Пандемията от COVID-19 - странични ефекти и дългосрочни последствия(?) (01.2024-...)
Модератор: mmirro
Ужас! Футболист на Фиорентина припадна на терена, прекратиха мача
https://gong.bg/football-sviat/italia/m ... cha-819992
Това е от последния кръг в Италия. Май това вече си е новото нормално, което се опитват да ни вменят.
https://gong.bg/football-sviat/italia/m ... cha-819992
Това е от последния кръг в Италия. Май това вече си е новото нормално, което се опитват да ни вменят.
Признавам че категорична зависимост не може да се изведе, но от края на септември насам има случай на болен ваксинира, а неваксинираните, които са 2-3 пъти повече - нито един. Така че личните ми наблюдения ВСЕ ПАК сочат по-голяма вероятност това точно нещо което Макс пусна да е вярно.
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.
Какви текущи наблюдения го гонят този wtf Официалните статистики ще му избодат очите, той се прави на три и половина. Нали статистиките са базирани на РЕАЛНИ факти и резултати Какво общо имат личните наблюдения? Някой може да няма никакви познати, значи ли че никой не измира от ваксите ?
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“
Тогава дай данни от официалната статистика колко са измрели от ваксите.
Аз виждам показан бум на пневмонията и - откакто започна ковида - стабилизиране на умрелите в интервала 1 023 000 - 1 067 000.
Даже тази година май ще слязат и по-ниско напук на пневмонията. Това как се обяснява?
Аз виждам показан бум на пневмонията и - откакто започна ковида - стабилизиране на умрелите в интервала 1 023 000 - 1 067 000.
Даже тази година май ще слязат и по-ниско напук на пневмонията. Това как се обяснява?
Windy, въпросът е по-скоро към теб.
Аз знам че въпросът е към мен и казвам следното - не вярвам на 100% на никой статистика и ничия теза, затова се оглеждам в целия си кръг от познати хора какво се случва. След 2021ва година няма нито един починал или ваксиниран или неваксинирани, но няколко ваксинирани получиха изключително тежки състояния, включително. хора на по 40 години, като неваксинираните, включително ВСИЧКИ не-ваксинирани 50+ са си добре и нищо им няма. Факт е и няма как да не го призная.
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.
Превод от немски.
Джесика Левандовски
не благодаря Сериозни удари на съдбата, които не трябваше да се случват, няколко случая на турбо рак, най-младият вече на 23. Един познат почина от рак на тестисите на 25, внезапно се появи и всичко стана много бързо. „Свекърва“ намерена мъртва в леглото през нощта на тромбоза малко преди 53-ия си рожден ден. Тя беше проверена за риска от тромбоза преди ваксинацията, защото тогава темата ставаше все по-шумна. Тя беше напълно здрава жена. Чичо ми се строполи на стълбището на път за лекаря, защото не се чувстваше добре след втората ваксина, отказа му сърцето и на всичкото отгоре човек го ограби, докато лежеше безжизнен. И това са само най-близките до мен случаи...
Има и още няколко коментара на хора, които първоначално не са били ваксани и въпреки постоянния контакт с хора не са се заразили от нищо, но след като ги заплашват да ги уволнят, се вАксат и веднага се разболяват тежко от ковид, 3 седмици, а след това вече не са същите, с безбройни оплаквания, отпадналост и прочие. Ето как действат натрапваните като панацея инжекции: докато не ги вземеш, си здрав, като ги вземеш веднага се заразяваш и увреждаш.
Джесика Левандовски
не благодаря Сериозни удари на съдбата, които не трябваше да се случват, няколко случая на турбо рак, най-младият вече на 23. Един познат почина от рак на тестисите на 25, внезапно се появи и всичко стана много бързо. „Свекърва“ намерена мъртва в леглото през нощта на тромбоза малко преди 53-ия си рожден ден. Тя беше проверена за риска от тромбоза преди ваксинацията, защото тогава темата ставаше все по-шумна. Тя беше напълно здрава жена. Чичо ми се строполи на стълбището на път за лекаря, защото не се чувстваше добре след втората ваксина, отказа му сърцето и на всичкото отгоре човек го ограби, докато лежеше безжизнен. И това са само най-близките до мен случаи...
Има и още няколко коментара на хора, които първоначално не са били ваксани и въпреки постоянния контакт с хора не са се заразили от нищо, но след като ги заплашват да ги уволнят, се вАксат и веднага се разболяват тежко от ковид, 3 седмици, а след това вече не са същите, с безбройни оплаквания, отпадналост и прочие. Ето как действат натрапваните като панацея инжекции: докато не ги вземеш, си здрав, като ги вземеш веднага се заразяваш и увреждаш.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“
Е то не е ли ясно, кой може да го е ограбил в днешна мулти-Германия? Сигурно е неваксиниран нелегален резак. Средностатистическият германец има голямо чувство за справедливост и никога не взема чужди вещи. Още по-малко от изпаднал в беда, страдащ или умиращ човек. Германците са коректни.
https://uncutnews.ch/ueberwaeltigende-s ... verhalten/Тревожно ново проучване за иРНК „ваксините“ срещу COVID-19 предизвиква смут в научната общност. Проучването заключава, че ваксинациите могат да имат трайно въздействие върху човешкото поведение.
