Не сме пристрастени към снегаLeberkez написа: ↑02 фев 2025, 02:51Малко вече нагарча прекомерната ти сензитивност, не мислиш ли? Аз атака в мнението на колегата не видях. Нито хейт.WeathermanBG написа: ↑01 фев 2025, 23:10
Много е лесно да се нападаме, но седни, напиши нещо. Аз лично ще го прочета и ще ти изкарам поне десет критики. Защото е много лесно да се нападаме и да даваме акъл.
Като не искаш да четеш критики - закриваш си сайта и ФБ страницата, елементарно е. Сам си избрал да правиш работата си публично достояние, значи критиката е винаги в кюпа. Не може само да върви безметежно монетизацията от лайкове, коментари и последователи и никой да не казва нищо на въпреки.![]()
Между другото, жена ми също ви следва ФБ страницата. Пред нея аз нищо и никога не съм коментирал за нея. Та тя, дето копче не разбира от време и климат и която само я вълнува температурата и дали ще вали или не, ѝ е направило впечатление, че сте с пристрастия към студ/зима/сняг. Само за протокола да го вметна.![]()
Иначе съм фокусиран върху SPM модела и го разработвам за любителите тук и извън този форум. Ако го оцените – ще се радвам, ако не – здраве да е