Пандемията от COVID-19 - странични ефекти, дългосрочни последствия(?), разни (01.2024-...)

Предполагам всички са чували нещо по темата за "световната конспирация на фармацевтичните компании" (или просто за мизантропската, крайна комерсиализация) по въпроса около "болестоопазването". И някой да не е чувал нищо, тук е мястото да се говори за подобни неща... но основно просто за болести, разбира се :) ...

Модератор: mmirro

alfa
Регистриран: 10 мар 2011, 10:31

Мнение от alfa » 10 мар 2025, 10:47

Прочети по-внимателно, в последния си пост говори за преди 2023 г.

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 13 мар 2025, 11:05

Германското разузнаване: Теч от лабораторията в Ухан е причина за COVID пандемията
Заключенията на службата ще бъдат разгледани при закрити врати от германския парламент
13 март 2025 в 10:45
Германската служба за външно разузнаване е събрала достоверни доказателства, че пандемията от COVID-19 е възникнала в резултат на изтичане на вируса от лаборатория в китайския град Ухан, съобщава ДПА, позовавайки се на публикации в три немскоезични вестника.

Орлин
Регистриран: 07 юни 2021, 13:45

Мнение от Орлин » 21 мар 2025, 11:06

Stringmeteo написа:
13 мар 2025, 11:05
Германското разузнаване: Теч от лабораторията в Ухан е причина за COVID пандемията
Заключенията на службата ще бъдат разгледани при закрити врати от германския парламент
13 март 2025 в 10:45
Германската служба за външно разузнаване е събрала достоверни доказателства, че пандемията от COVID-19 е възникнала в резултат на изтичане на вируса от лаборатория в китайския град Ухан, съобщава ДПА, позовавайки се на публикации в три немскоезични вестника.
Между другото не знам откъде е изтекла тая гад,но в момента в България върлува поредния му щам. Протича със силно възпалено гърло,водещо често до ангина и фарингити, упорита хрема,загуба на обоняние,а при някои и вкус и отшумява за...около три седмици. Направо ме съсипа,аз грипа го изкарах на крак,но това чудо буквално ме изцеди. Така че,който продължава да си мисли,че всичко си тече по старому жестоко се лъже.

wilkosz
Регистриран: 09 яну 2007, 14:51

Мнение от wilkosz » 21 мар 2025, 11:11

Аз имам много сериозни подозрения, че края на март, всеки момент могат да ни затворят за поредната пЛандемия. В алтернативните медии преди 3 години още се говореше и имаше публикации, че планът е следващата да бъде обявена края на март 2025. Но пък сега има война в Украйна. И някак не пасва. Сега имат с нея да ни плащат, да ни контролират и ограбват и не им трябва непременно вирус. Ако войната приключи, тогава ще пуснат вируса, ще ни затворят, и този път няма да е като преди...
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

alfa
Регистриран: 10 мар 2011, 10:31

Мнение от alfa » 21 мар 2025, 11:47

wilkosz написа:
21 мар 2025, 11:11
Аз имам много сериозни подозрения, че края на март, всеки момент могат да ни затворят за поредната пЛандемия.
Колко сериозни, в проценти колко ги оценяваш?

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 22 мар 2025, 03:38

Орлин написа:
21 мар 2025, 11:06
Между другото не знам откъде е изтекла тая гад,но в момента в България върлува поредния му щам. Протича със силно възпалено гърло,водещо често до ангина и фарингити, упорита хрема,загуба на обоняние,а при някои и вкус и отшумява за...около три седмици. ...
Не знам коко тежко протича, но аз може би го карах през миналогодишния май. Не си спомням за някакви сериозни симптоми, освен някаква (лека към средна) отпадналост и... тотална загуба на обоняние за... три седмици. Никога не съм губил обоняние за толкова дълго време, особено пък и когато не съм имал практически никаква хрема :!: , както беше този път. :deal: :dontknow:

Отговори

Върни се в “Медицинско-лекарствени раздумки”