ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПОДОБРЕНИЯ В САЙТА

Накратко: тук е мястото за всякакви критики (включително за бъгове), забележки, идеи и препоръки относно текущото съдържание на сайта и какво може да се реорганизира (промени, добави, махне и т.н.) в него. А ако някои от идеите се окажат наистина много добри и най-вече - осъществими... ;)
Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 23 ное 2024, 23:15

Стринг. Закрий политическия раздел. Направи анкета - колцина от форумците 1. Четат твоите (моите, на Хасан) пилитлинкове и ако са само до дузина - плс. Ти си знаеш. Стенеш, че атмосферата била нездравословна. Няма как да е инак. Никога няма да убедиш мен и другите нормални форумци, че налаганата демократична педерастия е нещо хубаво, както и, че трябва да гласуваме са тях - ананасите от ПП и ДБ. Това не могат да направят и твоите гнусни говорещи глави - Жасковци и прочее плява. Затова - 2. вземи смело решение и изчисти форума.
Нека си остане всичко друго, но не политически. Нота бене - това важи за външната политика (макар че знам, че няма да го сториш - къде ще пишат вафли алфи и жанеси с техния неоценим метеопринос, а и къде ти - с твоята маниакална смешна прогресорщина да ни информираш за ППДБЛГБТ ценностите, ще го правиш).
Обмисли го) Това ще отреже гангрената от раз.
Това беше прекрасен метеофорум. Радикалното и вярно решение е това. Другото е предното ми предложение: Ако съм обявил списъка си на скрити лалаласти, това означава, че те нямат право да ме цитират. А ако го сторят - едномесечен (примерно) бан. Това важи за всички, вкл мен.
Обмисли.
Ноо...нещо ми сочи, чееее... сещаш се. :laughm: не вярвам, че ще го направиш. По-лесно е да дадеш бан на Скълина.

alfa
Регистриран: 10 мар 2011, 10:31

Мнение от alfa » 23 ное 2024, 23:37

bismarck написа:
23 ное 2024, 23:15
Другото е предното ми предложение: Ако съм обявил списъка си на скрити лалаласти, това означава, че те нямат право да ме цитират. А ако го сторят - едномесечен (примерно) бан.
:laughm:
Моето предложение е да се дадат на Бисито обувки с по-висок ток, че да се чувства на още по-висок пиедестал.

wilkosz
Регистриран: 09 яну 2007, 14:51

Мнение от wilkosz » 23 ное 2024, 23:49

bismarck написа:
23 ное 2024, 23:15
Другото е предното ми предложение: Ако съм обявил списъка си на скрити лалаласти, това означава, че те нямат право да ме цитират. А ако го сторят - едномесечен (примерно) бан.
Стринг този за какъв се взема? Понеже няма топки и е пъзльо, крие коментарите на група участници, и за капак настоява ако някой от тях го цитира, да получел бан, че и едномесечен. Всеки има право да цитира ВСЕКИГО във всеки форум и ако няой не иска да го цитират, то си е единствено негов проблем и означава, че просто си е нагъл арогантен ПЪЗЛЬО.
Да отива да си модерира дира с методите, които предлага, ама нещо никой не му свири по гайдата и никой не участва там. Аман от комплексарщина и опити да се налага в този форум от десетилетия с тази болезнена мания за величие, пък всъщност е НИКОЙ в живота. :buble:
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 24 ное 2024, 00:18

АААА, Стринг. Преди ти или аз да се отпиля сам от форума ти, - гениално компромисно предложение!)
Затвори политтемите за всички, освен за себе си. Така ще можеш да пишеш там, да пускаш линковете си към гениалните Жасковци и Жесковци, а който иска :buble: ще ги чете. Ама няма да може да отговаря и да трови атмосферата. Не се бъзикам, това би било съвсем работещо решение. А, може да дадеш модераторски права на Жана и фафлето и те да могат да пишат. И, пак повтарям, който иска, ще може да ви чете, ама няма да може да оспорва истините, които право бълва... думате. Може да спечелите някой глас за пеперастията.

