ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ КЛУБНИ ТУРНИРИ ПО ФУТБОЛ (ШЛ, ЛЕ, Копа Либертадорес и др.)

Тъй като, както се оказва, има доста футболни запалянковци тук, явно е добре да има отделен раздел за целта...

Модератор: Radoslav Petkov

Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 15 дек 2024, 11:23

Leberkez написа:
15 дек 2024, 00:03
цецкa, лецкa, мецкa и гецкa, aмa тия отбори cи имaт фен бaзa от деcетилетия и феновете ще ги подкрепят, aко ще и дa игрaят нa ниви, нa които пacaт мaгaретa.

Товa е и проблемът нa Крейзи Фореcт - хорaтa от Рaзгрaд и регионa никогa не извървяхa нормaлния фенcки път. Те директно зaпочнaхa дa cтaвaт шaмпиони, годинa cлед годинa. И докaто първите години нaиcтинa имaше интереc, cлед товa cе виждa, че cтaдиото в Рзгр не може дa cе нaпълни поcмъртно.

И когaто един ден гелоcaният боковиcтко-депеcaрcки нaркомaнизирaн боклук му пиcне дa нaливa в този "проект", a товa гaрaнция ще cтaне, пишмaн рaзбирaчи и глори хънтъри нямa дa мъцнaт и буквa по темaтa. Или кaкто нacкоро кaзa един aнглийcки пундит - когaто Мaн.Cити пaднaт в лaпите нa зaконa, вcичките им фенове ще cе зaвърнaт към оригинaлните cи любими отбори 😂
И те (феновете на мецка и цецка) си ги подкрепят, както виждаме и дума не дават да се издума срещу некой техен идол, могат някога да дочакат своя Константин Велики, който ще обяви страдалческата им болка от това, че тия реално никога не постигнали нещо извън селския терен, отборчета, за религия. Официална, като християнството :grin1: И задължителна
Щото мъка, много мъка, катакомби, мъка и пак мъка. А ако е официална, вече наистина няма да можем да говорим нищо лошо срещу великите отбори на народа и на ЦДНА. :buble:

doncho
Регистриран: 10 апр 2011, 14:49

Мнение от doncho » 15 дек 2024, 12:54

bismarck написа:
15 дек 2024, 11:18
защо не ми минава през акъла да пиша, че Левски (националният ни герой) или Каблешков, че дори и Ванче Михайлов не стават, въпреки, че знаем че и тримата са имали кусури, особено 2 и третия. Някакви, повече или по-малко. Те не могат да са фалшиви идоли на стадото, защото са оставили нещо след себе си - материално или не.
Що се касае до измисления самоуверен шофьор, убиец на Котков, какво е оставил?
И ти си фен на крайните изказвания и последна инстанция. Доколкото знам са бързали за някакъв юбилеен мач във Враца а някакъв камион е излизал от горски път. Вероятно заради бързането е карал с превишена скорост, но не е селски бек по простата причина, че всички, които го познават го описват като скромен и възпитан. Просто голям малшанс и макар да не е революционер (чудна работа как така не искаш да оплюеш споменатите от теб) е бил обичан от хората и за това са се събрали стотици хиляди на погребението му. Не те знам ти какъв шофьор си когато не си караш децата, като те гледам и чета едва ли си много дисциплиниран. А че човек трябва да предвижда какво ще се случи и да внимава е вярно ама в случая е било нещастен случаи. Докато Путкин например знаеше, че ще има стотици хиляди жервти ама нападна Украйна и пак има фенки. Къде са две жертви, къде са двеста хиляди да речем.

ПП Вероятно е оставил повече отколкото ще оставим ти или аз.
Игнорирайте идиотите, те са неспасяеми.

Потребителски аватар
wolfie
Регистриран: 23 дек 2008, 14:11

Мнение от wolfie » 15 дек 2024, 13:09

FENIX написа:
14 дек 2024, 19:56
Вълчо, Вълчо много си заблуден. Ако Наско беше изоставил отбора както рибаря, който никой не беше го изгонил, а сам си тръгна, и съдружениците на които явно пригласяш поемеха управлението, до сега щяхме да сме фалирали 100 пъти и нямаше да могат да платят на чистачката на съблекалните, камо ли на футболистите.
И не си мисли че бляскавото бъдеще е сигурно на ЦСКА, защото в момента една фирма е решила да изсипе два вагона пари за стадион.
Нищо не е ок в управлението им, ама това си е тяхна работа. С едно съм съгласен, Лудогорец отново заслужено се е запътил към поредна титла. Там имаме не само пари, а и добро управление. Но имат отстъпление в евро мачовете.
Кой е заблуден, времето ще покаже. Само ще кажа, че правилно явно съм те изтрил от Фейсбука, въпреки че тогава не знаех, че си ти. С фенове на Раев не бих могъл да имам нищо общо.
There is not such thing like "enough snow" ;) http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА

Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 15 дек 2024, 20:56

Дончо - аз спирам с това: тоя е оставил след себе си култ за хора, които...им трябва култ. Но някак не им е модерно да са религиозни. Споделям мнение, изобщо нямам намерение да бъда ни първа, ни последна инстанция, ама явно тъй си свикнАл. Дали някой ме харесва или или не, ми дреме на Дедовия. И го доказвам с това, което пиша, знаейки, че няма как да се харесам на стадото.
Защо тоя е достоен за обожание? Тук сам можеш да си изредиШ защото това, това и това е направил (бил е добър и скромен - аха. ОК, достатъчно основание - от 9 милиона само той е бил добър и скромен). Кой от пишещите тук какво е оставил НЕ Е обект на тоя разговор. Сещаш се. Но накрая все пак риторичен въпрос: къде е Котков във филма.

