КРИМИНАЛНИ, КОРУПЦИЯ, ТЕМИДА

Това е мястото на теми, за които няма други подходящи раздели...

Модератори: mmirro, Weatherman

doncho
Регистриран: 10 апр 2011, 14:49

Мнение от doncho » 21 ное 2024, 17:52

Мошеника Кокорко в целия му блясък

Обявиха в несъстоятелност фирма на Асен Василев. През 2017 г взема от някакъв американец 3 милиона долара заем, после през 2019 револвиращ кредит още един милион и заем от ПИБ като ипотекират прословутата къща на Чаталджа. После къщата както знаете е продадена в нарушение на договора за заем и ипотека, а междувременно Асен Василев се отървава от фирмата (типична за него схема). Всичко го има в решението на съда, който иска да чете.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19363165

Ако Боко беше теглил милионни заеми не един път и завлякъл не един чужд съдружник, либерастката общност щеше да се е самоубила от тръшкане и реване. Сега за Кокорко ще има тишинааа... отново :deal:
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 06 яну 2025, 18:13

"До момента нито един разследващ орган не се е свързал с нас"
Диана Димова за смъртта на непълнолетните мигранти: Циничен опит на МВР да прикрие отговорността си
Три патрула са възпрепятствали спасителните екипи, издирвали бедстващите деца, твърдят от "Мисия Криле"
06.01.25 в 11:32
"Успяхме да издирим семействата. В момента тече процес по идентификация. Не мога да ви опиша в какво състояние са близките".

Това каза пред БНР Диана Димова от "Мисия Криле" за развоя на трагичния случай със загиналите в Странджа в навечерието на Нова година непълнолетни мигранти.
...

„Историите на Мария Йотова“: Ужасите на българската граница – изчезнали, пребити и мъртви, сред тях и деца
05 януари 2025 18:21
Разкази на организацията, която от години спасява бедстващи мигранти в горите

Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 06 яну 2025, 18:35

Ааа такаа, мерси, Стринг! :buble: :buble: :buble:
Гледах въпросния ГНУСЕН репортаж по НОЖА ТЖ. С него въпросната ТЖ мина в секцията "отвратителни, платени от ЛГБТ-толерастки ТЖта".
Ако си го гледал целия, видя ли резани1я боклук с пингвина? Жена му беше запингвинена изцяло, виждаха и се само очите. преди да продължа, искам да видя, дали ще ми отговориш, за да не си губя времето.
И да задам някои други въпроси (напр. какви данъкоплатци ще излезе от тях, как ще спазват нашите закони тези ГНУСНИ ОТРЕПКИ, как ще спазват правата на жените, на дъщерите и внучките ти - като с Аналена ли?).
От една страна имаме борещи се с гърди и задници лгбтрасти като теб, за които аз съм "с неосъзната сексуална ориентация" (добре бе, човек, колко пъти да ти признавам, че съм ГЕЙ??? :buble: :buble: :buble: :buble: :buble: Прати някоя племенница да провери!), от друга, същите хора (вие!) позволявате подобно отношение към жените? Аз като видя пингвин и кипвам - признавам. педалите не мразя, нормални хора, освен, ако не искат да ме педализират насила, но признавам - може, които запингвинват жените си - отвращавам се от тях.