Промени в емоциите и личността
Революционното проучване , проведено от водещи изследователи в Южна Корея, показва, че инжекциите предизвикват значителни промени в емоциите, личността, чувствата, безпокойството, нивата на стрес, психологическото благополучие и общата перспектива. Рецензираната работа е публикувана в престижното списание Nature и включва повече от 2 милиона участници.
Управление от известни учени
Проучването е ръководено от професор Хонг Джин Ким от отделението по ортопедична хирургия в болницата Sanggye Paik на университета Inje в Сеул. Изследователите отбелязват, че иРНК ваксините са свързани с увеличаване на психиатричните разстройства и биха могли да обяснят съобщенията за промени в личността и поведението в световен мащаб.
Проучването цитира „психиатрични прояви“ като депресия, тревожност и нарушения на съня като ключови симптоми, причинени от ваксините.
Резултати от изследването
Резултатите от изследването са шокиращи:
68,3% от пациентите съобщават за увеличаване на депресията.
43,9% показват увеличение на тревожните разстройства.
93,4% страдат от нарушения на съня.
Изследователите анализираха психиатричните нежелани събития (AE) една седмица, две седмици, един месец и три месеца след ваксинацията. Беше измерен коефициентът на риск (HR) за психиатрични AE. Те подозират, че шиповият протеин на ваксините предизвиква невровъзпаление, което причинява симптомите.
Връзки към рекордни нива на депресия
Проучването идва в момент, когато нивата на депресия са се повишили до рекордни нива в световен мащаб, особено от 2020 г. насам. Докато някои експерти обясняват това с мерки, свързани с пандемията, като блокиране, изисквания за маска и икономически загуби, изследването предполага, че иРНК ваксините също имат централната роля може да играе роля.
Критики и предупреждения
Резултатите са посрещнати с нарастваща критика. Бившият вицепрезидент на Pfizer д-р. Майк Йедън изрази загриженост, като каза, че ваксините са „умишлено създадени да навредят на хората“. Йедън, дългогодишен критик на кампаниите за ваксиниране, пусна своите предупреждения във видео изявление, в което нарече иРНК ваксините „прикрити атаки“.
Проучването идва на фона на засилен дебат относно безопасността и необходимостта от ваксините срещу COVID-19. С оглед на резултатите все повече експерти призовават за преоценка и в някои случаи дори за забрана на ваксините.
Дискусиите около тези тревожни констатации могат да имат далечни последици за общественото здраве и политиката за ваксиниране.
Миналиата седмица имахме наведнъж пак трима болни. А други двама ходят по лекари.
Днес като обсъждахме седмичните си планове, видяхме, че в плана на един млад колега фигурира "От 22 януари болен" за много месеци след това.
Никой не ни обясни нищо. Когато е поради безобидна операция, винаги ни съобщават. Той беше на работа днес, беше с шапка, не знам защо. Има и мустаци , така че не е от опадване на косата да е с шапка. Но не изглеждаше болен. И не каза нищо нито той, нито ръководството.
Миналата година една колежка паднала от колело счупила си крака лошо и веднага ни казаха, че ще отсъства поради операция след падане от колело.
А сега мълчат като риби. Явно причината е много сериозна. Може да е химиотерапия поради рак.
Излишно е да споменавам, че е ваксан и ме беше питал дори, кога ще се ваксинирам и аз.
На 35 г, ожени се преди 1 месец. Сега изведнъж ще е болен от една определена дата за неопределено време и никой нищо не ни казва. Никак не звучи добре това.
А бременната колежка постоянно излиза в болнични, има тежка бременност нещо не върви там както трябва. Инжекциите масово им унищожиха здравето.
Днес като обсъждахме седмичните си планове, видяхме, че в плана на един млад колега фигурира "От 22 януари болен" за много месеци след това.
Никой не ни обясни нищо. Когато е поради безобидна операция, винаги ни съобщават. Той беше на работа днес, беше с шапка, не знам защо. Има и мустаци , така че не е от опадване на косата да е с шапка. Но не изглеждаше болен. И не каза нищо нито той, нито ръководството.
Миналата година една колежка паднала от колело счупила си крака лошо и веднага ни казаха, че ще отсъства поради операция след падане от колело.
А сега мълчат като риби. Явно причината е много сериозна. Може да е химиотерапия поради рак.
Излишно е да споменавам, че е ваксан и ме беше питал дори, кога ще се ваксинирам и аз.
На 35 г, ожени се преди 1 месец. Сега изведнъж ще е болен от една определена дата за неопределено време и никой нищо не ни казва. Никак не звучи добре това.
А бременната колежка постоянно излиза в болнични, има тежка бременност нещо не върви там както трябва. Инжекциите масово им унищожиха здравето.