Пандемията от COVID-19 - странични ефекти, дългосрочни последствия(?), разни (01.2024-...)

Предполагам всички са чували нещо по темата за "световната конспирация на фармацевтичните компании" (или просто за мизантропската, крайна комерсиализация) по въпроса около "болестоопазването". И някой да не е чувал нищо, тук е мястото да се говори за подобни неща... но основно просто за болести, разбира се :) ...

Модератор: mmirro

Потребителски аватар
dak_evil
Регистриран: 24 юни 2009, 19:12

Мнение от dak_evil » 23 май 2025, 19:20

Откъде сте толкова сигурни, че ваксината срещу Ковид го е убила? Йожка, изказът ти е уникален... Винаги си ме "кефил".

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 23 май 2025, 19:25

Аз разбрах единствено (и не чак на 100% сигурно, заради "източника"), че е имал някакъв рак, който е бил открит на доста късен етап. Но от какво е бил предизвикан този рак е... божа работа. :dontknow:

quittr
Регистриран: 23 фев 2007, 08:46

Мнение от quittr » 23 май 2025, 19:48

В духа на малоумните умозаключения в тази тема, нека да обявим, че ваксините удължиха живота у нас и вече средно живеем повече от годините преди пандемията. Разбира се заради ваксините, всичко на този свят се дъжли на тях. :laughm:
https://news.bg/society/za-2024-g-sredn ... ovete.html
Най-трудното нещо на света е да приемеш обективно реалността!

wilkosz
Регистриран: 09 яну 2007, 14:51

Мнение от wilkosz » 23 май 2025, 20:04

"и у нас". И къде другаде? Източници за други държави на думите ти? Защото във ваксаните държави тя определено спада!
И как направи това заключение, че вАксите са удължили средната продължителност на българите, след като само 15% имат някаква вакса, официално са 30%, но всички знаем, че половината грубо си купиха сертификатите без да се боцкат, затова нямаме наднормена смъртност в България след ковид.
Вече бях пускал статистика, че половин дузина западни държави вече са ни изпреварили по общата смъртност от 2020 до 2024 г., т.е. заедно с ковид, България общо вече има по-ниска смъртност за петте години, отколкото Финландия, Исландия, Швейцария, Холандия, Малта... И все повече я изпреварват. Така че на голите ти приказки, че от ваксите се вдигнала продължителността, много издишат. :deal:
А за Асен Григоров ми пратиха линка с коментар, че бил голям ваксър. Но после видях коментар, че не бил ваксан, ами имал рак на белия дроб заради пушенето, много пушел. Коментарът беше груб и може да лъже, за да се самоуспокои, няма откъде да знае, че Асен не е ваксан, да не му свети в спалнята, че да зная. Либерастите по правило всички са ваксани.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 23 май 2025, 20:54

wilkosz написа:
23 май 2025, 20:04
... Либерастите по правило всички са ваксани.
Е, с'а, нали излязоха конспирации, че много "Възрожденци", които са АБСОЛЮТНО против ваксините за Ковид, всъщност са били ваксинирани? :hmm: Ааа, чакай, те сигурно са били с фалшиви сертификати, може. :grin1: Аз пък твърдо не съм ваксиниран, на 100%, а твърдо съм либерал. :laughm: (Те и някои твърди традиционалисти, твърди "консерватори" и твърди антигейове от "Възраждане" се оказаха... :laughm: ама да кажем, че това е друга, маловажна тема в случая. :grin1: )

wilkosz

Мнение от wilkosz » 23 май 2025, 22:24

Ами с фалшиви са естествено. В Германия единствено АфД не са ваксани и единствено те гласуваха против задължителна ваксинация. Всички други са фашистите. Крадецът вика дръжте крадеца
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Потребителски аватар
Leberkez
Регистриран: 20 мар 2015, 19:27
Местоположение: София,Стрелбище, н.в 575м; Габрово, кв. Палаузово, н.в. 419м.; с.Каравелово(общ.Карлово) н.в 387м.

Мнение от Leberkez » 24 май 2025, 00:39

wilkosz написа:
23 май 2025, 20:04

А за Асен Григоров ми пратиха линка с коментар, че бил голям ваксър. Но после видях коментар, че не бил ваксан, ами имал рак на белия дроб заради пушенето, много пушел. Коментарът беше груб и може да лъже, за да се самоуспокои, няма откъде да знае, че Асен не е ваксан, да не му свети в спалнята, че да зная. Либерастите по правило всички са ваксани.
А по правило, ти се изака за пореден път абсолютно неадекватно! :flourish:

Понеже рак на бял дроб се хваща само от цигари, нали, доценте, докторе? :grin1:

Защо не си признаеш, че си дал паролата си на племенниците си и келешите влизат тук периодично да серат от твоя акаут и да си правят пишки с аудиторията? :buble:

Немислимо е, уж, човек на науката да разсъждава като теб. Уж Асен Григоров умрял от цигари, ама не ти попречи да си изсереш поредната тъпотия свързана с ваксините - тема, която не интересува нормалните хора от поне три години, Максчо. ;)

И дето оня ден написа как навлязъл студен въздух от Северно Море и в Хамбург било само +6℃. Това е другият ти любим вектор за софистицирано тролене - как няма глобално затопляне. :laughm:

Ако се смеем на Стринг, че има явна и нездравословна фикасция по Буци/Пеевски/Путин, то твоята е в пъти по-притеснителна. :P
Вземи мерки, молим те! :buble:

wilkosz

Мнение от wilkosz » 30 май 2025, 17:14

И още един хирург е починал тези дни! Не само Борил Петров Пантата! Пейо Мишев. При това мнооого млад! И също внезапно. След като чак през 2005 е завършил висше, значи е 6 години по-млад от мен. 81 набор бе! Млад човек. Вече отдавна няма никакво съмнение, че ни разреждат, са сатанистката ложа явно сме много маймуни на клона и не ни искат. Искат зомбита, които да управляват и контролират и са на път да си ги създадат...
Внезапно е починал съдовият хирург и кардиохирург д-р Пейо Мишев.
https://trud.bg/a/articles/in-memoriam- ... 1%81%D1%82

wilkosz

Мнение от wilkosz » 06 юни 2025, 17:08

Защо ли?
Изображение

wilkosz

Мнение от wilkosz » 08 юни 2025, 09:38

37 годишен млад мъж почина вчера по време на маратон. Ей така изведнъж се строполил. Лекарите не знаят защо. Хмм когато няма логична причина винаги не знаят...
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... EOGI5meVAn

Отговори

Върни се в “Медицинско-лекарствени раздумки”