Пандемията от COVID-19 - странични ефекти и дългосрочни последствия(?) (01.2024-...)

Предполагам всички са чували нещо по темата за "световната конспирация на фармацевтичните компании" (или просто за мизантропската, крайна комерсиализация) по въпроса около "болестоопазването". И някой да не е чувал нищо, тук е мястото да се говори за подобни неща... но основно просто за болести, разбира се :) ...

Модератор: mmirro

wilkosz
Регистриран: 09 яну 2007, 14:51

Мнение от wilkosz » 02 фев 2025, 19:30

Ето имам още съобщения от първа ръка от хора, които познавам. Нещата стават все по-неуправляемо зле и все още няма арестувани!
Вчера ще срещнах с две българки в Хамбург, те живеят там. Едната ми писа днес следното:
Що се отнася до имунизациите, имам конкретен пример вкъщи. Сестра ми и зет ми са лекари и то топ в България. Бяха много убедени и ни накараха да се имунизираме 2 пъти. Сестра ми след 3-тата се разболя от болести, които никога преди това не е имала. И в рода нямаме такива. Опада й косата, ходи на скъпи процедури да са оправи и после сама призна, че е било грешка. Мен ме накара, за да гледам майка. Имам и други познати, които чинно се ваксинираха и имунната система се срина. Сега постоянно са болни, грипове, ковид и други неща. Но е факт, че ваксините не бяха изпитани и ние сме опитни зайчета. Със сегашния акъл, никога ни бик го направила. И тогава не исках до последно, но сестра ми направи скандал. Не знам какви ще са последствията за нас, мъжът ми често боледува от грип. А през последните 1-2 години и аз забелязвам, че на моменти забравя елементарни думи. Какво ли ще се случи и с нас?! Майка почина преди няколко месеца на достолепните 86 г., но и нейното ментално състояние рязко се влоши след имунизациите.
:deal:
Тази жена е първия човек, който е ваксан, но който е запазил здрав разум, и е съгласен, че е руска рулетка и че са вредни. Не се опитва да се извърта и да отхвърля очевидното от страх.
И още един познат, този път германец си призна, че има проблеми от ваксите.
За съжаление оттогава имам и значителни проблеми със здравето си, постоянно съм уморен от ME / CFS, вече не е възможно да се справя с нормалното ежедневие, няма повече сили, апатия, просто вече не си струва да се живее. Просто никой не се интересува.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

wilkosz

Мнение от wilkosz » 02 фев 2025, 22:05

Един ослепял с едното око веднага след ваксата. И то още първата, понеже се е влошил с ослепяването, не са могли да му сложат втора вакса. Една единствена е била достатъчно да му унищожи здравето за цял живот. Сега ходи от кликика на клиника, обиколил е цяла Германия вече. Навсякъде лекарите се правели на три и половина, не знаят от какво е ослепял, но упорито като магарета отричат да е от ваксата. Щото са съучастници в унищожението на здравето на милиони! Казали са му да му премахнат сляпото око, защото можело да се разпространи и на другото и да ослепее и с него. Ужас. Напълно изоставен сам, все едно той е виновен, че го принудиха и примамиха да влезе в заложения капан. :palm: Историята е от линка на форума под нежното заглавие "пост-вак". Т.е. на увредените от великите спасителни вАкси.
https://postvac.org/community/nebenwirk ... h-impfung/
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Windy
Регистриран: 22 сеп 2009, 01:26

Мнение от Windy » 02 фев 2025, 23:31

Брутално е това! Трябват арести, дела и яки присъди за този геноцид!!
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

wilkosz

Мнение от wilkosz » 03 фев 2025, 22:59

Преди 2 години почина певицата Шиниъд О Конър, хората от моето поколение ще си я спомнят в култовия хит от 1990 г.
Намерена е починала вкъщи, епидемията на внезапно намерени починали по домовете си.
В неин туит е писала още в началото на декември 2020 г, че е много готова за ваксината и вече няма търпение да се появи на пазара. :shock: :crazy: :palm: :palm1: https://x.com/sineadei/status/133624796 ... ng=bg&mx=2
Колко трябва да си тъп и слабоумен. Още по време на тази песен преди 35 г. с тази остригана коса, не ми изглеждаше съвсем наред. Точно този клип въртяха и го помня.

Потребителски аватар
wolfie
Регистриран: 23 дек 2008, 14:11

Мнение от wolfie » 04 фев 2025, 02:05

Макс, дори да си прав на 100% за ваксините, не смяташ ли, че това е прекалена фиксация в темата? Известни, неизвестни хора, на всички им поставяш диагнози с проблемни ваксини. Аз неведнъж съм споменавал, че собствената ми база данни също подсказва за тежки проблеми с ваксините за ковид, обаче все пак хора са имали проблеми и са си отивали внезапно и преди това. Критичното мислене, което имаш е хубаво и полезно в много случаи, но в случая при теб ми се струва малко прекалено всеки отишъл си, или всяка летяща линейка да бъде суспектиран/а за този проблем.

Аз лично иначе се изкефих на идеята ти да ходиш в гробищата да проверяваш с wi-fi ip-тата на починалите - Хичкок, Стивън Кинг и Агата Кристи ряпа да ядат. :thumbup: :lol:
There is not such thing like "enough snow" ;) http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА

Windy
Регистриран: 22 сеп 2009, 01:26

Мнение от Windy » 04 фев 2025, 03:56

Да, Макс, тук вълчо е прав. Кой се е бол - бол се е, да си го мисли. Какво печелиш като нон-стоп се занимаваш с чужди проблеми?! И аз обръщам внимание на темата, при това много, но не до степен да става основна тема в живота ми. Най-малкото не съм се бол (както и никой много близък роднина или приятел под 70 годишна възраст) и ми дреме на шапката в крайна сметка до какво ще доведат тия ваксини. Единственото от което се интересувам е да не се допускат подобни изцепки в бъдеще! Само затова натискам по темата - задължителни са осъдителните присъди за определени групи от отговорни лица, да държи влага на наследниците на постовете им още 1-2 поколения време. А след това ще съм в пенсия, над 70 и джендъро-психарите които подрастват в момента да се оправят. :buble:
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

Отговори

Върни се в “Медицинско-лекарствени раздумки”