Идва ли катастрофа в Русия (заради автократичното управление на Путин)?

Твърде много хора претендират, че разбират от политика, а дали наистина е така?
Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 06 яну 2025, 22:53

Валентина Василева-Филаделфевс в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев", 6.1.25
Валентина Василева-Филаделфевс: Колкото България ще се пребори с #корупцията, докато #Борисов и #Пеевски са фактори в политиката, толкова ще спре #войната в #Украйна, докато #Путин е на власт.
Това е модел на управление. Докато през 90-те г. корупцията се свързваше с няколко #олигарха и криминални елементи, то сега корупцията и система и начин на управление. Това е абсолютно идентично между България и Русия.
Путин измина дълъг път от времето, когато казваше, че #Русия трябва да спре да търси виновен в лицето на #Запада за своите неуспехи - до днешен ден, когато да проповядва като #аятолах, да превърне руското православие в някакво #ядрено християнство и да заплашва света с атомна бомба.

alfa
Регистриран: 10 мар 2011, 10:31

Мнение от alfa » 18 яну 2025, 12:02

SKYLINE написа:
05 яну 2025, 23:53
Понеже аз съм човек , който смята че измамата и пропагандата трябва да се борят , а в момента ако питаш един среден европеец ще ти каже, че Русия извън червения площад и центъра на Санкт Петербург е кал , блата , лади , дърти комунисти с ушанки и някакъв психопат ги командвал от бункера.....няколко видеа...против дезинформацията и пропагандата , която ни наляга.

...(+ още 4 красиви видеа от Русия изтрити - бел. моя, alfa)
SKYLINE, възможно ли е долната снимка да е чиста дезинформация, измама и пропаганда, дискредитираща иначе така хубавата Русия?
nikolson написа:
18 яну 2025, 10:56
Изображение

nikolson
Регистриран: 10 яну 2024, 21:53

Мнение от nikolson » 20 яну 2025, 22:30

Този човек трябва да се пази от качване по стълби, или показване на прозорци:

http://x.com/NOELreports/status/1881293 ... 78886.html

Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 21 яну 2025, 10:14

Щом Филадефффвефсц казва, няма начин да не стане. каквото и да казва, не съм си намерил времето под моста. :laughm:

Потребителски аватар
misacho
Регистриран: 09 ное 2010, 09:09

Мнение от misacho » 21 яну 2025, 10:31

bismarck написа:
21 яну 2025, 10:14
Щом Филадефффвефсц казва, няма начин да не стане. каквото и да казва, не съм си намерил времето под моста. :laughm:
Тази ми е съседка в Сливен. Върли комунисти бяха навремето, сега с Мария капон, демократи :lol: Майка й от Лвов, баща й комунист. И двамата починаха, той още 1998. С брат й бяхме в Страсбург навремето.

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 21 яну 2025, 10:43

Аа, Лвiв. Едно към едно русофобия, предавана по полов път. Както и голяма част от филията (майка-рускиня). :thumbup:

Потребителски аватар
SKYLINE
Регистриран: 21 ное 2008, 12:40

Мнение от SKYLINE » 21 яну 2025, 10:57

Аз имам въпрос - при Дремджиев имало ли e гост , който НЕ Е бивш комуняга и не е с крива, дебилна физиономия.
Просто информативно питам

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 21 яну 2025, 11:21

SKYLINE написа:
21 яну 2025, 10:57
.... който НЕ Е бивш комуняга и не е с крива, дебилна физиономия.
.......
Хората могат да сменят партийния си ръководител мнението си. При това - по няколко пъти на нечетни години. :buble:

Едно от големите удоволствия още от първия ноемврийски вторник за мен е очакването да наблюдаваме как това ще се случи с огромен брой дъголюбци. :buble:

nikolson
Регистриран: 10 яну 2024, 21:53

Мнение от nikolson » 21 яну 2025, 21:37

Новата сирийска власт е прекратила договора за пристанище Тартус. През 2019 год. е дадено на концесия на Сургутнефтегаз до 2069 год., срещу ангажимент да инвестира $ 500 млн. В добрите евразийски традиции и традиционни ценности на Блатната империя, концесионерът е прибирал приходите, но инвестиции - нъцки.