Потребителски аватар
FENIX
Регистриран: 17 мар 2007, 16:37

Мнение от FENIX » 15 дек 2024, 23:03

wolfie написа:
15 дек 2024, 13:09
FENIX написа:
14 дек 2024, 19:56
Вълчо, Вълчо много си заблуден. Ако Наско беше изоставил отбора както рибаря, който никой не беше го изгонил, а сам си тръгна, и съдружениците на които явно пригласяш поемеха управлението, до сега щяхме да сме фалирали 100 пъти и нямаше да могат да платят на чистачката на съблекалните, камо ли на футболистите.
И не си мисли че бляскавото бъдеще е сигурно на ЦСКА, защото в момента една фирма е решила да изсипе два вагона пари за стадион.
Нищо не е ок в управлението им, ама това си е тяхна работа. С едно съм съгласен, Лудогорец отново заслужено се е запътил към поредна титла. Там имаме не само пари, а и добро управление. Но имат отстъпление в евро мачовете.
Кой е заблуден, времето ще покаже. Само ще кажа, че правилно явно съм те изтрил от Фейсбука, въпреки че тогава не знаех, че си ти. С фенове на Раев не бих могъл да имам нищо общо.
Аз пък, а и не само аз не мога да приема човек за истински левскар, който нарича една от най-големите легенди на клуба си, Раев и дори с много груби названия. Аз се чудех защо за толкова тъпо нещо си ме махнал (всеки има право на мнение но всички сме левскари УЖ), сега обаче разбирам че аз не искам такива левскари които създават раздори и се радват при неуспехи на отбора и наричат легендите си с обидни и подигравателни названия. В този ред бих казал че имам уважение към Стоичков без значение че е играл в ЦСКА, дал е толкова много на България и никога не съм си позволявал да го обиждам. Без значение е че го познавам лично още от дете. Имах голямо уважение към теб и не го очаквах това от теб.
LET IT SNOW, LET IT SNOW....
http://www.youtube.com/watch?v=Z2MbAMLa3oI
http://www.vbox7.com/play:98630119
Уеб камера с панорама от Мелник:
http://weather-webcam.eu/melnik-na-jivo ... idi-webcam

Потребителски аватар
FENIX
Регистриран: 17 мар 2007, 16:37

Мнение от FENIX » 15 дек 2024, 23:11

Leberkez написа:
15 дек 2024, 00:03
цецкa, лецкa, мецкa и гецкa, aмa тия отбори cи имaт фен бaзa от деcетилетия и феновете ще ги подкрепят, aко ще и дa игрaят нa ниви, нa които пacaт мaгaретa.

Товa е и проблемът нa Крейзи Фореcт - хорaтa от Рaзгрaд и регионa никогa не извървяхa нормaлния фенcки път. Те директно зaпочнaхa дa cтaвaт шaмпиони, годинa cлед годинa. И докaто първите години нaиcтинa имaше интереc, cлед товa cе виждa, че cтaдиото в Рзгр не може дa cе нaпълни поcмъртно.

И когaто един ден гелоcaният боковиcтко-депеcaрcки нaркомaнизирaн боклук му пиcне дa нaливa в този "проект", a товa гaрaнция ще cтaне, пишмaн рaзбирaчи и глори хънтъри нямa дa мъцнaт и буквa по темaтa. Или кaкто нacкоро кaзa един aнглийcки пундит - когaто Мaн.Cити пaднaт в лaпите нa зaконa, вcичките им фенове ще cе зaвърнaт към оригинaлните cи любими отбори 😂
Съгласен съм. Няма какво да добавя. Левски и ЦСКА имат най-важното което Лудогорец няма и няма и да има и не може и да си го купи.
LET IT SNOW, LET IT SNOW....
http://www.youtube.com/watch?v=Z2MbAMLa3oI
http://www.vbox7.com/play:98630119
Уеб камера с панорама от Мелник:
http://weather-webcam.eu/melnik-na-jivo ... idi-webcam

wilkosz
Регистриран: 09 яну 2007, 14:51

Мнение от wilkosz » 31 яну 2025, 00:03

Лудогорец завърщи на 4 място отзад-напред в Лига Европа, след като завърши наравно 1-1 като гост на Лион. Лудогорец направи изненадващо добър мач и в последната минута изпусна дори победата, след като вратарят на Лион извади невероятна неспасяема топка.
След Лудогорец трите най-слаби отбора се оказаха Динамо Киев :laughm: , Ница и палачът му Карабах, който завърши на последното място.
Ако Лудогорец беше загубил, щеше да дели последното място с Карабах. Другите отбори, които отпаднаха, са Брага, Елфсборг, Хофенхайм, Бешикташ, Макаби Тел Авив, Славия Прага, Малмьо и Рига. Елфсборг, Малмьо и Рига очаквах да са зад Лудогорец, а те се оказаха пред него. Славия Прага смачка Лудогорец и то насред Разград, и се очакваше да е един от фаворитите, но се оказа с единствена победа над Лудогорец и без никакви шансове отпадна.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Отговори

Върни се в “Футбол, спорт изобщо”