ДЪЛГОСРОЧНИ (месечни, сезонни) ПРОГНОЗИ - зима-пролет-лято-есен 2024/25

Тук всички със що-годе сносен опит в прогнозирането на времето (или в четенето на чужди прогнози :D) могат да обсъждат предстоящи (евентуално де:) ) събития на атмосферната сцена. А останалите пък могат да четат и питат ;)...

Модератори: Radoslav Petkov, Бял облак, ncuxap, Hristo Chipilski, angilari

WeathermanBG
Регистриран: 18 авг 2024, 13:58

Мнение от WeathermanBG » 02 фев 2025, 09:36

Leberkez написа:
02 фев 2025, 02:51
WeathermanBG написа:
01 фев 2025, 23:10

Много е лесно да се нападаме, но седни, напиши нещо. Аз лично ще го прочета и ще ти изкарам поне десет критики. Защото е много лесно да се нападаме и да даваме акъл.

Малко вече нагарча прекомерната ти сензитивност, не мислиш ли? Аз атака в мнението на колегата не видях. Нито хейт.
Като не искаш да четеш критики - закриваш си сайта и ФБ страницата, елементарно е. Сам си избрал да правиш работата си публично достояние, значи критиката е винаги в кюпа. Не може само да върви безметежно монетизацията от лайкове, коментари и последователи и никой да не казва нищо на въпреки. :lol:

Между другото, жена ми също ви следва ФБ страницата. Пред нея аз нищо и никога не съм коментирал за нея. Та тя, дето копче не разбира от време и климат и която само я вълнува температурата и дали ще вали или не, ѝ е направило впечатление, че сте с пристрастия към студ/зима/сняг. Само за протокола да го вметна. ;)
Не сме пристрастени към снега 😅. Аз лично съм по средата – харесвам и зимата, и лятото. Напоследък пък изобщо нямаме зима 🤷‍♂️. Не обичам да ме критикуват за неща, за които не съм виновен или които не съм направил. Аз пиша едно, а други сайтове го превръщат в кликбейт.

Иначе съм фокусиран върху SPM модела и го разработвам за любителите тук и извън този форум. Ако го оцените – ще се радвам, ако не – здраве да е

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 03 фев 2025, 18:56

НИМХ: Студен февруари, но с малко валежи
03.02.25 в 09:55
Средните температури през февруари ще бъдат близки до нормата или под нея.

Отговори

Върни се в “Прогнози за времето”