Корупционната сага "АЕЦ 'БЕЛЕНЕ'/7-ми/8-ми блок на АЕЦ 'Козлодуй'/..."
Аз поне , не знаех.
Но да , ние можем да бъдем абсолютно енергийно независима държава - въглища бол , газ в Черно Море - има , както казваш може би и малки количества уран итн
САМО ЧЕ няма как да ни оставят да си развяваме коня , без да плащаме комисионна на Чичо Сам....затова и не съм Чак американофил, а просто ги уважам за постиженията им и световната стабилност през 20ти век
Но да , ние можем да бъдем абсолютно енергийно независима държава - въглища бол , газ в Черно Море - има , както казваш може би и малки количества уран итн
САМО ЧЕ няма как да ни оставят да си развяваме коня , без да плащаме комисионна на Чичо Сам....затова и не съм Чак американофил, а просто ги уважам за постиженията им и световната стабилност през 20ти век

Проблемът с отработеното гориво все остава на заден план. Или кво ни пука за бъдещите поколения да се оправят, ние сме тук в най-добрия случай още няколко десетилетия. При някакво по-сериозно бедствие какво ще стане? Оцелелтите ще започнат да светят.
There is not such thing like "enough snow"
http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА

АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА
Няма и как да знаеш, тъй като твърдението на Бисито е силно преувеличено. Тук е събрана статистика за добива на уран в началото на съветската ядрена програма и си вижда, че първата бомба е по-вероятно да е била с германски или чехословашки уран.