Щом руснаците казват тъй ще да е

И после ще разправя, че всъщност уважавал САЩ (нищо че англосаксите все са му в устата) и на руснята гледал неутрално и прагматично

При положение, че руснаците мятат фабове на поразия и всякакви други управляеми авиобомби, бяха ударили по грешка Белгород (публикувал съм го в темата), в местна фб група в Донецк бяха пуснали снимки на невзривена фаб-500, първоначално обвинявайки укрите, но някои будни граждани се бяха усетили кои въздушно космически сили може да са свършили тази работа, всеки ден има разрушения и жертви от неточни попадания с такива или просто лошо или никакво избиране на цели. Поради какви ш***ни причини мислиш, че точно този случай не е поредния фаб поразил не тва, което трябва (или може би трябва), а урко провокация?SKYLINE написа: ↑03 фев 2025, 16:26Цитирам този довод на руснаците , не щото като вас мисля че не лъжат и са светци , а щото е логично.Ако бяха пускали Фабове в населени места , щеше да има репортажи и доклади от укрите , а такива няма.Просто логиката конкретно в тоя случай сочи , че укрите най-вероятно пак правят постановки.
Момчета разберете - аз нямам предубеждения като вас , че укрите / британците/ американците не могат да правят измами и пропаганди , щото са "добрите момчета" , такива разсъждения присъстват само в главите на полит коректните и/или заблудените
От друга страна казах , че според мен, това с късането на кабели в Балтийско море, на 99.9% е руски саботаж , щото "малко" съм бил по кораби и не виждам как ще стане инцидентно...но явно руснаците са намерили начин да доказват че е такова , да си плащат глобата и да продължават![]()
https://x.com/ChrisO_wiki/status/188600 ... T2jUg&s=19Руски медик Алексей Жиляев от Петербург, 40 г., подписал контракт през 2023 г., изкарал 9 месеца на фронта евакуирайки ранени и убити и дезертирал през август 2024 г. Дисиденти му помогнали да избяга във Франция, където му дават политическо убежище. Разказът му за руската реалност на фронта е покъртителен. Всичко, излизащо откъслечно - е практика. Ямите, приковаването към дървета, разстрелите, пращането на ранените в атака, комисарите (замполит), месните щурмове до пълно изтребление.
Ясно, Румене, знаем, че ти винаги гледаш фактите и никога не ни поднасяш руска пропаганда
Мдаа, въобще няма от укрите, но има...от русите
Руската армия обаче продължава да изненадва. Командването разширява логистичните възможности на частите чрез конски транспорт - магарета и коне.