https://www.facebook.com/IvoNekitov/

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 06 яну 2025, 20:14

Не понасям всякакви форми на (уродлив) консерватизъм в поведението, ценностната система, обличането, семейните отношения... Мразя "народни носии". Изобщо, алергичен съм към всякакъв намек за "традиции" ("така е прието", "така повелява традицията"...), сори. Трябва ли да говоря в този ред на мисли и за конкретния случай, за "запингвинената" жена? Смятам, че е напълно излишно. И мога да кажа също така, че за мен няма голяма разлика, примерно, дали една жена се поставя в подчинено положение спрямо мъжа си, защото усеща натиск на "традициите" за това или почти съвсем доброволно, защото тя смята за правилно да спазва същите "традиции". Ти какво мислиш по този въпрос, между другото? :hmm: Не съм забелязвал много изявена твоя позиция по него, без замесване на някакви уродливи, ретроградни източни "традиции", за които очевидно нещата са много по-крайни (но по много параграфи - всъщност доста подобни :deal: ). В случая отказвам да обсъждам повече тази тема (във връзка с кокретния повод) с човек, който постоянно демонстрира дебело, с някаква гордост едва ли не, че е напълно лишен от някои базисни човешки (морални) ценности. Който разбрал, разбрал, аз приключих.

Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 06 яну 2025, 22:14

Пак многословничиш и пак е безсмислено, знам, да си губя времето с теб, след като фафла и николет са по-умни от който и да е във форума (те са ужасяващо тъпи животни, неспособни на друго, освен папагалстване на ЛГБТ-формулите ти*).
Но да пробваме следното: след като един мъж (уж, не казвам "човек") налага на жена си да си крие ЛИЦЕТО, това е самоприсъда. Фактът, че ти го защитаваш и го сравняваш с някакви вече заминали в небитието стари патриархални ценности (бтв, посочи ми кога някой в нашите стари времена е налагал на жена да си кри ЛИЦЕТО), показва що за неадекват си.
Народът е скот и скот ще си остане - с всички голи, пардон, педерастки йордановденски хора, НЕ коментираме това.
Коментираме как забраняват на жена да си показва ЛИЦЕТО, стъринг. Лицето.
И вече чисто практически - ако подобен пингвин се опаше с 5 кила семтекс или Ц, как ще откриеш кой е, кой патриархален боклук го е накарал да се взриви, барабар с твоите близки, в името на лайняния Аллах?
Но, викаш, няма проблем, давай да ги приемаме - вие, толерастите по колко вече сте приели в домовете си? Дузини, 5, 10?

*
Какъе в приносът за метеофорума на Николет и фафлата, пак да повторя, болезнено, тъжно безсмислени малоумни тъпунгери? :dontknow:

Victus
Регистриран: 23 яну 2011, 03:51
Местоположение: София, кв.Княжево (650м) / Кърджали, кв.Възрожденци(245м) / с.Тополово, община Асеновград(440м)

Мнение от Victus » 06 яну 2025, 22:49

А защо ходят по горите тези примерни граждани? България има пътища и КПП-та. Не знам от ЕС и НПО-тата какви глупости им говорят, но за такива пресичания на границата си имаме член от НК:
Чл. 279. (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. относно влизането в сила - ДВ, бр. 26 от 2004 г., в сила от 01.01.2004 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. - ДВ, бр. 67 от 2023 г.) Който влезе или излезе през границата на страната без разрешение на надлежните органи на властта или макар с разрешение, но не през определените за това места, се наказва с лишаване от свобода от три до шест години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева.
Ако бяхме държава на място, всички тези нелегални планинари трябваше да са в затвора. Гранична полиция ако не ги връща в Турция, там трябва да отиват. Бежански статус имат в Турция, не в България.
"Прост съм и ми е лесно." Бойко Борисов

Потребителски аватар
meteo fen
Регистриран: 18 ное 2013, 00:06

Мнение от meteo fen » 08 яну 2025, 21:18

Има ли проблем с потенциалния избор на главен прокурор в държавата ни -Инвеститор ли ще си избираме или строител

https://bird.bg/sarafov-creative-invest/

Потребителски аватар
misacho
Регистриран: 09 ное 2010, 09:09

Мнение от misacho » 13 яну 2025, 18:57

Тия не знаят ли, че сме в Шенген? :dontknow: :lol:
https://dnes.dir.bg/krimi/sluzhiteli-na ... ontrabanda

Отговори

Върни се в “Разни (крими, аварии, авто-мото, голотийки, хумор...)”