Браво на Лудогорец. Играха за хикс и го постигнаха. Излъгаха ги и не се огънаха в края на засиления натиск, както обикновено го правят. Грозно, мръсно, но резултатно. Точката си е точка срещу лидера в ЛЕ на техния стадион, който не познава вкуса на загубената точка на всички фронтове. В Серия А са с 5 поредни победи, бият всичко наред. Чудна европейска вечер се получи.
Стабилен Лудогорец отмъкна точка от Лацио на "Олимпико"
https://sportal.bg/news-2024112816363890281
ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ КЛУБНИ ТУРНИРИ ПО ФУТБОЛ (ШЛ, ЛЕ, Копа Либертадорес и др.)
Модератор: Radoslav Petkov
Лацио ги подцениха. А сърбите какво правят, онзи ден Цървена Звезда размаза Щутгарт с 5-1. Ако беше български отбор, щеше да се търкаля по терена да бави да чисти напосоки само да запази крехка преднина. Много сме далеч от истината. Само Динамо Киев е зад Лудогорец в класирането с 0 точки.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“
Четох коментари на фенове на Лацио. Всички са единодушни, че е имало дузпа. Аз мисля, че е 50 на 50 ситуацията.
Казват, че Лудогорец са слаб отбор и много изостанали и не са играли футбол вчера. Отишли са само да ги дразнят и да бавят времето.
Да, това е факт, но е част от играта. Взеха ли точка, взеха. Взеха ли пари, взеха. За историята остава резултата. Бойко реми на Олимпико.
Срещу Билбао играхме атакуващо и остро, но загубихме и пак това остава, загубата.
Ако сега следващите две домакинства с АЗ Алкмаар и Мидтиланд треньорът играе с предимно атакуваща формация, ще го призная, че е голям тактик, който изтисква максимума спрямо противника. Но ако тръгне да играе макар и печеливш антифубол с идеята да трупа точки само по този начин, няма да е добре като цяло. Засега обаче този човек прави нещо по-различно от предходните треньори и трябва да му се даде шанс по-дълго време. На практика вчера Лудогорец не допуснаха чисти голови положения пред вратата си, а ако играеха нападателен и открит футбол , дори да бяха отбелязали гол, щяха 100 на 100 да отнесат няколко парцала от намиращия се във форма Лацио. Това го знае всяко хлапе. А така взеха максимума.
Казват, че Лудогорец са слаб отбор и много изостанали и не са играли футбол вчера. Отишли са само да ги дразнят и да бавят времето.
Да, това е факт, но е част от играта. Взеха ли точка, взеха. Взеха ли пари, взеха. За историята остава резултата. Бойко реми на Олимпико.
Срещу Билбао играхме атакуващо и остро, но загубихме и пак това остава, загубата.
Ако сега следващите две домакинства с АЗ Алкмаар и Мидтиланд треньорът играе с предимно атакуваща формация, ще го призная, че е голям тактик, който изтисква максимума спрямо противника. Но ако тръгне да играе макар и печеливш антифубол с идеята да трупа точки само по този начин, няма да е добре като цяло. Засега обаче този човек прави нещо по-различно от предходните треньори и трябва да му се даде шанс по-дълго време. На практика вчера Лудогорец не допуснаха чисти голови положения пред вратата си, а ако играеха нападателен и открит футбол , дори да бяха отбелязали гол, щяха 100 на 100 да отнесат няколко парцала от намиращия се във форма Лацио. Това го знае всяко хлапе. А така взеха максимума.