ВАЖНИ АДМИНИСТРАТОРСКИ

Този подфорум е най-вече за по-глобални проблеми около форумите и целия сайт, свързани с цялостната атмосфера, поведението на потребителите, сигурността и др...
alfa
Регистриран: 10 мар 2011, 10:31

Мнение от alfa » 21 фев 2025, 21:47

Leberkez написа:
21 фев 2025, 21:13
Все едно някой да дойде при теб и да ти извика в лицето "К*р за Лески" и ти на 100% да приемеш, че е чорбар, само че той може да е от Ботев, от Миньоро или Берое. ;)
Общо взето, ако някой ти изкрещи в лицето К*р за произволен футболен отбор - с голяма вероятност си имаш работа с умствено и емоциално недоразвит човек. Ако ти извика К*р за Лески - вероятността се покачва до много голяма. Така е и с тръмпистите. Не знаят добре в детайли какво искат, но за другите - К*р. Пречат им ужасно.
Leberkez написа:
21 фев 2025, 21:13
А Стринг само можем да се радваме - от чисто човешка гледна точка - че не е решил да става съдия. Един Господ знае живота на колко невинни човешки душИ щеше да съсипе. :thumbdn: :thumbdn:
Поради което не е станал съдия, а вместо това е създал един доста добър сайт. Може би е добре да си смениш малко гледната точка. Направи ти един такъв, пък аз ще ти осигуря отбор умници да ти намира кусури.
Както SKYLINE, така и останалите, ще преживеят без сериозни последици няколко седмици с 30% намаление на руската пропаганда, колкото и тежко и съсипващо живота да е това.

Потребителски аватар
wolfie
Регистриран: 23 дек 2008, 14:11

Мнение от wolfie » 21 фев 2025, 22:50

Не, не! Просто апелирам за по-критично мислене. Достатъчно сме се литкали от 90та година насам към всичко, което ни покажат за алтернатива! Изборът, който ни се предлага сега е между light (ляво) и хард ляво. Което за мен не е приемливо. Истинско дясно няма в Европа вече много години. Колкото до настойчивостта на Ком. Троловете по социалките, а и тук, само доказва, че заработват надник. Само че да знаят, че предателите никой не ги обича и първо ще се освободят от тях новите им господари, просто нямат идея колко лесно заменими са.
There is not such thing like "enough snow" ;) http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 21 фев 2025, 23:42

Всъщност, помислих час-два и размислих - банът на SKYLINE става за 1 година... или поне докато размисля пак. С доказани рецидивисти няма смисъл да губя време и нерви, твърде ценен ресурс са и времето, и нервите, нали така? Веднъж стомна, втори път стомна... :deal:

Plam
Регистриран: 16 авг 2022, 12:17

Мнение от Plam » 22 фев 2025, 09:38

:-o

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 05 мар 2025, 18:07

Забелязвам, че след поставянето на дългия бан на "гуруто" на путинофилската пропаганда (SKYLINE), някои други последователи ожесточиха борбата си за добиране до неговата корона. :hmm: Ако случайно съм пропуснал да отбележа :grin1: , да повторя: По никакъв начин няма да допусна форумът да се превърне в удобен инструмент на путинофилска (а вече спокойно мога да кажа и путинофилско-тръмпанарска) пропаганда! :nono: :!: :!: :!: Аз може и да харесвам демокрацията, подобно на някои путинофили-тръмпанари, които иначе се борят неистово против нея, но наистина я обожават, когато тя може да се използва като удобна слабост на опонентите им (или пък когато накрая попаднат под ударите на НЕдемокрация и започнат да осъзнават остро несретността на собствената си, сбъркана идеология :deal: :laughm: ). Но това не означава, че бих допуснал - по "демократични" или каквито и да било други подбуди - подобни на споменатите елементи да се качват на главата ми и да ме използват по чак толкова елементарен начин за уродливите си цели. Така че, да си опичат акъла следващите кандидат-гурута! :deal:

Който разбрал - разбрал. Край на изявлението ми! :D

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 11 апр 2025, 12:30

wilkosz написа:
11 апр 2025, 12:09
За Шумен са дали 2 см. За Добрич не. Миналия път Добрич получи, а Шумен не, въпреки че имаше. Алфатар и Главиница днес мерят 13 см. :shock:
Бан за 7 дни за wilkosz! :flourish: :hmm1:

А, нали няма нужда да обяснявам защо? :hmm:

Потребителски аватар
Leberkez
Регистриран: 20 мар 2015, 19:27
Местоположение: София,Стрелбище, н.в 575м; Габрово, кв. Палаузово, н.в. 419м.; с.Каравелово(общ.Карлово) н.в 387м.

