ВАЖНИ АДМИНИСТРАТОРСКИ

Този подфорум е най-вече за по-глобални проблеми около форумите и целия сайт, свързани с цялостната атмосфера, поведението на потребителите, сигурността и др...
alfa
Регистриран: 10 мар 2011, 10:31

Мнение от alfa » 21 фев 2025, 21:47

Leberkez написа:
21 фев 2025, 21:13
Все едно някой да дойде при теб и да ти извика в лицето "К*р за Лески" и ти на 100% да приемеш, че е чорбар, само че той може да е от Ботев, от Миньоро или Берое. ;)
Общо взето, ако някой ти изкрещи в лицето К*р за произволен футболен отбор - с голяма вероятност си имаш работа с умствено и емоциално недоразвит човек. Ако ти извика К*р за Лески - вероятността се покачва до много голяма. Така е и с тръмпистите. Не знаят добре в детайли какво искат, но за другите - К*р. Пречат им ужасно.
Leberkez написа:
21 фев 2025, 21:13
А Стринг само можем да се радваме - от чисто човешка гледна точка - че не е решил да става съдия. Един Господ знае живота на колко невинни човешки душИ щеше да съсипе. :thumbdn: :thumbdn:
Поради което не е станал съдия, а вместо това е създал един доста добър сайт. Може би е добре да си смениш малко гледната точка. Направи ти един такъв, пък аз ще ти осигуря отбор умници да ти намира кусури.
Както SKYLINE, така и останалите, ще преживеят без сериозни последици няколко седмици с 30% намаление на руската пропаганда, колкото и тежко и съсипващо живота да е това.

Потребителски аватар
wolfie
Регистриран: 23 дек 2008, 14:11

Мнение от wolfie » 21 фев 2025, 22:50

Не, не! Просто апелирам за по-критично мислене. Достатъчно сме се литкали от 90та година насам към всичко, което ни покажат за алтернатива! Изборът, който ни се предлага сега е между light (ляво) и хард ляво. Което за мен не е приемливо. Истинско дясно няма в Европа вече много години. Колкото до настойчивостта на Ком. Троловете по социалките, а и тук, само доказва, че заработват надник. Само че да знаят, че предателите никой не ги обича и първо ще се освободят от тях новите им господари, просто нямат идея колко лесно заменими са.
There is not such thing like "enough snow" ;) http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 21 фев 2025, 23:42

Всъщност, помислих час-два и размислих - банът на SKYLINE става за 1 година... или поне докато размисля пак. С доказани рецидивисти няма смисъл да губя време и нерви, твърде ценен ресурс са и времето, и нервите, нали така? Веднъж стомна, втори път стомна... :deal:

Plam
Регистриран: 16 авг 2022, 12:17

Мнение от Plam » 22 фев 2025, 09:38

:-o

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 05 мар 2025, 18:07

Забелязвам, че след поставянето на дългия бан на "гуруто" на путинофилската пропаганда (SKYLINE), някои други последователи ожесточиха борбата си за добиране до неговата корона. :hmm: Ако случайно съм пропуснал да отбележа :grin1: , да повторя: По никакъв начин няма да допусна форумът да се превърне в удобен инструмент на путинофилска (а вече спокойно мога да кажа и путинофилско-тръмпанарска) пропаганда! :nono: :!: :!: :!: Аз може и да харесвам демокрацията, подобно на някои путинофили-тръмпанари, които иначе се борят неистово против нея, но наистина я обожават, когато тя може да се използва като удобна слабост на опонентите им (или пък когато накрая попаднат под ударите на НЕдемокрация и започнат да осъзнават остро несретността на собствената си, сбъркана идеология :deal: :laughm: ). Но това не означава, че бих допуснал - по "демократични" или каквито и да било други подбуди - подобни на споменатите елементи да се качват на главата ми и да ме използват по чак толкова елементарен начин за уродливите си цели. Така че, да си опичат акъла следващите кандидат-гурута! :deal:

Който разбрал - разбрал. Край на изявлението ми! :D

Отговори

Върни се в “Проблеми около форумите и сайта изобщо”