raptor
Регистриран: 17 юни 2008, 07:05

Мнение от raptor » 22 яну 2025, 08:31

bismarck написа:
21 яну 2025, 10:43
Аа, Лвiв. Едно към едно русофобия, предавана по полов път. Както и голяма част от филията (майка-рускиня). :thumbup:
Чакай сега, нещо не излизат сметките. Нали руските северномакедонци бяха станали такива под въздействието на американски нпо-та с разни песнички и лозунги бяха предизвикали майдана (честно, такова обяснение съм срещал тук), от там нали....ясно. Сега излиза според тебе, в конкретния случай, русофобията е била предадена по полов път доста години по-рано, преди САЩ да имат квото и да е въздействие. Ако можеш вземи ги уточни тия работи да не стават обърквания

Потребителски аватар
SKYLINE

Мнение от SKYLINE » 22 яну 2025, 09:14

Не разбираш , щото явно не вникваш в това , което се пише тука. :D В едно общество винаги има различни групи хора, нашите умно-красавци как са определен типаж - около 25-40 годишни , предимно от София, някаква офис работа , т.нар планктон.Тая група е податлива на определени стимули и внушения...а не комбайнера , дето бъхти 12 часа на нивата.Него права на лгбт не го вълнуват.Та подобно е и с тия от Лвив....само че там е по-скоро наследствено от поколения , някаква анти-русия и комплекси че са нещо повече от другите. Американците просто го модулират и го използват...а не че песничките правят войната :laughm: Вниквай по-сериозно в това какво се пише.Особенно Бисмарк понякога с 1-2 изречения казва доста... стига да имаш знанията да го схванеш.Ако това не разбирате с Дончо , то за по-дълбоките въпроси , само дето се хАбим да пишем хаха

doncho
Регистриран: 10 апр 2011, 14:49

Мнение от doncho » 22 яну 2025, 09:32

Хаосът в главата ти продължава. Как навърза офисния планктон в София с Лвив не е ясно. Иначе знам, че на тебе всичко ти е ясно и знаеш нещата отвътре. Споко Трамп ще оправи всичко. Ще трампи той онуй и готово.

И всичките глупости дето трескаш по никакъв начин не оиправдават Рассия. Тя ще си гризне дървото.
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.

Потребителски аватар
SKYLINE

Мнение от SKYLINE » 22 яну 2025, 09:38

Ясно е , ама твоето Пипи , просто не стига до там или опция 2 обичаш да се правиш на интересен.И в двата случая , не е мой проблем :laughm:
А Рассия пак може са гризне дървото , това е съвсем отделен въпрос

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 22 яну 2025, 09:48

raptor написа:
22 яну 2025, 08:31
bismarck написа:
21 яну 2025, 10:43
Чакай сега, нещо не излизат сметките. Нали руските северномакедонци бяха станали такива под въздействието на американски нпо-та с разни песнички и лозунги бяха предизвикали майдана (честно, такова обяснение съм срещал тук), от там нали....ясно. Сега излиза според тебе, в конкретния случай, русофобията е била предадена по полов път доста години по-рано, преди САЩ да имат квото и да е въздействие. Ако можеш вземи ги уточни тия работи да не стават обърквания
При нас базата е сърбоманията, около която с помощта на самите сърби и някои външни сили се образува гнойния цирей. Там е Лвов. Но, честно казано, руснаците чак толкова не ме кефят, сам си изграждай теориите за обекта на обожанието си, що се касае до мен, и едните, и другите да мрат във фекалии. :grin1:

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 22 яну 2025, 09:50

Скълине, там е работата, че русия няма как да гризне дървото, без да го гризнем и ние. Целият свят - може би не, но тук сме твърде наблизо. Можеше по друг, елегентен начин, както го направиха Рейгън и Кисинджър със съюза, ама сегашните ЛГБТ-елити са толкова тъпи и некадърни, че просраха тая възможност и консолидираха руснаците. Това не могат да разберат нашите събеседници, заслепени от емоционална русофилия. :laughm:

Отговори

Върни се в “Политика”