Мнение от Leberkez » 11 апр 2025, 12:34

Весели празници, бейби! :grin1: :grin1:

Frape
Регистриран: 03 юли 2011, 20:29

Мнение от Frape » 11 апр 2025, 12:52

Leberkez написа:
11 апр 2025, 12:34
Весели празници, бейби! :grin1: :grin1:
Справедливостта е сладка! :cool:

weather_master
Регистриран: 28 май 2007, 09:07

Мнение от weather_master » 11 апр 2025, 13:14

Stringmeteo написа:
11 апр 2025, 12:30
Бан за 7 дни за wilkosz! :flourish: :hmm1:
Този е непоправим... :thumbdn: Стринг, направи ги 3 седмици, че поне този път да е разбрал. Иначе няма ефект от наказанията. :lol:
Последна промяна от weather_master на 11 апр 2025, 14:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Leberkez
Регистриран: 20 мар 2015, 19:27
Местоположение: София,Стрелбище, н.в 575м; Габрово, кв. Палаузово, н.в. 419м.; с.Каравелово(общ.Карлово) н.в 387м.

Мнение от Leberkez » 11 апр 2025, 13:23

Понеже Мастъра прави рекуести, аз мога ли да помоля Скълина да бъде реабилитиран за 30 дни, че много скучно без него и след месец пак ще му удариш БАН-ицата? :laughm:

Потребителски аватар
lancelot
Регистриран: 08 фев 2013, 12:10

Мнение от lancelot » 11 апр 2025, 13:50

Според мен може да се направи класация за най-много дни прекарани в бан и най-много банове общо (като случаи). :grin1:
Be an encourager. The world has enough critics already.

Stringmeteo
Site Admin
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 13 апр 2025, 12:57

4uk, не че нещо, но аз мога да те "хакна" за точно 20 секунди, даже няма и толкова. :laughm: Още малко ще потърпя тъпотиите и пропутинската ти пропаганда и... ще отидеш да си правиш компания с един друг отдаден на каузата и даже още малко по-напорист от теб путинофил - "прагматик"... сещаш се кой, нали? :deal: :grin1: :flourish:

Нали някой не си е помислил случайно, че след развихрянето в САЩ на знаковия глупак на глупаците и цялата му подобна свита аз съм претърпял катарзис и съм започнал едва ли не да харесвам подобните му (глупаци) у нас и съм започнал да толерирам повече подобните дразнещо-настоятелни излияния тук? :dontknow:

4uk написа:
12 апр 2025, 02:03
4uk написа:
10 апр 2025, 06:19
Някои "украинофили", ако не бяха доказани малоумници, щях да ги заподозра, че са хитри скрити русофили, които обнадеждават Украйна да удължава войната, за да продължава тя да губи население и територии. Това става, като се възторгваш от факта, че през няколко дни някой украински дрон все пак достига далечната си цел, но едновременно игнорираш факта, че всеки ден десетки руски ракети достигат целите си в различни украински градове. Кой е прецакания и кой трябва да се радва в случая и да иска войната да продължава....до постигане на "справедлив мир"?
Невъзможността на някои да осъзнаят собствената си индоктринирана тъпота, прави невъзможна правилната оценка на актуалната действителност и невъзможността за постигане на "справедлив мир"! Такива инатливи екземпляри задължително постигат своя "мир" - мир на праха им. Проблемът е, че завличат със себе си и (стотици)хиляди украинци ежедневно,...пък те не са безкраен брой! :hmm1:
Не ми се вяраваше, ама май ще излезе истина!? След подобен мой обективен анализ като горния, който талибан-"украинофилите" възприемат, като антиукраински, изведнъж залпово се засилват хакерските и фишинг атаките към мен - на личен и служебен имейл и към телефон. Не успяват да ме пробият разбира се, защото съм минал обучение! Първо смятах, че си въобразявам и това е случайно съвпадение, но когато се повтори 5-10 пъти в същата последователност, започваш да изключваш случайността. Вероятно на някой във форума, моите "антиукраински" постове му влизат, като четвъртият ръждясал профил, който му възпалява междубузието,....и поради безсилие да ме обори, ме докладва в украински хакерски център за борба с "антиукраинската" пропаганда! И започва електронна атака към мен,..която свършва безуспешно! Ако бях в Украйна, щяха да ме арестуват и да ме пратят на фронта - няма човек, няма проблем!? Така се гарантира отсъствие на други гледни точки и поведение освен тези на кликата на Зеленски! След войната обаче тази клика няма да живее в Украйна, а при парите си назапад, защото няма как да обясни, защо хем умряха много хора, хем избяга половината население, хем загубиха още много терититория и хем няма да ги приемат в НАТО. Трябваше да има някакъв смисъл от всички тези жертви, а то напротив - само увеличаващи се загуби на всичко. Някои полезни идиоти в Украйна също са виновни за това,..освен Путин!? И Путин ги обича, защото иначе нямаше как да присъедини още 4 украински области, с перспектива да станат 6-7!?! Според Минските споразумения дори Донецк и Луганск оставаха в Украйна, с известни локални права на рускоезичните. Путин обаче имаше скрити "приятели" в Киев, които направиха и продължават да правят всичко възможно, да му подарят много повече! Такива най-силно крещят "Слава Украини, слава героям"!
4uk написа:
12 апр 2025, 15:37
alfa написа:
12 апр 2025, 09:34
4uk написа:
12 апр 2025, 02:03
Не успяват да ме пробият разбира се, защото съм минал обучение!
При Митрофанова ли?
Не, при един украинофил, който се оказа гей и при един педераст, който се оказа украинофил. Подозирам да са като скачени съдове тези 2 състоятия!?

Отговори

Върни се в “Проблеми около форумите и сайта изобщо”