ПС И на плоскоземния ананаст, разбира се, за плурализъм. Ако някой ти каже: Абе само фарарасти пишете тука и атлантици! -Как,бе! Е го смешникът - фен на Путягягата също има думата, , може да е доказан ананаст, ама е на друго мнение, плорализам!!! :buble:

alfa

Мнение от alfa » 24 ное 2024, 00:27

bismarck написа:
24 ное 2024, 00:18
АААА, Стринг. Преди ти или аз да се отпиля сам от форума ти, - гениално компромисно предложение!)
Затвори политтемите за всички, освен за себе си.
Ти други освен гениални предложения правиш ли? Гениалното ти предложение вече е било прилагано на практика в социалистическа България, а днешно време - в путинова Русия.
Така и така не виждаш смисъл в политическия подфорум, би могъл да вдъхнеш живот на идеята си с понижение на активността си там.

alfa

Мнение от alfa » 22 дек 2024, 21:05

Гложене и Добри дол не е ли по-добре да стоят с тиренца, като Турну Мъгуреле, за нормата 61-90 в статистиката с температурите.

Бял облак
Регистриран: 11 май 2009, 09:03

Мнение от Бял облак » 18 яну 2025, 21:17

Стринг, отново повдигам въпроса за паспортизация на станциите.
Както виждаме, множат се, извършват се всякакви промени около местоположение, смяна на сензори и т.н. Добре е в паспорта да фигурират освен всички технически мероприятия, също и име на човека създал и поддържащ станцията, както и неговите контакти, тъй като той най-добре знае нещата около съответната станция, и при нужда ползващите данните да могат да се свържат с него. Защото всички тези станции така все едно падат от небето, а всъщност зад всяка от тях стоят отделни хора и техния труд. Винаги съм се дразнил как когато става въпрос за отделни институции се цитират изрично като НИМХ и др. но когато е отделно, частно лице - едно голямо нищо. А това въпросно частно лице, всъщност, заслужава много повече да се спомене, тъй като влага личен труд и финанси за разлика от институциите, които боравят с публични средства. Само един PETAR_YANKOV вече има към 10 станции, ако не се лъжа. И при всички тях има една камара особености около разположението, сензорите, вида станция и т.н.
Ако съм човек, който за пръв път се среща с въпросните станции и данни от тях, вероятно бих поискал да се свържа със собственика и да го разпитам повече. Така, освен всичко друго, хората с интереси в даден район се и свързват, и е много вероятно да излезе нещо интересно и ползотворно от това :)

PETAR_YANKOV
Регистриран: 27 мар 2014, 20:25
Местоположение: в.з. Осеново, Варненско -302м.н.в./с.Левски - Варненско- 328м.н.в./гр.Варна, кв.Левски 77м.н.в.

Мнение от PETAR_YANKOV » 18 яну 2025, 22:06

Да Облак, Добре е да има някакво инфо за всяка като продукт …
Няма да е лошо и да се измисли някаква Легализация на тези данни и да има достъп само на определени хора до тях…!?
Не виждам защо Ганьо и Путьо трябва да ми гледат данните , без да имат грам принос ..
Да , точно така , живеем във време на комерсиалност…
Като не плаща членски внос няма да има и достъп…

Geogri Zahariev
Регистриран: 28 яну 2012, 18:40

Мнение от Geogri Zahariev » 02 фев 2025, 23:07

Здравейте, видяхте ли това:
http://www.weather.bg/index.php?koiFail=tekushti&lng=0

Сега видях да показват тази информация в презентацията във ФБ профила на НИМХ.
Има данни за минималните от днес и максималните температури от вчера.

Господин Стринг, възможно ли да създадете линк от началната страница на сайта към тази информация?

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 03 фев 2025, 12:48

Георги, тия карти хората ги размятат от поне седмица, видехме ги.
Инак - евала на НИМХ, най-накрая да сторят нещо заслужаващо похвала. Не може да кажем на бялото черно. Събрали са доста неща там отдолу, бтв, не само мин макс. Още веднъж евала.

Потребителски аватар
meteo fen
Регистриран: 18 ное 2013, 00:06

Мнение от meteo fen » 03 фев 2025, 17:03

Geogri Zahariev написа:
02 фев 2025, 23:07
Здравейте, видяхте ли това:
http://www.weather.bg/index.php?koiFail=tekushti&lng=0

Сега видях да показват тази информация в презентацията във ФБ профила на НИМХ.
Има данни за минималните от днес и максималните температури от вчера.

Господин Стринг, възможно ли да създадете линк от началната страница на сайта към тази информация?
Благодарим на админа за бързата реакция!! :clap:

Отговори

Върни се в “Подобрения в сайта. Мнения и предложения”