение и без опасност някой да го отнесе или да направи други зулуми? :D

Blood
Регистриран: 13 авг 2011, 20:59

Мнение от Blood » 27 ное 2024, 20:00

Подходящото място все ще се измисли, вече за зулумите - гаранция няма как да има, но като че ли съм склонен да рискувам.. :grin1:

alfa
Регистриран: 10 мар 2011, 10:31

Мнение от alfa » 07 дек 2024, 20:48

Може да говорите с телевизионния техник на ул. Пловдивско поле след Нова година, че сега е лудница. Изглежда готин човек. Ако не в неговия двор, поне да е точно до оградата му и да хвърля едно око.
Поздравления за новата станция в Горна Митрополия, предполагам че там е замесен simovremeto!

Blood
Регистриран: 13 авг 2011, 20:59

Мнение от Blood » 09 дек 2024, 04:02

Доста добра идея по принцип, но за там то най-добре да бъде в двора на човека и направо да спретнем цяла станция(при все, че е тв техник, сигурно няма да трябва да му се обяснява като на пещерняк за какво става въпрос :laughm: ). Там обаче изстиванията надали ще са толкова силни, колкото тук, но естествено не това е най-важното.
Такава станция би била доста ценна, тъй като се намира доста близо до официалната на НИМХ (въпреки леката разлика в надморската височина), а и станция в този район на София нямаме.
Та в този ред на мисли, драсни едно ЛС, ако имаш повече инфо за човека или го познаваш (изглеждал готин, казваш)
Готов съм да поема финансите за станцията.

Отговори

Върни се в “Автоматични станции”