Вчера ще срещнах с две българки в Хамбург, те живеят там. Едната ми писа днес следното:
Що се отнася до имунизациите, имам конкретен пример вкъщи. Сестра ми и зет ми са лекари и то топ в България. Бяха много убедени и ни накараха да се имунизираме 2 пъти. Сестра ми след 3-тата се разболя от болести, които никога преди това не е имала. И в рода нямаме такива. Опада й косата, ходи на скъпи процедури да са оправи и после сама призна, че е било грешка. Мен ме накара, за да гледам майка. Имам и други познати, които чинно се ваксинираха и имунната система се срина. Сега постоянно са болни, грипове, ковид и други неща. Но е факт, че ваксините не бяха изпитани и ние сме опитни зайчета. Със сегашния акъл, никога ни бик го направила. И тогава не исках до последно, но сестра ми направи скандал. Не знам какви ще са последствията за нас, мъжът ми често боледува от грип. А през последните 1-2 години и аз забелязвам, че на моменти забравя елементарни думи. Какво ли ще се случи и с нас?! Майка почина преди няколко месеца на достолепните 86 г., но и нейното ментално състояние рязко се влоши след имунизациите.

Тази жена е първия човек, който е ваксан, но който е запазил здрав разум, и е съгласен, че е руска рулетка и че са вредни. Не се опитва да се извърта и да отхвърля очевидното от страх.
И още един познат, този път германец си призна, че има проблеми от ваксите.
За съжаление оттогава имам и значителни проблеми със здравето си, постоянно съм уморен от ME / CFS, вече не е възможно да се справя с нормалното ежедневие, няма повече сили, апатия, просто вече не си струва да се живее. Просто никой не се интересува.