Пандемията от COVID-19 - странични ефекти, дългосрочни последствия(?), разни (01.2024-...)

Предполагам всички са чували нещо по темата за "световната конспирация на фармацевтичните компании" (или просто за мизантропската, крайна комерсиализация) по въпроса около "болестоопазването". И някой да не е чувал нищо, тук е мястото да се говори за подобни неща... но основно просто за болести, разбира се :) ...

Модератор: mmirro

4uk
Регистриран: 10 май 2019, 13:02
Контакти:

Мнение от 4uk » 08 апр 2025, 23:49

Това съм ти го обяснявал няколко пъти - повтаряш манипулациите на тъпи манипулатори ...и заприличваш на тях! Ще се опитам пак да ти го обясня - като за малоумни! Във всяка държава най-ваксинирани и бустерирани бяха най-болните и рисковите пациенти във всяка възраст, а най-неваксинирани бяха най-здравите! Болните обаче и след ваксинацията си носят старите болести и си умират от тях, с по-голяма честота от неваксинираните здрави връстници. Това създава фашивата илюзия, че ваксинираните имат повишена смъртност, а връзката всъщност е обратна - хората с повишен риск от смърт, са по-често ваксинирани, обосновано по медицински причини и препоръки.
Логиката на антиваксъри е нещо от сорта на следната тъпотия: "Хората приемащи противоракови лекарства умират по-често от връстниците си неприемащи такива медикаменти - следователно противораковите лекарства съкращават живота и не трябва да се приемат!?"
Та, в заключение, ваксинираните хора не умират от ваксините, а от болестите, които са си имали и преди това! И да не бяха ваксинирани, болните пак щяха да си умират с по-висока честота от здравите!
Схвана ли....или пак ти се хлъзна по тефлоновата повърхност!

Windy
Регистриран: 22 сеп 2009, 01:26

Мнение от Windy » 09 апр 2025, 17:34

4uk написа:
08 апр 2025, 23:49
Това съм ти го обяснявал няколко пъти - повтаряш манипулациите на тъпи манипулатори ...и заприличваш на тях! Ще се опитам пак да ти го обясня - като за малоумни! Във всяка държава най-ваксинирани и бустерирани бяха най-болните и рисковите пациенти във всяка възраст, а най-неваксинирани бяха най-здравите! Болните обаче и след ваксинацията си носят старите болести и си умират от тях, с по-голяма честота от неваксинираните здрави връстници. Това създава фашивата илюзия, че ваксинираните имат повишена смъртност, а връзката всъщност е обратна - хората с повишен риск от смърт, са по-често ваксинирани, обосновано по медицински причини и препоръки.
Логиката на антиваксъри е нещо от сорта на следната тъпотия: "Хората приемащи противоракови лекарства умират по-често от връстниците си неприемащи такива медикаменти - следователно противораковите лекарства съкращават живота и не трябва да се приемат!?"
Та, в заключение, ваксинираните хора не умират от ваксините, а от болестите, които са си имали и преди това! И да не бяха ваксинирани, болните пак щяха да си умират с по-висока честота от здравите!
Схвана ли....или пак ти се хлъзна по тефлоновата повърхност!
"Хубаво", ама покрай мен за 3 месеца трима ваксинирани заминаха - един инсулт и два инфаркта, в случая с инфарктите говорим за хора на ДО 40 годишна възраст!!! :deal: Как така никой неваксан под 40 годишна възраст още не е хвърлил топа или "поне" стигнал до нужда от трансплантация на сърце в кръга ми от роднини и познати не знам. :deal:
"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 10 апр 2025, 12:58

Словакия връща парите на глобени граждани по време на Covid пандемията
10.04.25 в 09:11
За целта страната създава фонд с капитал над 3 милиона евро. С тези средства ще бъдат обезщетени хората, които не са спазили епидемиологичните мерки, въведени по време на коронавирусната пандемия.

:tv: :popc:

wilkosz
Регистриран: 09 яну 2007, 14:51

Мнение от wilkosz » 10 апр 2025, 14:19

Ето как работят истинските демокрации като тази на Фицо :deal:
А на мен великата демокрация Германия КОГА? Платил съм глоба над 500 евро, защото отказах да си сложа маска във влака и ме осъдиха затова! Искам си парите обратно, доказа се, че маските са безполезни и неправомерно налагани! :deal: :roll:
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

weather_master
Регистриран: 28 май 2007, 09:07

Мнение от weather_master » 11 апр 2025, 08:21

Макс, отново виждам, че имаш много свободно време. По мое мнение не е трябвало да те глобяват и да ти взимат от скъпоценното ти евро. Трябваше да те накарат да положиш 20-30 часа обществено полезен труд. Така щеше да има някакъв смисъл от безполезното ти съществуване и щеше да направиш нещо добро за обществото.

Отговори

Върни се в “Медицинско-лекарствени раздумки”