ВАЖНИ ПУБЛИКАЦИИ/ЛИНКОВЕ (политика)
-
- Site Admin
- Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
- Контакти:
-
- Site Admin
- Контакти:
-
- Site Admin
- Контакти:
#АЗНЕСЪМБСП
от Теодор Михайлов - 19 юли 2016 г.
Сега ще ви кажа защо не съм БСП.
от Теодор Михайлов - 19 юли 2016 г.
Сега ще ви кажа защо не съм БСП.
Не съм БСП, защото не аз взех властта с кървав преврат, който наричахте и все още наричате „народна революция“.
Не съм БСП, защото не аз, а вие се кръстите сега в църква, която сте взривили преди време и до днес това е най-тежкият терористичен акт в историята на България с 213 убити и 500 ранени.
Не съм БСП, защото не аз, а вие избихте елита на нацията и го заменихте със селяндури с окървавени ръце.
Не съм БСП, защото не аз, а вие заграбихте цялата собственост на хората, която те са имали дори по време на турското робство.
Не съм БСП, защото не аз, а вие изпращахте в лагери на смъртта хората несъгласни с партийната ви линия, която ви беше начертана в Москва.
Не съм БСП, защото не аз, а вие искахте сливане на България със СССР.
Не съм БСП, защото не аз, а вие подменихте историята и все още правите опити за това.
Не съм БСП, защото не аз, а вие стреляхте в гърбовете на тези, които искаха да ви напуснат завинаги.
Не съм БСП, защото не аз, а вие скрихте радиационната опасност от Чернобил, докато преяждахте с храни от безопасни райони.
Не съм БСП, защото не аз, а вие свалихте с преврат бившия си първи и нарекохте това плавен преход към демокрация.
Не съм БСП, защото не аз, а вие за една нощ от комунисти станахте социалисти, които всъщност искат да са капиталисти.
Не съм БСП, защото и като капиталисти само крадете, рушите и чакате комисионни от Москва, докато децата ви учат и работят в САЩ.
Не съм БСП, защото не аз, а вие избрахте Делян Пеевски за шеф на ДАНС и все още криете КОЙ ви го е предложил за този пост.
Не съм БСП, защото не аз, а вие се целувахте с ДПС на Орлов мост в опит да запазите властта, която се крепеше на коалицията с тези, на които преди години сменихте насилствено имената, изселихте в Турция и заграбихте имотите им.
Не съм БСП, защото не аз, а вие и днес повтаряте, че „че властта с кръв се взима, с кръв се дава“.
Не съм БСП, защото не на мен, а на вас покаянието ви е чуждо, затова че сте избивали без съд и присъда собствения си народ, изпълнявайки заръките на чужда държава, наричана от вас „братска“.
Не съм БСП, защото не моята, а вашата памет е къса, а тази на народа ни е жива, а той никога няма да забрави и никога няма да прости.
-
- Site Admin
- Контакти:
С ТАКАВА ДАНС – ТОЛКОВА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ. ОЦЕНКА НА ЩЕТИТЕ. (Продължение)
Васил Данов
Понеже ръководните кадри от ДАНС имат тежнения към библиотекарската и преподавателската дейност, ще си позволя да им припомня научните постановки по най-болезнения за страната ни проблем. А той е:
Дълбокото проникване на руски разузнавателни, политически, икономически, културни, евразийски и пр. интереси, кадри, капитали, средства, идеи и други материални и духовни елементи, които ерозират, разлагат, отравят и се опитват да умъртвят българската национална идентичност, българския национален дух и българската държава.
Васил Данов
Понеже ръководните кадри от ДАНС имат тежнения към библиотекарската и преподавателската дейност, ще си позволя да им припомня научните постановки по най-болезнения за страната ни проблем. А той е:
Дълбокото проникване на руски разузнавателни, политически, икономически, културни, евразийски и пр. интереси, кадри, капитали, средства, идеи и други материални и духовни елементи, които ерозират, разлагат, отравят и се опитват да умъртвят българската национална идентичност, българския национален дух и българската държава.
-
- Site Admin
- Контакти:
Списък на сайтовете, разпространяващи руска пропаганда
23 май 2016 14:18
Списъкът е непълен, така че микрофонът е Ваш! Да изкараме на светло платените тайни московски агенти! Да дадем достоен отпор на хибридната война, водена от Русия срещу България, жертва на която падна и нашият президент!
ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОНЛАЙН-МЕДИИ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ НОВИНИ - ПОД ЛУПА
Основна цел на този проект е да информира и предупреждава при проблеми със собствеността и обективността на българските интернет-медии, публикуващи новини за обществени събития и личности.
23 май 2016 14:18
Списъкът е непълен, така че микрофонът е Ваш! Да изкараме на светло платените тайни московски агенти! Да дадем достоен отпор на хибридната война, водена от Русия срещу България, жертва на която падна и нашият президент!
ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОНЛАЙН-МЕДИИ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ НОВИНИ - ПОД ЛУПА
Основна цел на този проект е да информира и предупреждава при проблеми със собствеността и обективността на българските интернет-медии, публикуващи новини за обществени събития и личности.
-
- Site Admin
- Контакти:
Списък на сайтовете, разпространяващи руска пропаганда. Организации и фондации спонсорирани от Русия
Списъка е непълен, така че микрофона е Ваш! Да изкараме на светло платените тайни московски агенти! Да дадем достоен отпор на хибридната война, водена от Русия срещу България, жертва на която падна и нашият президент!
Списъка е непълен, така че микрофона е Ваш! Да изкараме на светло платените тайни московски агенти! Да дадем достоен отпор на хибридната война, водена от Русия срещу България, жертва на която падна и нашият президент!
-
- Site Admin
- Контакти:
https://www.stringmeteo.com/forum/viewt ... 471#619471
...
Много поучителна статияStringmeteo написа:...
Огнян Минчев: България пропусна да се еманципира от великодържавния контрол на Русия
Кремъл всява конфликт, разделение и безпомощност сред европейските, за да може да ги преподчини отново, казва още анализаторът

-
- Site Admin
- Контакти:
Откъде са парите на "най-големия дарител" Делян Пеевски
април 06, 2020
Депутатът, бизнесмен и за кратко председател на ДАНС Делян Пеевски се оказа сред най-големите дарители на институциите за борба с коронавируса. Според неговите медии даренията достигат стойност от 2 милиона лева. Но откъде идва това богатство? Отговорът на този въпрос не е лека задача, защото голяма част от бизнеса на депутата-бизнесмен е в офшорни зони, макар че той самият е вносител на закон за ограничаване на тяхната дейност в България. Но да видим историята.
"Овековечавам" това и в тази тема, да го има
...
април 06, 2020
Депутатът, бизнесмен и за кратко председател на ДАНС Делян Пеевски се оказа сред най-големите дарители на институциите за борба с коронавируса. Според неговите медии даренията достигат стойност от 2 милиона лева. Но откъде идва това богатство? Отговорът на този въпрос не е лека задача, защото голяма част от бизнеса на депутата-бизнесмен е в офшорни зони, макар че той самият е вносител на закон за ограничаване на тяхната дейност в България. Но да видим историята.
"Овековечавам" това и в тази тема, да го има

-
- Site Admin
- Контакти:
Определение за демагог
: „човек, който проповядва доктрини, за които знае, че са неверни, на хора, за които знае, че са идиоти“. Ама толкова близко и разбираемо ми звучи, правейки елементарна препратка към нашия политически живот
...
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0 ... 0%B8%D1%8F

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0 ... 0%B8%D1%8F
-
- Site Admin
- Контакти:
-
- Site Admin
- Контакти: