Това съм ти го обяснявал няколко пъти - повтаряш манипулациите на тъпи манипулатори ...и заприличваш на тях! Ще се опитам пак да ти го обясня - като за малоумни! Във всяка държава най-ваксинирани и бустерирани бяха най-болните и рисковите пациенти във всяка възраст, а най-неваксинирани бяха най-здравите! Болните обаче и след ваксинацията си носят старите болести и си умират от тях, с по-голяма честота от неваксинираните здрави връстници. Това създава фашивата илюзия, че ваксинираните имат повишена смъртност, а връзката всъщност е обратна - хората с повишен риск от смърт, са по-често ваксинирани, обосновано по медицински причини и препоръки.
Логиката на антиваксъри е нещо от сорта на следната тъпотия: "Хората приемащи противоракови лекарства умират по-често от връстниците си неприемащи такива медикаменти - следователно противораковите лекарства съкращават живота и не трябва да се приемат!?"
Та, в заключение, ваксинираните хора не умират от ваксините, а от болестите, които са си имали и преди това! И да не бяха ваксинирани, болните пак щяха да си умират с по-висока честота от здравите!
Схвана ли....или пак ти се хлъзна по тефлоновата повърхност!
Пандемията от COVID-19 - странични ефекти, дългосрочни последствия(?), разни (01.2024-...)
Модератор: mmirro
"Хубаво", ама покрай мен за 3 месеца трима ваксинирани заминаха - един инсулт и два инфаркта, в случая с инфарктите говорим за хора на ДО 40 годишна възраст!!!4uk написа: ↑08 апр 2025, 23:49Това съм ти го обяснявал няколко пъти - повтаряш манипулациите на тъпи манипулатори ...и заприличваш на тях! Ще се опитам пак да ти го обясня - като за малоумни! Във всяка държава най-ваксинирани и бустерирани бяха най-болните и рисковите пациенти във всяка възраст, а най-неваксинирани бяха най-здравите! Болните обаче и след ваксинацията си носят старите болести и си умират от тях, с по-голяма честота от неваксинираните здрави връстници. Това създава фашивата илюзия, че ваксинираните имат повишена смъртност, а връзката всъщност е обратна - хората с повишен риск от смърт, са по-често ваксинирани, обосновано по медицински причини и препоръки.
Логиката на антиваксъри е нещо от сорта на следната тъпотия: "Хората приемащи противоракови лекарства умират по-често от връстниците си неприемащи такива медикаменти - следователно противораковите лекарства съкращават живота и не трябва да се приемат!?"
Та, в заключение, ваксинираните хора не умират от ваксините, а от болестите, които са си имали и преди това! И да не бяха ваксинирани, болните пак щяха да си умират с по-висока честота от здравите!
Схвана ли....или пак ти се хлъзна по тефлоновата повърхност!

"Често нещата са по-прости отколкото си мислим че са и по-сложни отколкото сме способни да ги разберем.
-
- Site Admin
- Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
- Контакти:
Словакия връща парите на глобени граждани по време на Covid пандемията
10.04.25 в 09:11
За целта страната създава фонд с капитал над 3 милиона евро. С тези средства ще бъдат обезщетени хората, които не са спазили епидемиологичните мерки, въведени по време на коронавирусната пандемия.

10.04.25 в 09:11
За целта страната създава фонд с капитал над 3 милиона евро. С тези средства ще бъдат обезщетени хората, които не са спазили епидемиологичните мерки, въведени по време на коронавирусната пандемия.

Ето как работят истинските демокрации като тази на Фицо
А на мен великата демокрация Германия КОГА? Платил съм глоба над 500 евро, защото отказах да си сложа маска във влака и ме осъдиха затова! Искам си парите обратно, доказа се, че маските са безполезни и неправомерно налагани!

А на мен великата демокрация Германия КОГА? Платил съм глоба над 500 евро, защото отказах да си сложа маска във влака и ме осъдиха затова! Искам си парите обратно, доказа се, че маските са безполезни и неправомерно налагани!

„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“
-
- Регистриран: 28 май 2007, 09:07
Макс, отново виждам, че имаш много свободно време. По мое мнение не е трябвало да те глобяват и да ти взимат от скъпоценното ти евро. Трябваше да те накарат да положиш 20-30 часа обществено полезен труд. Така щеше да има някакъв смисъл от безполезното ти съществуване и щеше да направиш нещо добро за обществото.