Аферата "Петрохан"
Модератори: mmirro, Weatherman
- Leberkez
- Регистриран: 20 мар 2015, 19:27
- Местоположение: София,Стрелбище, н.в 575м; Габрово, кв. Палаузово, н.в. 419м.; с.Каравелово(общ.Карлово) н.в 387м.
Аз не съм, признавам си. Ще очаквам, като имаш 20 свободни минути време, да ни разясниш - в съвсем сбит вариант - този казус, въз основа на десетките часове ютюб материал, който си изгледал по темата и всичко ти се е изяснило.
Както фед и англосаксите, нали? Или тях си ги пазиш за някой от следващите си постове?
Глупости на търкалета. ПП никога и за нищо не са виновни. Тях само им пречат, само ги саботират и им подливат вода. Васко не е кофти кмет и София не е такава кочина заради него, а защото Карлос Контрера, ИТН, БСП и ГЕРБ го ч**ат през СОС и завалията нищо не може да направи, но иначе е способен и знае как.
Понякога се чудя на кого повече си решил да наподобяваш, Скълине? На Венци Чикагото или на Стринг?
-----
P.S Оня ден съм седнал да вечерям и един авер ми праща две снимки - на охлузен до кръв лакът и подуто и посиняло коляно. Пребил се е като куче, но как? Минал през магазина след работа и си купил зарзават и мляко. Тръгнал да се прибира към блока си. В едната ръка държал торбичката от магазина, в другата нещо зяпал на телефона, но вече било към 20ч и е сумрачно. Заплеснал се в телефона и не видял, че ще премине през група издути тротоарни плочки - най-вероятно жертва на кореновата система на половин вековните кестени на улицата пред блока му. Пребил се, излетял му телефонът и му станал на паяжина дисплеят и оня вика: тъпите гербаджии едни плочки не могат да сложат като хората и тука се пребиваме в тъмното.
- Leberkez
- Регистриран: 20 мар 2015, 19:27
- Местоположение: София,Стрелбище, н.в 575м; Габрово, кв. Палаузово, н.в. 419м.; с.Каравелово(общ.Карлово) н.в 387м.
Я пак? Що не вземеш да ми преброиш постовете в тези 26 страници от темата, за да видиш колко разбирам.
Къде и какво съм коментирал убедително?
Пич, ти се държиш като адвокат на ПП-тата, ама после казваш, че си обективен, а ние сме партийни сектанти.
И да, много е лесно всеки малко по-заплетен казус, особено ако има и кръв и трупове в него, да се пришие на служби и задкулисие.
За жалост, не се чувствам толкова умен и компетентен, за да отсека имат ли службите пръст или не. Ти си този, който го прави.
Другото, което е - не знам каква реакция очакваш да имат хората, при положение че на въпросния му лъснаха всички връзки точно с умно-красиви политици. Ако из нета му висяха десетки снимки с Баце, Дидко или Слави, щеше да има друга реакция.
Но какви са фактите, които знаем? На пича му се дава държавен терен няколко декара, който той решава да ползва като бащиния.
Позволяват на него и аверите да се въоръжат като колумбийско паравоенно формирование. Паралелно с това се закрива РПУ-то в най-близкото населено място - Годеч. Всичко това се случва при управлението на пепейците.
След това се разбира, че освен хижата на Петрохан, той си е купил къща в Странджанско село, на броени километри от другата граница. Дали това непременно означава, че е бил в някаква дебела схема на трафик и контрабанда - не се наемам да кажа.
Но че е имало сектантство и педофилия, това даже и най-заблуденият не може да го отрече.
Каква версия очакваш да ти изкарам? ОК, аз признавам, че е теоретично възможно да е бачкал за/със службите, които в замяна са се правели, че не знаят и не виждат леко девиантните му сексуални предпочитания. Вече за самите (само)убийства - много трудно ще повярвам, че службите са оркестрирали подобна екзекуция, която да остави 6 трупа, вкл. на непълнолетно дете. По принцип, службите имат капацитета да работят далеч по-чисто и ако решат да елиминират някого, без значение по каква причина, биха елиминирали само него, а не още петима покрай него.
Когато думнаха Алексей, други трупове освен неговия нямаше, нали?
ФЕД, китайските комсомолци и англосаксите са, естествено) Плюс анунаките. Скълине, мен твоят роден Аврен не ме интересува, затова и нямам сведения за случващото се там. Но за Петрохан имам, затова и ми беше любопитно какво се е случило и това, което разбрах съвпадна с предположенията ми. Разбира се, чивеем в свободна страна и всеки може да дънинг-крюгерства като тъеб, коментирайки вся и всьо: от родния си аврен до тежката квантова физика.
Макар да признавам, че не очаквах ФЕД и анунаките да са чак толкова девиантни, че да правят такива неща чрез ППейцките ти любимци.
Макар да признавам, че не очаквах ФЕД и анунаките да са чак толкова девиантни, че да правят такива неща чрез ППейцките ти любимци.
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
- Контакти:
Истината за Петрохан е заплаха за националната сигурност!!!
Това е причината четвърти месец да продължават да ни лъжат!
ГЛАСЪТ НА ЕДНА МАЙКА СРЕЩУ МАШИНАТА ЗА ЛЪЖИ
ОВЧАРЯТ НА ОКОЛЧИЦА: СВИДЕТЕЛ ИЛИ СЦЕНАРИСТ? 

Това е причината четвърти месец да продължават да ни лъжат!
ГЛАСЪТ НА ЕДНА МАЙКА СРЕЩУ МАШИНАТА ЗА ЛЪЖИ
Прост народ - слаба държава.
--------------------
Големите хора обсъждат идеи, средните хора обсъждат събития, малките хора обсъждат... хората...
--------------------
Големите хора обсъждат идеи, средните хора обсъждат събития, малките хора обсъждат... хората...
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Контакти:
Петрохан: огънят, който трябваше да погълне истината
Огънят на „почистването“: Хижата като клада за доказателства
Глава 3:Трагедията „Петрохан“: Логистиката на пренасянето: Околчица като „заличен“ декор
Огънят на „почистването“: Хижата като клада за доказателства
Глава 3:Трагедията „Петрохан“: Логистиката на пренасянето: Околчица като „заличен“ декор
Прост народ - слаба държава.
--------------------
--------------------